ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با ماژولهای وایرلسhm-t,hm-r
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه
من يه پروژه دارم که توش از اين ماژولها استفاده کردم راستش قبل از اين که اين ماژولها رو وصل کنم با اتصال سيم به دو ايسي بخوبي جواب ميگيرم ولي با وصل اين دو ماژول توlcd دمايي که نشون ميده هي تغيير ميکنه مثلا 300c بعد 0cاينجوري نشون ميده ولي سيم وصل ميکنم 30c بخوبي نمايش ميده کسي از اين ماژولا اطلاعي داره ممنون ميشم کمکم کن
يه سوال اگه فرکانس ماژولهاي من 915mhzباشه برنامه هم واسه يه فرکانس دگه از اين ماژولها تعريف بشه بايد چيکار کنم کجاي برنامه رو تغيير بدم ممنون ميشم زود جوابي بدين
کلا مشکل کجاست
سلام دوسته من.
بیین در مورد این موضوع قبلا بطور مفصل صحبت کردیم.
اینم آدرس تاپیکش:
نقل قول: http://www.iranled.com/forum/post-171977.html#pid171977
موفق باشید.....
ممنونم اونارو خوندم مال من زبان c هست این برنامه رو یکی از دوستام جواب گرفته ولی من نمیتونم نمیدونم شاید قرکانس ماژولهای اون با مال من متفاوته حالا نمیدونم مشکل از اونه اگه اون باشه کدوم قسمت برنامه رو عوض کنم؟؟؟
فرکانس ماژول هارو که داخل برنامه نمینویسن !
فقط باوودریت هست که داخل برنامه است و میتونه تاثیر داشته باشه همینطور کریستال کاری
حل نششششششششششششششششششششششششششد
چیکار کنممممممممممممممممممممممم
(۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۵۱:۱۸)sky_man847 نوشته است: [ -> ]حل نششششششششششششششششششششششششششد
چیکار کنممممممممممممممممممممممم

سلام دوست عزیز این ماژول ها بدون اینکه چیزی رو فرستنده باشه تو گیرنده اطلاعات عجیب دریافت میکنن من چند وقت پیش کار کردم باهاشون چون بیسکام کار میکنم راهنماییت میکنم خودت برنامه رو بنویس موقع فرستادن اول یه رمز + اطلاعات که حداقل ٥ بار پشت سر هم میفرستی فکر میکنم ٢۰ میلی ثانیه وقفه بدی این تجربی بود تو قسمت گیرنده هم اول رمز. چک کن تو یه متغیر بذار دوباره رمز چک کن تو متغیر بذار اگه متغیر اول و دوم برابر بود ادامه برنامه اجرا بشه که اینجا رمز رو حذف میکنی از اطلاعات استفاده میکنی
من با بیسیک کار کردم و به طور کامل جواب گرفتم. همانطور که دوستمون گفت بهتر اول یک کد شامل یک کارکتر بفرستی بعد اطلاعات رو بفرستی مثلا اول یک کارکتر "A" رو بفرست بعد مثلا دما رو بفرست تو گیرنده هم یک شرط بگذار که اگر اولین کارکتر دریافتی "A" بود بره تو قسمت نمایش اطلاعات...
برای سند و رسیو بیسیم بهتره که اطلاعات رو به صورت باینری بفرستی و بخونی ( printbin و inputbin در بسکام)
تو گیرنده هم از وقفه URXC استفاده کن. اگر برنامه بسکامش رو بخوای می تونم برات بنویسم...
تاریخ اون ارسال که گذشته
حالا برای اون بنده خدا نه برای من بزارین

البته اگه خودتون 100 درصد جواب گرفتین
(۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹:۱۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]تاریخ اون ارسال که گذشته
حالا برای اون بنده خدا نه برای من بزارین

البته اگه خودتون 100 درصد جواب گرفتین

اینم برنامه با پروتئوسش 100% جواب گرفتم... اگر توضیحاتی نیاز بفرمایید تا توضیح بدم...
نقل قول: اینم برنامه با پروتئوسش 100% جواب گرفتم... اگر توضیحاتی نیاز بفرمایید تا توضیح بدم...
منکه چیزی از این برنامه ای گذاشتی نفهمیدم.
فایل های بیسکامی که گذاشتی وا نشد.
فقط شبیه ساز بود که اونم هیچی ازش نفهمیدم.
(۲۴-شهریور-۱۳۹۱, ۰۸:۱۵:۳۶)h.unique نوشته است: [ -> ]
نقل قول: اینم برنامه با پروتئوسش 100% جواب گرفتم... اگر توضیحاتی نیاز بفرمایید تا توضیح بدم...
منکه چیزی از این برنامه ای گذاشتی نفهمیدم.
فایل های بیسکامی که گذاشتی وا نشد.
فقط شبیه ساز بود که اونم هیچی ازش نفهمیدم.

بسکام چرا وا نشد!!!؟
مگه میشه!!؟ دوباره آپ کردم ببین مشکل از فایل زیپ بود!!؟ این برنامه مربوط به یک ربات بازو، 6 تا کلید کنترلی داره یک کلید تعیین وضعیت... با زدن کلید تعیین وضعیت حالت کنرل ار کنترل حرکت ربات به کنترل بازو و بلعکس انتقال می یابد. هر دو کلید به صورت یک متغیر کد گذاری می شود...