۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۵۹:۳۲
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۰۴:۱۹
برای mybb میخوای؟
یا کلا میخوای برنامشو خودت بنویسی؟
یا کلا میخوای برنامشو خودت بنویسی؟
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۰۴:۴۹
می خوام برنامشو خودم بنویسم
البته بگم فقط قسمت لیست لازم دارم
البته بگم فقط قسمت لیست لازم دارم
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۱۸
با aspخیلی سخت نباید باشه
ولی در مورد php فک کنم یکم سخت بشه
میتونی دقیق مشخص کنی برای چه کاری میخوای؟بعد میخوای روی هاست لینوکس اجرا شه یا ویندوز؟
میتونی دقیق مشخص کنی برای چه کاری میخوای؟بعد میخوای روی هاست لینوکس اجرا شه یا ویندوز؟
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۱۸:۱۲
(۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۱۸)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]با aspخیلی سخت نباید باشه
نمیخوای بپرسی سرور DVD میخوره یا نه ؟! :)
php و aps سمت سرورن ؛ اینایی که ما میبینیم سمت کاربر ؛ هرچند با ویژوال استدیو میشه اینا رو ساخت اما نهایتا asp نمیشه ؛ بازم کد هاش میشه همونایی که اون پایین گفتم
اگه فایر فاکس داری ctrl+u رو بزن سورس همین صفحه رو میبینی ؛ زدی؟ :)
---------------
با css میشه
به همراه کمی html و کمی javascirpt
توصیه خودم :
روی فایر فاکس افزونه firedubug رو نصب کن ؛ قابلیتی داره که میتونی روی المنت داخل صفحه کلیک کنی و ببینی از چه css و چه کد اسکریپتی و چه html ای ساخته شده
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۳۱:۴۷
اگه بخوان دقیقا کده همین ادیتورو ببینن فکر کنم افزونه پاسخ سریع کامل(یه همچین اسمی داشت:d)مای بی بی رو با نوت پد باز کنن یه چیزایی دستگیرشون میشه(البته مطمپن نیستم)
چون اصولا خود من اینجور صفحاتو سورسشو که با بروزر میبینم یکم قاطی میکنم الان همین صفحه ۸۰۰ ه بین این ۸۰۰ خط پیدا کردن اون یه تیکه یکم سخته
چون اصولا خود من اینجور صفحاتو سورسشو که با بروزر میبینم یکم قاطی میکنم الان همین صفحه ۸۰۰ ه بین این ۸۰۰ خط پیدا کردن اون یه تیکه یکم سخته
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۰۹:۵۷
(۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۱۸:۱۲)babyy نوشته است: [ -> ](۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۱۸)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]با aspخیلی سخت نباید باشه
نمیخوای بپرسی سرور DVD میخوره یا نه ؟! :)
php و aps سمت سرورن ؛ اینایی که ما میبینیم سمت کاربر ؛ هرچند با ویژوال استدیو میشه اینا رو ساخت اما نهایتا asp نمیشه ؛ بازم کد هاش میشه همونایی که اون پایین گفتم
اگه فایر فاکس داری ctrl+u رو بزن سورس همین صفحه رو میبینی ؛ زدی؟ :)
---------------
با css میشه
به همراه کمی html و کمی javascirpt
توصیه خودم :
روی فایر فاکس افزونه firedubug رو نصب کن ؛ قابلیتی داره که میتونی روی المنت داخل صفحه کلیک کنی و ببینی از چه css و چه کد اسکریپتی و چه html ای ساخته شده
من سورس با iuspect element دیدم ولی جواب نداد ...
من قصدم اینه که یک کاربر یک متن با لیست درست کنه
فکر نکنم از سورس مای بی بی چیزی دستمو بگیره
فکر نمی کنید شاید از jquery استفاده شده باشه ؟؟؟
اسم این پنل چیه !!!!! مثالی توی وب نداره من که نمی دونم باچه واژه ای جستجو کنم
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۱۹:۲۷
(۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۰۹:۵۷)h0x00i نوشته است: [ -> ]من قصدم اینه که یک کاربر یک متن با لیست درست کنه
متوجه نشدم دقیقا چی میخوایین !!
همین ادیتوری که توش مینویسیم رو میخوایی یا چیز دیگه ؟
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۰۵:۰۱
همین می خوام ولی بیشتر برام مهم اینه که بتونم لیست درست کنم
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۴۷:۴۷