۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۲۰:۴۷
صفحهها: 1 2
۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۰۱:۱۲
باید کتاب خونه ورژن های قبلی رو دانلود کنید
اگه هم که یه سری از قطعات خاصی رو میخواین که بگین من براتون کتابخونه شو بزارم
۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۱۱
منم حدودا 1.9 گیگ کتابخانه دارم اگه قطعه ای میخوای بگو واست بزارم.
۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۵۲:۳۷
(۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۰۱:۱۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]باید کتاب خونه ورژن های قبلی رو دانلود کنید
مرسی
پل دیودی.رگولاتور.ترانزیستور
میشه راجع ب نصی کتابخونه هم توضیح بدین؟
(۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۱۱)h.unique نوشته است: [ -> ]منم حدودا 1.9 گیگ کتابخانه دارم اگه قطعه ای میخوای بگو واست بزارم.
ممنون از کمکتون
ببخشید من یک فایل آموزشی گرفتم اما چیزی در مورد اسم المانها توضیح نداده مثلا من واسه مقاومت r
رو میزنم اما نشون نمیده.میشه ی راهنمایی کنین که اسم ها رو از کجا بدونم
۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۲۲:۲۲:۳۲
این کتاب خانه شامل همه قطعاتی هست که شما میخواین
خوشهالم که یه مشهدی هم تو این سایت پیداشد
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۲۰:۴۲
(۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۲۲:۲۲:۳۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]این کتاب خانه شامل همه قطعاتی هست که شما میخواین
اقا مدیر واستون 19 میدم
خوشحالم نه خوشهالم
هول کردی همشهریتونو دیدی؟
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۱:۵۳
نقل قول: ممنون از کمکتونخواهش میکنم.
نقل قول: ببخشید من یک فایل آموزشی گرفتم اما چیزی در مورد اسم المانها توضیح نداده مثلا من واسه مقاومت rخب در وحله اول باید کتابخانه مربوط به اون قطعه رو نصب کرده باشی.
و واسه اسمشونم باید بگم که بستگی به اون طرفی داره که اون کتابخونه رو درست کرده که اسمشو چی گذاشته.
شما اگه میخوای یک قطعه رو سرچ کنی طبق عکس های زیر عمل کن.
1.بر روی گزینه ی Search که تو قسمت libraries هستش کلیک کن.
2.در پنجره ای که وا میشه رو گزینه ی Advanced کلیک کن.
3.در قسمت 3 اسم المان مورد نظر رو بنویس.که مقاومت رو با res سرچ کن.بعده اینکه اسمه قطعه رو نوشتی رو گزینه ی Search کلیک کن.
4.بعد از سرچ قطعاتی رو که پیدا مرده رو لیست میکنه و هر قطعه رو که انتخاب میکنی با Place... میتونی اونو ورداری و اونو تو صفحه قرار بدی.
موفق باشی....
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۳۹:۵۴
(۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۱:۵۳)h.unique نوشته است: [ -> ]نقل قول: ممنون از کمکتونخواهش میکنم.
نقل قول: ببخشید من یک فایل آموزشی گرفتم اما چیزی در مورد اسم المانها توضیح نداده مثلا من واسه مقاومت rخب در وحله اول باید کتابخانه مربوط به اون قطعه رو نصب کرده باشی.
و واسه اسمشونم باید بگم که بستگی به اون طرفی داره که اون کتابخونه رو درست کرده که اسمشو چی گذاشته.
شما اگه میخوای یک قطعه رو سرچ کنی طبق عکس های زیر عمل کن.
1.بر روی گزینه ی Search که تو قسمت libraries هستش کلیک کن.
2.در پنجره ای که وا میشه رو گزینه ی Advanced کلیک کن.
3.در قسمت 3 اسم المان مورد نظر رو بنویس.که مقاومت رو با res سرچ کن.بعده اینکه اسمه قطعه رو نوشتی رو گزینه ی Search کلیک کن.
4.بعد از سرچ قطعاتی رو که پیدا مرده رو لیست میکنه و هر قطعه رو که انتخاب میکنی با Place... میتونی اونو ورداری و اونو تو صفحه قرار بدی.
موفق باشی....
ممنون.چه جالب
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۰۷:۳۰:۰۱
خیلی ممنون از راهنمایی تون
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰:۰۲
نقل قول: ممنون.چه جالبعجب...
نقل قول: خیلی ممنون از راهنمایی تونخواهش میشه.امید وارم که مشکلتون حل شده باشه.اگه هم المانی رو خواستی ولی کتابخونه اونو نداشتی خودت کتابخونه ی اونو بساز.من خودم یک کتابخونه واسه خودم درست کردم که تمام قطعه هایی رو که لازم دارم توی اون واسه خودم قرار دادم.
موفق باشید.....
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۱۱:۳۶
چه خوب.یعنی میشه یه کتابخونه خودمون درست کنیم؟
خیلی دوست دارم این نرم افزار رو یاد بگیرم هرچند هنوز اولشم و واسم سخته اما شیرینه
خیلی دوست دارم این نرم افزار رو یاد بگیرم هرچند هنوز اولشم و واسم سخته اما شیرینه
صفحهها: 1 2