سلام اینجا من فصد آموزش پروتئوس رو ندارم فقط برای کسایی که کار با این نرم افزار رو بلدن روش ها و قابلیت هایی از پروتئوس که بسیار کارامد هستند رو اموزش میدم شاید خیلی ها این ها رو بلد باشن و خیلی ها هم نه ولی در کل تو انجمن های فارسی کسی در این مورد صحبتی نکرده بود(حداقل من ندیدم
)
با اینکه بسیار عمل سختی است که دکمه تشکر رو فشار دهید ولی با این کار من رو تشویق به ادامه ی کار کنید.
(حالا بعضی از این هارو هم که میگم شاید دیده باشید ایراد نگیرید دیگه)
مرسی اما شما که تازه دارین کار با این نرم افزار رو یاد میگیرین
سعی کنید اینجا مثل فیس بوق نشه که کاری نکرده دوست دارن لایک گرفتن رو
شما یه چیزی بزار ماهم حمایت میکنیم
این هشدار مدیریتی نبود ها پیام دوستانه بود
(۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۲:۴۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]مرسی اما شما که تازه دارین کار با این نرم افزار رو یاد میگیرین
سعی کنید اینجا مثل فیس بوق نشه که کاری نکرده دوست دارن لایک گرفتن رو
شما یه چیزی بزار ماهم حمایت میکنیم
این هشدار مدیریتی نبود ها پیام دوستانه بود
کی گفته تاره دارم پروتئوس یاد میگیرم 2 سال ازگارخوراکم بوده! التیوم تازه دارم یاد میگیرم فکر کنم اشتباه گفتید
خوب با یاد و نام خدا کارمون رو شروع می کنیم
اول که یه دکمه ای به صورت بی خود و بی جهت قرار داده شده به نام view electrical report بله اسمش که معلومه بهترین مزیتش اینه که مشکلات اتصال ها به پایه هارو میگه(خیلی هم جدی نگیریدش بعضی موقع ها چرت میگه
)
اما این یکی خیلی بدرد می خوره
نمی دونم تا حالا تلاش کردید پین های مخفی هر قطعه رو به سیمی غیر از دیفالت وصل کنید خوب مشخصه که می گید بله
حتما خیلی ها همچین کاری کردن
و حتما پس از مراجعه برای ساخت برد با یه ارروری مواجه شدن که میگه این اتصال از سیم های پاور نیست
حالا چه کنیم؟ ...
اول که اون روش غلط هست شما باید به جای اون گردالی هه(دکمه دیفالت) پاور رو انتخاب کنید (عجب!) بعد هم حالا هر اسمی که میخواید براش بزارید (توجه داشته باشید دیگه با تغییر نام به VCC وصل نیست و طبق معمول به هم ناماش وصل میشه)
بعد هم باید برید این اتصال رو به عنوان پاور اعلام کنید
در اخر هم شکل کاملا واضح هست
تمامی اتصالاتی که به عنوان پاور هستن مشاهده میشه شما میتونید اتصال خودتون رو به اون گروه ها اضافه کنید(با اضافه کردن ارتباط فیزیکی بین اتصال ها ایجاد نمیشود)
می تونید هم خودتون یه گروه بسازید
فقط یه ویژگی می بینید به نام CLASS که بعدا در موردش صحبت می کنیم
اگه قست طراحی بردش رو ندارید مهم نیست که چی می نویسیدش.
تا بعد
تو ذوق بچه هم نزنید
خوب پس از وقفه ای کوتاه!
این قسمت کوتاهه
شما می تونید به سیمی کلاسی نصبت دهید که هنگامی که قصد طراحی pcb رو دارید قوانین مربوط به اون سیم رو تغییر دهید
ونیازی نباشه که هر بار هی تغییرات رو جدا جدا انجام بدید اینجوری هر سیمی که عضو این کلاس باشه از قانونی که تعیین کردید پیروی میکنه
در جلسه بعد در محیط طراحی pcb نشونتون میدم
دیگه عکس گویای روش هست نیازی به توضیح نیست
فقط بگم اگه از این روش استفاده کردید طبق معمول ارتباط فیزیکی سیم ها ندارند فقط عضو این گروه میشن
حواستون باشه که دیگه به سیم اسمی نمیتونید نسبت بدید که بعد به سیم هم نام متصل بشه
دیگه باید از ترمینال ها استفاده کنید!
در جلسات اتی!
ایا مانند C در پروتئوس دستورات پیش پردازنده نوشته اید! الله اکبر چقدر علم پیش رفت کرده!
اما قبل از ان منتظر فسمت طراحی pcb باشید!
امروزم یه توضیح کوتاهی برای استفاده از کلاس ها درکشیدن پی سی میدم
شما توی Design Rule Manager یک قانون جدید تشکیل میدید
بعد این قانون رو به کلاس خواسی نسبت می دید
یا به کلاس های هم نام و غیره
و تنظیمات مورد نیاز اون کلاس رو انجام میدید
و نتیجه رو توی کشیدن خطی مربوط به اون کلاس مشاهده کنید
داداش بهزاد جان چطور میشه با فشار دادن یک کلید در صفحه کلید یک کلید در پروتئوس رو 0 یا 1 کنم؟
یه قسمت کوچیکی این میون بگم برای شبیه سازی USB و یا شبکه Virtual USB و Virtual Network رو نصب کنید سپس سیستم را ریست کنید و بعد میتوانید از آن ها استفاده کنید برای مثال نمونه های مربوط به VSM USB در پوشه SAMPLE پروتئوس
حتما توی نمونه های پروتئوس دیدید که بعضی وقت ها ولتاژ سیم رو با رنگ نشون میده و جریان رو هم فلش میزنه
شاید بخواید سرعت اجرا رو پایین بیارید تا به CPU کمتر فشار بیاد یا سرعت رفرش شدن صفحه رو بالا ببرید
برای همه ی این موارد در تولبار بالا در تب system گزینه ی "set animation options" رو انتخاب کنید تنظیمات واضح هستند فقط این نکته رو بگم که حداکثر ولتاژ و جریان رو درست انتخاب کنید که تغییر رنگ ها موثر واقع بشن
----
شاید بخواهید شرایط محیطی رو تغییر بدید مثلا دمایی که درون مدار اجرا میشه بالا تر بره
برای این کار در زیر قبلی گزینه ی "set simulation opstions" وجود داره که این کارو میکنه
----
شاید خواسته باشید در یه کتابخونه جدید وسایل جدیدی که میسازید رو قرار بدید یا کتاب خونه خودتون رو در اینترنت قرار بدید ولی می خواید قفلش کنید تا تغییری درش ایجاد نشه یا ازش بک آپ بگیرید یا کلا اونو با یه کتاب خونه دیگه ترکیب کنید یا یک مدل رو از کتابخونه حذف کنید تمامی کار ها رو در "library" و در گزینه ی "library manager" انجام بدید گزینه ها گویا هستن که دیگه نیازی به توضیح نباشه ولی اگه سوالی بود بپرسید
کسی reference manual پروتئوس رو نداره؟