سلام به مهندسان عزيز
دوستان من مي خوام يه برنامه تقويم شمسي با زبان بيسك داشته باشم ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
پروژه ای که میزارم مال خودم نیست و دانلود شده از سایت m32.ir هست
هم ساعت و هم تقویم داره
با ای سی ds1307 هست
ممنون دوست عزيز ولي من يه برنامه مي خوام فقط تقويم باشه نه ساعت اگه بشه ممنون ميشم
اگه با همین ای سی ds 1307 باشه برات مشکلی نداره که میتونم برنامه رو تغییر بدم که فقط تقویم باشه
این ای سی ds307 قیمتی نداره فک کنم 2500 بود آخرین بار کار باهاش اسونه (همین طور که میبینی)
یه نکته های خوبی هم توش داره اینه که
بسیار کم مصرف
خودش عمل شمارش رو انجام میده و نیازی به پردازش های ما با میکرو و... نیست
برق قطع بشه اون با یه باطری ساعتی هم کار میکنه که ساعت رو داره میشموره
اگه بشه بدون اين ايسي باشه كه خيلي بهتره و اينطور باشه براي منم خوبتره نه به خاطر قيمت مي خوام حدالامكان كم سيم كشي كنم اخه مولفه هاي ديگه اي هم تو مدار هست در ضمن اگه خيلي دقيق هم نشه مشكلي نداره (اخرين راه حل ds1307)
گرفتم پس یه چیز همینجوری الکی میخوای بگی تاریخ داری؟
خوب استادت که میفهمه این دقیق نیست
نه خيلي الكي .روز عوض بشه و درست كار كنه منظورم اينه كه خيلي دقيق نباشه مشكلي نيست مثلا سر 24 ساعت بشه 24 ساعت يه دقيقه و يا بيشتر فقط عوض شه .ميشه
ببین دوسته من با تایمر ها میتونی این کارو انجام بدی.اگه تاریخش خیلی واست مهمه خب اونو هر روز که عوض میشه تو حاظفه EEprom بنویش تا اطلاعاتش از دست نره.
سلام
خسته نباشید این پروژه از خودمه یه تقویم شمسیه که از تایمر 2 میکرو استفاده می کنه و روی ال سی دی نمایش میده برای تنظیم تقویم باید دکمه meno رو نگه داشت و بعد کلید ها فعال می شه و می تونید ساعت و تقویم تنظیم کنید
موفق باشید
هادی خسروی کرمان_بردسیر
دوست عزیز ممنون فقط؛
مدارتون و می تونستید با یه برنامه ساده تر هم راه اندازی کنید
یه ایراد هم داشت؛
کلید meno فقط جهت نمایش لحظه ای ساعت طرح شده بود و صرفا جهت راه اندازی کلیدها نبود!
یا اگر از کلید meno بصورت شستی جهت تنظیم استفاده کردید،بهتر بود بصورت سوئیچینگ استفاد می کردید
خوش باشید.