ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خنک کردن LED
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
یه سوال
من چندتا1ledوات و10وات گرفتم میخوام به مدت طولانی روشن باشه اما همون 1واتش اون قدر داغ میکنه که دستا میسوزونه براش یه هیت سینک 1*1 سانتی گذاشتم بازم در حد سوختن دست داغ میکنه اندازشا دو برابر کردم بهتر نشد که نشد اصلا انگار اثری نداره
برای 10وات که دیگه نگو
حالا میخوام ببینم چقدر داغ بشه خود ledنمیشوزه و حداقل هیت سینک برا هر کدومش باید چه اندازه باشه ؟
قبلا Mer30
ببین بعضی از قطعات هستن که وقتی شروع به کار میکنند دماشون تا 200درجه هم میره اما این واسشون نرماله.شما باید ببینی تو دیتا شیتش چی نوشته.
شما بجای هیت سینگ از مقاومت استفاده کن که جریان کمتری بکشن و کمتر داغ کنن.
موفق باشی.....
میتونید از هیت سینک های آماده استفاده کنید مثلا 5تا ال ای دی پاور یه هیت سینک سی پی یو لازم داره
دمای ال ای دی م نباید از60درجه بیشتر بشه
(۰۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۲۹:۰۳)h.unique نوشته است: [ -> ]ببین بعضی از قطعات هستن که وقتی شروع به کار میکنند دماشون تا 200درجه هم میره اما این واسشون نرماله.شما باید ببینی تو دیتا شیتش چی نوشته.
شما بجای هیت سینگ از مقاومت استفاده کن که جریان کمتری بکشن و کمتر داغ کنن.
موفق باشی.....

دوست عزیز اگه با مقاومت جریان را محدود کنم که به درد نمیخوره نورش هم کم میشه اصل کار این ledها همین روشنایی زیادشونه که اون اتلاف بالا را هم به همراه داره
Mer30
هیت سینگ درست حسابی می خواد هر کدومش
۱۰ وات رو که کلا باید وصل کنی به دری دیواری جایی فکر کنم Biggrin
دما هم بالای ۴۵ عمر led رو کم می کنه
از سیلیکون که استفاده میکنید؟چون خودم یادم میره گفتم! رنگ هیت سینک هم مهمه گاهی٬رادیاتور ماشینا همیشه سیاهه!
جریان هوا هم خیلی مهمه٬حتی هوای گرم باشه اما جریان داشته باشه