با سلام خدمت همه عزیزان
ببخشید من می خواهم بدانم دیود لیزر با این لیزرهای معمولی چه تفاوتی دارند؟
من در یک کاری از یک لیزر معمولی مثل این که 2 میلی وات است می خواهم استفاده کنم ولی به علت استفاده از برد چاپی نمی توانم حالا می خواهم بدانم اگه از این دیود لیزرها استفاده کنم همان کارایی را دارد یعنی مثلاً تا 10 متر را برد دارد ؟
راستی آن که سه پایه دارد چه تفاوتی با دوپایه ای دارد یعنی چه طوری باید ازش استفاده کرد؟
ممنون
سلام
اون که 3تا پایه داره برد زیادی نداره و نمونه کاریش هم اپتیک هایcd dvd rom های کامپیوتر ها است .
اون که اول گذاشتی و سیم بهش وصل هست بردی که میخوای رو بهت میده حتی بیشتر هم میشه
(۱۶-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۱۳:۵۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]سلام
اون که 3تا پایه داره برد زیادی نداره و نمونه کاریش هم اپتیک هایcd dvd rom های کامپیوتر ها است .
اون که اول گذاشتی و سیم بهش وصل هست بردی که میخوای رو بهت میده حتی بیشتر هم میشه
دومی چی آن هم ضعیف است یعنی 10 متر برد را ندارد؟
آن وقت اگه ندارد پس من برای برد مدار چاپی از چی استفاده کنم آخه اولی هم پایه ندارد هم ارتفاعش زیاد هست و هم بزرگه
خیلی هم بزگ نیست اندازش حدودا 1.5 سانتی متر
برای پایه هاش هم میتونی سیم هاش رو باز کنی و سیم مفتولی بهش لحیم کنی
------
من با دومیش کار نکردم و اطلاعاتی درموردش ندارم اما حدس میزنم مثل همون سه پایه بردش خیلی کم باشه چون اینها که عدسی نداره بخواد تقویت کنه
یک کار دیگه میتونی انجام بدی اونم اینه که یدونه لیزر بخری دیدشو دراری بزاری تو مدار خودت.
حسین جان اگه دقت کرده باشی داخل لیزر هارو
همون لیزر اولی که عکسش اونجاست داخل لیزر های معمولی هم هست فقط براش یه قاب میزارن که توش باطری جابشه
آخه دوست عزیزمون گیر داده به این که بردش زیاد باشه منم گفتم یدونه از لیزر های سبز با برد 7کیلومتر بگیره که خیالش راحت باشه.
اگه ال ای دی شو جدا بگیری گرون تر در میاد.ولی همشو کامل بگیره ارزون تر در میاد و بی دردسر تره
دوستان خیلی خیلی ببخشید 1- من نفهمیدم یعنی آن دیود لیزری دوپایه هم((عکس دومی)) بردش 10 هست یا نه؟
2-در ضمن لیزر 5 میلی وات صنعتی تفاوتی با آن لیزر 2 میلی وات دارد؟
ممنون
سلام
به نظر من یک لیزر 1500 تومنی بگیر پوستشه با تیغ اره ببر فقط دقت کن تا به مدارش آسیب نزنی بعدش روی مدارش بعد از کلید یه برق 4.5 ولت یده برات 10 متر که هیچی 50 متر هم برد داره
بعدش توی این لیزر ها یه led معمولی هست که با یه ذره بین نور رو به صورت خط موازی در میاره و نور تا هر کجا که لامپش قدرت داشته باشه می ره
اگر خودت می خواهی بسازی باید با یه ذره بین کوچک و led این کار رو بکنی فقط نکتش اینه که باید لامپ دقیقا روی کانون عدسی باشه
موفق باشید