ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی LCD 7 اینچی با آرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من از قبل داشتم ولی باید یکی دیگه درست کنم...
(۱۶-دى-۱۳۹۲, ۰۰:۰۳:۱۸)EBKA نوشته است: [ -> ]من از قبل داشتم ولی باید یکی دیگه درست کنم...

خب شما صبر کن تا آخر همین ماه بچه ها امتحاناشون تموم بشه
منم هستم باهم روش کامل کار میکنیم

رو ساخت برد هم باهم هماهنگ میشیم
برد شما چه قابلیت هایی روش تعبیه شده؟(منظورم اونی که خودت ساختی)
والا من خیلی دنبال این LCD های رنگی نرفتم ولی این درایوری که میگید خیلی پر طرفدار هست
پیشنهاد می کنم راه اندازی این برد رو با رسبری پای جست و جو کنید کلی پروژه وجود داره خیلی هم کامل توضیح داده فقط کافی هست قسمت مربوط به تغییر وضعیت پین هارو برای ارم خودتون تغییر بدید
(۱۶-دى-۱۳۹۲, ۱۴:۵۹:۲۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]
(۱۶-دى-۱۳۹۲, ۰۰:۰۳:۱۸)EBKA نوشته است: [ -> ]من از قبل داشتم ولی باید یکی دیگه درست کنم...

خب شما صبر کن تا آخر همین ماه بچه ها امتحاناشون تموم بشه
منم هستم باهم روش کامل کار میکنیم

رو ساخت برد هم باهم هماهنگ میشیم
برد شما چه قابلیت هایی روش تعبیه شده؟(منظورم اونی که خودت ساختی)
سلام.. یه هدر برده که میشه رو برد برد بست و با جلینک و usb پروگرام میشه.. میشه چیزایه دیگه هم بهش اضافه کرد.. میشه این برد رو کامل کرد و تو فروشگاه بفروشیم...
(۱۶-دى-۱۳۹۲, ۱۵:۲۵:۵۶)behzady نوشته است: [ -> ]والا من خیلی دنبال این LCD های رنگی نرفتم ولی این درایوری که میگید خیلی پر طرفدار هست
پیشنهاد می کنم راه اندازی این برد رو با رسبری پای جست و جو کنید کلی پروژه وجود داره خیلی هم کامل توضیح داده فقط کافی هست قسمت مربوط به تغییر وضعیت پین هارو برای ارم خودتون تغییر بدید
سلام.. لینک سایت رو میدین؟
اینی که من مد نظرم بود رو پیدا نکردم قدیمایه جایی دیده بودمش ولی یادم نیستBiggrin
اینو پیدا کردم که فکر نکنم به درد شما بخوره چون خیلی با قابلیت های رسبری قاطی شده ولی می تونید به کد هاش یه نگاهی بکنید و از روش بنویسید
C Library to talk to SSD1963 display controllers.
-
البته این سه تا رو هم پیدا کردم که اصلا برای STM نوشته شدن! البته نویسنده اهل نوشتن توضیحات نبودهBiggrin برای همین کار یه کمی سخت میشهBiggrin
STM32F4 SSD1963 gpio library
SSD1963_Driver
STM32F4 Discovery SSD1963 7" 800x480 16bit RGB LCD Driving
البته نویستنده هر سه تا یک نفر هست من یه نگاهی به کد هاش انداختم قابلیت هایی که به کار برده فرق داره
مثلا توی یکیش صفحه رو فقط رنگ می زنه
-
این دوتا هم هست برای STM ولی شرمنده وقت نشد نگاهی به کد هاشون بکنم نمی دونم چی به چی هستBiggrin
Driver for SSD1963 and STM32 microcontroller
http://blog.tkjelectronics.dk/2010/05/st...7-display/
-
اگه اون پروژه ای که مد نظرم بود رو پیدا کردم براتون حتما می زارم اون کارو خیلی راحت می کرد چون کل وضعیت پین هایی که باید تغییر می کردن رو روی یک ریجیستر می نوشت بعد میومد و بیت به بیت می خوند و به IO انتقال میداد وشما فقط کافی بود اون قسمت آخرش رو تغییر بدید! ولی پیداش نکردم!
سلام..
کار با stm انچنان سخت نیست..من 2 روزه دارم باهاش ور میرم الان راحت خروجی و ورودی ها رو یاد گرفتم و رو بردم تستشون کردم..
راستی این لینک ها باز نمیشن
مشکل چیه؟ من الان همه لینک هارو تست کردم سالم هستن!
نقل قول: این پروژه رو ببین..
من متوجه نشدم چرا تو این برنامه usart و اینا رو هم استفاده کرده
این برنامه تغییر رنگه ال سی دیه که تست کردم رو برد مینی درست کار میکرد
این برنامه برای ال سی دی 7 اینچ است
اون uart و ... رو احتمالا براي كاراي debug و ... خواسته دم دست بذارهه كه اگر لازم شد بشه استفاده كرد ، مهم نيست.
برد ميني كدوم برد مي شه؟!

يه عكس از برد درايورتون بذاريد ممنون مي شم. يه فييلم از رفرش صفحه هم باشه عاليه ، مي خوام ببينم سرعت رفرشش چطور هست ، خيلي مهمه ...

همونطور كه گفتيد اين برنامه رنگ ها رو عوض مي كنه.
براي فونت و ... هم تابع هاش رو بايد چك كنيد ، طرز استفاده اش مشخص هست.
اما عكس رو بعيدهه بتونيد روش نشون بديد بخاطر حافظه ي محدود ميكرو ، بايد از حافظه خارجي استفاده بشه.sd/mmc
تابع نمايش عكس هم از هدرهاي موجود مي شه گير آورد و هدر رو كامل كرد ، اينش نبايد مشكلي باشه.
اگر توسط ميكرو تونستيد يه پيكسل روشن كنيد باقيش حله ... .

راستي ، STM32F4 رو تو نت گشتم فروش براي خود ميكرو پيدا نكردم و فقط خود بردش بود ، حتي جوان هم اين مدل رو نداشت. مي خواستم ببينم مي تونيد يه آمار از اين ميكرو بگيريد كه كجا مي شه گيرش آورد و قيمتش چطور هست؟ تشكر
سلام..
اینجا برد مینی stm رو ببینید.. قیمتش 50 هزار تومنه که هیچی رو برد نداره فقط خود میکرو و ای سی درایور usb...
سرعت رفرش خوبه.. یعنی اصلا معلوم نمیشه ..
من یه ال سی دی 7 اینچ رو بهش وصل کردم.. خوب درایوش کرد..

ویدئو با حجم کم
سلام. مرسي.

آقا اين رفرشش كاملا مشخص هست ديگه! اصلا خوب نيست.
احتمال زياد بخاطر ميكرو باشه كه فركانس كاريش پايين هست.

طبق دستورات برنامه ، وقتي LCD خوب درايو مي شه كه در يه آن ، صفحه پر بشه ، الان از بالا به پايين پر شدنش كامل به چشم مي ياد.
يه چيزايي هم در مورد حافظه براي LCD شنيدم كه براي رفرش LCD مناسب هست ، اما از كم و كيفش خبري ندارم.
نه... این برنامش بدین صورت نوشته شده...
یه برنامه دیگه هم است که واسه تبلیغه.. اون اصلا معلوم نمیشه
1000 ارسال
صفحه‌ها: 1 2 3