سلام
من به صورت كاملن آماتور يه شماتيك تو ايگل كشيدم،پي سي بي اش رو هم طراحي كردم،منتها چند تا سيم رو بايد از روي برد بكشم!!
راهنمايي ميخواستم كه چطور پي سي بي رئ به برد انتقال بدم،هزينه هاي جمهوري چقدره اگه با ماشين سي ان سي بزنن؟
اگه خودم بخوام با روش پرينت و اتو و ... بندازمش رو برد،چطور بايد خروجي بگيرم؟با چه اندازه اي؟
(۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۰۰:۲۱)binbin85216 نوشته است: [ -> ]سلام
من به صورت كاملن آماتور يه شماتيك تو ايگل كشيدم،پي سي بي اش رو هم طراحي كردم،منتها چند تا سيم رو بايد از روي برد بكشم!!
راهنمايي ميخواستم كه چطور پي سي بي رئ به برد انتقال بدم،هزينه هاي جمهوري چقدره اگه با ماشين سي ان سي بزنن؟
اگه خودم بخوام با روش پرينت و اتو و ... بندازمش رو برد،چطور بايد خروجي بگيرم؟با چه اندازه اي؟
من میگم هرکاری می کنی خودت نساز
هر روشی که بود انجام دادم کلی هم خسارت زدم
برای اینکار باید کلی تمرین کنی با یه بار دوبار درست از آب در نمیاد
کلی تمرین میخواد
PCB مدارتو بفرست تا بردشو بت بدن.این کار کاره خودت نیس.نمیتونی!
البته باید بگردی یه کانورتر پیدا کنی به protel شرکت هایی که اینجا هستن فقط پروتل رو می فهمن
(۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۳۵:۴۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]البته باید بگردی یه کانورتر پیدا کنی به protel شرکت هایی که اینجا هستن فقط پروتل رو می فهمن
اصفهانیا که همه چی دارن!
نیازی به این تبدیل و اینا نیست
در مورد هزينه ها صحبت بفرماييد دوستان!!
با تشكر از همه
ايگل خودش تبديل به پروتل داره كه البته قطعيتش 90 درصده
دستگاه هاي cncكوچيك! واسه كاراي شخصي تو كتابا ديدم،از اونا هم كسي چيزي ميدونه؟
ببین هزینه اش اگه اشتباه نکنم 2جور حساب میکنن.
1.مساحت برد رو حساب میکنن و بعد قیمتو بت میدن.فک کنم 10*10 میشه 15-16 تمن.البته هرکی قیمت خودشو داره.
2.فک کنم با تعداد سوراخ هایی که رو برد زدن قیمت میدن.(اینو من شندیم و تاحالا اینو تجربه نکردم.)
این CNC های کوچیک کار میبره! جونت درمیاد تا به مرحله اجرا برسته فکر نکنم اینقدر نیاز باشه که اینو بسازی تازه برد باهاش درنمیاد وفقط سوراخ میزنه(بعضی ها مگن برد هم میزنه ولی من که زیر بار نمیرم)
در کل اصفهانی بازی در نیار برو بده بسازن دیگه!
طرح پی سی بی ام هنوز کامل نیست٬هرجور نقاشیش میکنم! باز آخرش باید رو کار سیم رد کنم!
اما میرم آلفا نشون میدم٬جوابشو اینجا میذارم
با این اوصاف هرچی کوچیکتر باشه بهتره پس
دقت کار خوبه؟فاصله سیم ها و قطر اونا کم باشه موردی نداره؟
یه شارژر باتری سرب اسیده٬هزینه قطعه و ترانس هم جدا تو این گرونی مس!!
نه به ضخامت مس ها کاری نداره ولی اگه بدردت 2طرف بشه هزینه اش هم دوبل میشه!
اگه اشتباه نکنم به آلفا برد دادم واسم بزنه
.کارشون عالیه.