ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل نویزموتور هادرربات مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
شما کلا این جا ها خازن میخوای
قبل از رگلاتور و بعدش
نزدیک میکرو - و مرجع انالوگ به دیجیتال
نزدیک ورودی +5 و +12 l298
ورودی های اینکودر ها
این ها حتما باید باشن بعضی جاهای دیگه هم اختیاری هست مثل دو سر موتور و ...
حتی جداکردن تغذیه هم تاثیری نداشت

خوب مقداراش و ولتاژهاش مهم نیست؟
(۱۷-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۲۲)mohammad7070 نوشته است: [ -> ]حتی جداکردن تغذیه هم تاثیری نداشت

خوب مقداراش و ولتاژهاش مهم نیست؟
چرا مقدار مهمه و ولتاژ Biggrin
شما یه کاری کن موتور رو در بیار و روبات رو راه بنداز(هنوز موتور به برد وصل باشه) فقط خود موتور رو از برد دور کن شاید مشکل شما اصلا نویز روی مسیر ها نباشه نویز پخش شده حاصل از حرکت موتور باشه
درست میگی به ذهنم نرسیده بود...راستی یه مقاله خارجی دیدم که راهای جالبی داشت واحمقانه اومده بودمتورروروی یک صفحه ی فلزی بسته بود بعد یه موتوریه سیم 3 متری وصل کرده بود وسیم روبه صورت مارپیچ روی صفحه ی فلزی بسته بود...

یه سوال قطرو طول سیم موتورهام میتونه درتقویت یا کاهش نویزموثر باشه دیگه؟؟درسته؟
خیر(البته در مورد شما که موتوز دارید ولی در حالت کلی اثر داره مثل سیم پیچ میمونه دیگه با هر بار تغییر جهت جریان در سیم امواج ازاد میشن که حالا قطر و طول تاثیر داره ولی توی موتور با اون سرعت که عوض نمی کنید بزرگترین مشکل سیم پیچ داخل موتور هست )
طرح اوشون هم برای خنثی کردن اثر القایی بوده
حتی دورکردن هم اثری نداشت وباعث گیج زدن ای سی و lcd شد..البته طول سیمم روکه زیاد کردم گاهی اوقات فاصله نشون داده میشد ووقتی طول سیم تغذیه روبردم بالایکم دیگه بهترشد ولی فاصله زیاد ازموتورها باعث اشتباه عمل کردن ای سی میشد
تو مدارت کریستال داری ؟
یه بار بزار روی کریستال داخلی و تست کن
راستی دوسته گلم ما پارسال 2تا ربات واسه ایران اپن زدیم که هر دوشون سخت افزار و نرم افزارشون یکی بود ولی ربات دومی موقعی که روشن میشد از شدت نویز داشت میترکیت.
مشخصات ربات:
شاسی:شنی(همین ماله شما)حتی موتور هام هم همین بود.
درایور:l298
میکرو:atmega64
کریستال:16مگا خارجی
بعد از کلی این ور اون ور کردن مدار فهمیدم موقعی که میکرو رو رو برد زدم چندتا از پایه هاش به وصیله ی روغن لحیم کثیف شده بود و یادم رفته بود که اونو تمیز کنم.
مشکلش اون بود و بعد اینکه اونو پاکش کردم درست شد.
اون عکس که شما از رباتت گذاشتی واسه من کامل باز نشد و میکرو و ایناشو ندیدم فقط یکم از شاسیشو دیدم.
صفحه‌ها: 1 2