ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست راهنمایی برای کرک یک نرم افزار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
دوستان یک نرم افزار دارم که موقع باز کردن نام و کد میخواهد.حالا میخواهم این را کرک کنم.اما مشکلی که دارم موقعی که یک کد اشتباه میزنم هیچ پیغامی نمیاد و برنامه فقط بسته میشه.در ضمن بعد از چند بار که کد اشتباه زدم دیگه برنامه باز نمیشه.اساتید عزیز راهنمایی بفرمایید از کجا شروع کنم.
با تشکر
کسی به ما کمک نمیکنه
چون با این اطلاعات نمیشه راهنمایی کرد ؛ از هر طریقی ممکنه برنامه چک کنه که شما چندین بار کد رو اشتباه زدید و باز نشه و ....

یا باید اطلاعات اینکارو داشته باشید یا برنامه رو بزارید که دوستان اگه فزصت کردند چک کنند !

البته اگه برنامه ایرانی نیست؛
با سلام
مشکل باز نشدنش را درست کردم.مشکل من اینه که نرم افزار خارجی هست اما ایرانی ها زحمت کشیدن و کرک کردن و به نام خودشون دارن میفروشن.از دوستان خواهش میکنم هر اطلاعاتی واسه راهنمایی به بنده لازم هست بفرمایید تا بگذارم.
با تشکر
با سلام
دوست عزیز تا برنامه رو نبینیم که نمیتونیم راهنماییت کنیم
یا علی
حالا اسم برنامه رو بگو
با سلام
نرم افزار را پیوست کردم بنده فقط میخوام راهنماییم کنید.قصد ندارم قوانین سایت را زیر سوال ببرم
با تشکر
[ فايل پيوست به علت ويروسي بودن حذف مي گردد ]
با سلام
متاسفانه فایلتون ویروسی بود و من هم متوجه نبودم که آنتی ویروسم رو غیر فعال کردم و فاتحه سیستمم خونده شد
یا علی
با سلام
دوست عزیز انتی ویروس اکثر کیجن ها را ویروس میشناسه در صورتی که ویروس نیست.الان من کد را خریداری کردم و دارم استفاده میکنم.و هیچ مشکلی روی سیستمم بوجود نیومده.
با تشکر
با سلام
دوست عزيزم برنامه با Enigma Protector‌محافظت شده و من كاملا با اين پروتكتور آشنايي دارم - وقتي برنامه رو توي ديباگر باز ميكنم كاملا مشخص هستش كه Sign برنامه مربوط به Enigma نيستش و توسط يه ويروس اينفكت شده و يك از اسامي ويروسش هم WIN32:Ramnit-G هستش و اگر ويروسي نبود پس چرا تمام فايل هاي من رو با همون Sign اينفكت كرده عزيز ؟
دوستان ديگر هم لطف كنند و يه بررسي بكنند ببينم گفته من صحت داره يا نه ؟
يا علي
صفحه‌ها: 1 2