ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بستن سورس برنامه!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید که چه شکلی می تونم سورس برنامه که نوشتم را ببندم؟
منظورم این است که وقتی یک برنامه نوشتیم و فایل اجرایی که همان فایل اگزه می باشد به فرد مقابل میدهیم تا از آن استفاده کند دیگه نشه اون فایل را تغییر داد.
برای مثال با نرم افزار Resource Hacker نشه تغییر داد.

البته این نرم افزار Aspack که قبلا توی سایت بود دانلود کردم ولی فقط فایل های 32 بیتی را میشه حجمش کم کرد و البته سورسش هم می بنده.

من اصلا نمی خواهم که حجم برنامه کم بشه فقط می خواهم با نرم افزار های مشابه Resource Hacker و Resource Tuner نشه سورس برنامه را تغییر داد.
و یا اگر سورس برنامه تغییر کرد با استفاده از یک تابع ای متوجه بشم.

با تشکر فراوان.RolleyesRolleyes
برنامه ریسورس هکر فقط میاد و ریسورس برنامه رو در اختیار شما قرار میده و شما هم فقط میتونین اطلاعات ریسورس اون برنامه رو دستکاری کنید اما اطلاعات محتوایی و چیزهایی که درون کد قرار داره رو نمیشه با ریسورس هکر دستکاری کرد
ریسورس یک سکشن از فایل اجرایی هست که اطلاعات جانبی مثل متون خاص-ایکون-بیت مپ و از این قبیل چیزها درش قرار میگیره
البته یکی از روشها دور زدن اون استفاده از پکرها هست
ولی در کل هیچ ریسورس هکری قابلیت تغییر در کد برنامه و روند اجرا رو نداره
ممنونم از این که جواب دادی.
حالا اگه بخواهم همین اطلاعات هم کسی نبینه و تغییر بده باید چه کار کنم؟؟
این پکر که گفتی باید از کجا دانلود کنم؟؟؟
با تشکر فراوان.
(۱۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۲۴:۵۰)The.Ghost نوشته است: [ -> ]حالا اگه بخواهم همین اطلاعات هم کسی نبینه و تغییر بده باید چه کار کنم؟؟
لینک زیر به نظر چیز جالبی میاد حالا نمیدونم رو همه ورزنها جواب میده یا نه
کد:
http://barnamenevis.org/showthread.php?57154-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1-%D8%AF%D9%84%D9%81%DB%8C-...&highlight=%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1+%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3
نقل قول: این پکر که گفتی باید از کجا دانلود کنم؟؟؟
روی اینترنت یا همین سایت هست
مثلا
molebox
winUpackE
Armadillo
Aspack
UPX
PECompac و ......