ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دعوت از جوانان علاقه مند و فعال رباتیک و الکترونیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

در حال تشکیل یک تیم برای طراحی یک سری محصولات آموزشی در زمینه مکانیک و الکترونیک (ساده) هستم.

دوستانی که فکر میکنند در این زمینه میتونن کمک کنن لطفاً از طریق ایمیل زیر اعلام آمادگی کنن.

arvingroup@gmail.com

جهت توضیح بیشتر بگم که کار بسیار جذاب خواهد بود و ضمناً به خلاقیت هم نیاز داره و مدرک تحصیلی و سن و سال هم مهم نیست. اگر اصفهان هستید خیلی بهتره و در غیر اینصورت هم امکان همکاری هست.

زمینه هایی که نیاز به کمک داریم :

- جستجو در اینترنت و یافتن ایده از نمونه های خارجی
- طراحی محصول
- نمونه سازی محصول
- نقشه کشی صنعتی و مدلینگ
- تدوین متون راهنما و دفترچه آموزشی

مطمئن نیستم که تاپیک را در محل مناسبی ایجاد کردم یا خیر، از مدیران محترم خواهش میکنم که از این اطلاعیه حمایت کنند چون به نفع بچه های علاقه مند فاروم هم هست.
سلام.
واسه طراحی مدار و برنامه نویسی ربات پایتم.
(۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۲۳:۲۹)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
واسه طراحی مدار و برنامه نویسی ربات پایتم.

ایول آووتار Amaze

اگه اصفهان هستی بیا همدیگه رو ببینیمRolleyes اگه نیستی یه روزمه ای چیزی ایمیل کن از کارایی که میتونی انجام بدی Happy
نه والله اصفهان نیستم هستم کرمانشاه.
این قدو بدون سابقه مسابقات بین المللی رو دارم.Biggrin
(۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۱۳:۱۱)hosin39 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

در حال تشکیل یک تیم برای طراحی یک سری محصولات آموزشی در زمینه مکانیک و الکترونیک (ساده) هستم.

دوستانی که فکر میکنند در این زمینه میتونن کمک کنن لطفاً از طریق ایمیل زیر اعلام آمادگی کنن.

arvingroup@gmail.com

جهت توضیح بیشتر بگم که کار بسیار جذاب خواهد بود و ضمناً به خلاقیت هم نیاز داره و مدرک تحصیلی و سن و سال هم مهم نیست. اگر اصفهان هستید خیلی بهتره و در غیر اینصورت هم امکان همکاری هست.

زمینه هایی که نیاز به کمک داریم :

- جستجو در اینترنت و یافتن ایده از نمونه های خارجی
- طراحی محصول
- نمونه سازی محصول
- نقشه کشی صنعتی و مدلینگ
- تدوین متون راهنما و دفترچه آموزشی

مطمئن نیستم که تاپیک را در محل مناسبی ایجاد کردم یا خیر، از مدیران محترم خواهش میکنم که از این اطلاعیه حمایت کنند چون به نفع بچه های علاقه مند فاروم هم هست.
ماهم هستیم! اصفهانی هم هستیم !
نه من پشیمون شدم.نیستم.
موفق باشید....