سلام
من تازه می خواستم این نرم افزار رو دانلود کنم و کار باهاش رو شروع کنم
چند تا سوال داشتم
اول اینکه این تولکیت هاش ماله چه کاری هستند(اونایی که کاربرد زیادی دارند رو معرفی کنید)
بعد ورژن نرم افزار فرقی نداره به همشون می خوره؟(تولکیت ها)
با تنوع اندازه بسیاری مواجه شدم 25گیگ که میگفت کامله 8 گیگ که یکسری از تولکیت هارو داشت و نوشته بود 1 گیگ خود نرم افزار کدومشو بگیریم؟
تولکیت هاش راحت پیدا میشه نریم کمه رو دانلود کنیم بعدمجبور شیم بقیه رو بگیریم!
بعد نسخه 2012 اون هیچ تولکیتی باهاش نیست(لینکی که یافتم) ولی 2011 یه 10 تایی داره ورژن هاش خیلی فرق دارن؟
اینو دانلود کردم حله؟
سلام
1-بدنه اصلی برنامه همانند خیلی از نرم افزاری برنامه نویسی همچون : دلفی و ویژوال بیسیک و.... هست البته به صورت گرافیکی.اما اگه خواستید که یک سری امکانات بیشتر داشته باشید با از امکانات جانبی که بهش تولکیت میگن استفاده کنی.در یک کلام تولکیت توی این برنامه همانند کامپوننت توی دلفی و بیسیک هست.
تولکیت VISA مهمه چون برای ارتباط با پورت ها هست(سریال ، موازی و USB و .....)
تولکیت DCS برای ارتباط کار با PLC به صورت OPC
تولکیت Report Generator برای ساخت، باز و بسته کردن فایلهای Office
من با این تولکیت ها کار کردم و به نظر من مهمه
2- من با 2009 کار کردم و ورژن های دیگه رو چک نکردم.نمی دونم تولکیت ها برای یه ورژن خاصه یا نه. اما فایلهای تولید شده از همون ورژن به بالاتر کار می کنه یعنی فایل تولید شده با 2009 توی 2011 کار می کنه اما بر عکس نه.
البته می تونید هنگام ذخیره کردن فایل با ورژن قدیمی ذخیره کنید.
3 - در ابتدای امر فقط خود برنامه رو دانلود کن یعد اگه لازم داشتی تولکیت خاص رو دانلود کن
4 - اره .من توی انقلاب پک کامل تولکیت رو 10 تومن خریدم.(متاسفانه توی هیچ سی دی من تولکیت VISA رو پیدا نکردم ؟!؟!؟! و مجبور شدم توی یه کافی نت توی انقلاب 3000 تومن بدم و 500 مگ دانلود کنم
خیلی ممنون
فقط میشه لطف کنید بگید این تولکیت visa رو از کجا دانلود کردید؟
(۰۴-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۲۱:۲۷)Majid_Ebru نوشته است: [ -> ]What Is VISA?
PDF VISA
Available Downloads:
Standard Download: visa503full.exe
NI-VISA
نگران نباش تولکیت رایگانی هست
خیلی ممنون ولی هنگام نصب نرم افزار این چیزا رو میخواد
کد:
Measurement Studio Visual C++ 2005 support not present
The NI-VISA Measurement Studio for Visual C++ 2005 Support feature requires you to install Measurement Studio Visual C++ 2005 Support from the Measurement Studio installer.
Measurement Studio Visual C++ 2008 support not present
The NI-VISA Measurement Studio for Visual C++ 2008 Support feature requires you to install Measurement Studio Visual C++ 2008 Support from the Measurement Studio installer.
مگه موقع نصب نرم افزار اصلی انا نصب نمیشن نگید دوباره باید اینا رو هم دانلود کنم
سلام
ببخشید دیر شد
چی رو داشتی نصب می کردی که این پیغام اومد؟
شما باید کتابخانه C++ رو داشته باشید!
خود نرم افزار LabVIEW موقع نصب تمام ملزوماتش رو نصب می کنه؟!!؟
بیشتر توضیح بدید
(۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۲۳:۰۴)Majid_Ebru نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید دیر شد
چی رو داشتی نصب می کردی که این پیغام اومد؟
شما باید کتابخانه C++ رو داشته باشید!
خود نرم افزار LabVIEW موقع نصب تمام ملزوماتش رو نصب می کنه؟!!؟
بیشتر توضیح بدید
همین visa رو نصب میکردم که این پیقام رو داد
خب پس فکر می کنم که باید اونها رو بری دانلود کنی
سلام
من وقتی مثالهای خواندن پورت با لب ویو اجرا میکنم اشکال میگیره ؟چرا؟چطور بفهمم درایور visa نصب شده یا نه؟
سلام
شماره ارور رو بنویسید؟
start>All Programs>National instruments>Visa
در مرحله اول اگه آدرس بالا باشه نصب شده اما اگه نبود یه پروژه خالی باز کن و روی صفحه خالی Block Diagram کلیک راست کن توو مسیر Instrumens I/O باید Visa باشه اکه نبود پس نصب نشده.
(۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۱:۲۲:۵۴)Majid_Ebru نوشته است: [ -> ]سلام
شماره ارور رو بنویسید؟
start>All Programs>National instruments>Visa
در مرحله اول اگه آدرس بالا باشه نصب شده اما اگه نبود یه پروژه خالی باز کن و روی صفحه خالی Block Diagram کلیک راست کن توو مسیر Instrumens I/O باید Visa باشه اکه نبود پس نصب نشده.
سلام مهندس
خواهشن در مورد این تولکیت ها یه توضیحی بدین که برای چی هست و اگه نباشه چی میشه
ورِِِژن نرم افزار من 2010 sp 1
10.0.1.4002 هست
و اصلا با پورت کام وسریال ارتباط نمیده وارور میده که میگه البته اونطوری که من خوندم میگه که visa نصب نیست باید چه کار کنم
تشکر فراوان