با سلام
با تشکر از همه دوستان زیر دیپلم حرف بزنید منم بفهمم.من همین فایل را با نام و کدی که خریداری کردم فعال کردم.برنامه داره خوب کار میکنه و مشکلی برام پیش نیاورده.اونوقت چطور میتونه ویروسی باشه.عکسی از محیط برنامه را میگذارم تا حرفم را باور کنید.
با تشکر
یعنی تمام فایلهای exe ویندوزیت رو آلوده کرده
ممکنه این برنامه ویروسی نباشه
احتمالا از قبل تو سیستمت یه ویروسی بوده که بقیه فایلهای اجرایی رو ویندوزت رو آلوده میکرده ؛
بعدش شما رفتی این برنامه رو خریدی و آوردی رو سیستمتت
اون ویروسه با این برنامت یکاری کرده (یعنی یه نسخه از خودشه رو توی برنامه کپی کرده) که وقتی کسی برنامه آلوده شده رو اجرا میکنه میکنه هم خود ویروس اجرا میشه و هم برنامه اصلی ؛
و چون شما فقط میبینی برنامه اصلی اجرا شده و متوجه نمیشی در پس زمینه ویروسی هم اجرا شده متوجه نمیشی فایلت ویروسیه
با اینکار خودشو گسترش میده همونطور هم که دیدی شما بی منظور فایل رو گذاشتی یکی دیگه هم آلوده شد !اگه اونم متوجه نمشد تمام فایلهاش آلوده میشد و یکی رو ویروسی میکرد و ....
با سلام
من از همه معذرت میخوام مخصوصا از اون دوستی که قصد کمک داشت و سیستمش ویروسی شد.از همه دوستان خواهش میکنم این فایل را دانلود نکنن و از مدیریت سایت خواهشمند این فایل را کلا حذف کنند تا مشکلی برای اعضا پیش نیاد
با تشکر
با سلام
اگر بخواهین که این فایل بقیه فایلهاتونو ویروسی نکنه و engine خود ویروس هم اجرا نشه ، فایل رو توی دیباگر باز کنید و اولبن دستور jnz رو تبدیل به jmp کنید
یا علی
با سلام
دوست عزیز اگه امکان داره یکم بیشتر توضیح بدین.چون من برنامه را که با دیباگر باز کردم دستور jnz را پیدا نکردم.اگه لطف کنید و راهنمایی کنید من را از شر این ویروس مزاحم راحت میکنید.
با تشکر
با سلام
اگر فایل ویروسیتون روی توی دیباگر باز کنید و همون دستوری رو که بهش اشاره کردم رو تبدیل به jmp کنید مشکلتون حل میشه
یا علی
با سلام
دوستان اگه زحمتی نیست این فایل را چک کنید.دوباره گرفتم و فکر نکنم ویروسی باشه.کمکم کنید براش کیجن بسازم.در ضمن یه نرم افزار بود که هاردوور ایدی را بهش میدادی و یوزرنیم و رجیستری کی را میداد.اما اسمش یادم نیست دوستان این برنامه را کسی داره.
با تشکر
با سلام
کسی به من کمک نمیکنه؟
سلام
خوب هستيد
اينهم فايل ان پك شده + آموزش
[به علت ايراني بودن برنامه آموزش حذف شد]
و يا
[به علت ايراني بودن برنامه آموزش حذف شد]
به اميد ديدار