۲۷-مهر-۱۳۹۱, ۲۲:۴۹:۴۲
۲۸-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۱۸:۱۷
میتونید با نرم افزار SND برین و مکان ویروس رو پیدا کنید
گفته های من برای ویندوز 7 بود
۰۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۵۲:۴۳
با یک برنامه که پروسس های ویندوز را نشون میده و جاشون را هم نشون میده باید کار کنی
فایلی که باید پاک کنی اینه svchost.exe که اسمش دقیقا با یه فایل سیستمی یکی هست
باید اول به آدرس windows/temp بری و تو اون آدرس این فایل را پیدا کنی
بعد از طریق برنامه ای که پروسس ها را نشون می ده این پروسس را ببندی (قابل توجه توی پروسس های ویندوز به صورت پیش فرض چند تا از این پروسس باید باشه که همگی از تو system32 اجرا می شن) به این پروسس ها دست نمی زنی
بعد از بستن پروسسی که گفتم فایل svchost.exe را از تو آدرس windows/temp پاک میکنی
بعد هر چی فلش هست را می زنی و بدون باز کردن فلش فایل های funny.exe را ازش پاک می کنی
دیگه ویروسه را کشتی
فایلی که باید پاک کنی اینه svchost.exe که اسمش دقیقا با یه فایل سیستمی یکی هست
باید اول به آدرس windows/temp بری و تو اون آدرس این فایل را پیدا کنی
بعد از طریق برنامه ای که پروسس ها را نشون می ده این پروسس را ببندی (قابل توجه توی پروسس های ویندوز به صورت پیش فرض چند تا از این پروسس باید باشه که همگی از تو system32 اجرا می شن) به این پروسس ها دست نمی زنی
بعد از بستن پروسسی که گفتم فایل svchost.exe را از تو آدرس windows/temp پاک میکنی
بعد هر چی فلش هست را می زنی و بدون باز کردن فلش فایل های funny.exe را ازش پاک می کنی
دیگه ویروسه را کشتی
۰۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۲۰:۰۱
(۲۸-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۱۸:۱۷)abbasalifix نوشته است: [ -> ]میتونید با نرم افزار SND برین و مکان ویروس رو پیدا کنید
من با ویندوز سون هستم ولی باز اون فایل پیدا نمی شه
۱۱-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱:۱۲
از آنتی موجود در امضا زیر استفاده کنید
اگر افاقه نکرد نمونه فایل ویروس رو بدبد تا بانک آنتی جدید رو بدم یا دستورات افزئدن به بانک رو بگم
اگر افاقه نکرد نمونه فایل ویروس رو بدبد تا بانک آنتی جدید رو بدم یا دستورات افزئدن به بانک رو بگم
۳۰-بهمن-۱۳۹۱, ۰۰:۳۰:۲۸
ویروس رو اون بالا گزاشتم
۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۳۶:۰۰
من یک راه دیگه بلدم برو تو قسمت سرچ کامپیوتر وکلمه ی is رو بزن وهر فایلی که اولش is واخرش tmp. هست را پاک کن
و تمام فلش مموری هاتو اسکن کن.
و تمام فلش مموری هاتو اسکن کن.
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۳:۵۱:۴۶
دوست عزیز من کارهایی که گفتید رو انجام دادم اما svhost و svhosts رو ندیدم
اما فکر کنم هنوز ویروسه رو دارمش. چطور بفهمم که هنوز هست یا نیست؟
مرسی از پست های مفیدتون
اما فکر کنم هنوز ویروسه رو دارمش. چطور بفهمم که هنوز هست یا نیست؟
مرسی از پست های مفیدتون
۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷:۲۰
سلام دوستان
من ویندوزم 7 و نمیتونم run رو پیدا کنم فکر میکنم حذف شده آنتی ویروس خودم نود32 اورجیناله.
این ویروس رو هم گرفتم و نمیتونم حذفش کنم دو تا برنامه ی پیشنهاد شده شما dns auto رو دانلود کردم ولی نمیدونم از دی ان اس چه طور استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من ویندوزم 7 و نمیتونم run رو پیدا کنم فکر میکنم حذف شده آنتی ویروس خودم نود32 اورجیناله.
این ویروس رو هم گرفتم و نمیتونم حذفش کنم دو تا برنامه ی پیشنهاد شده شما dns auto رو دانلود کردم ولی نمیدونم از دی ان اس چه طور استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۳:۰۹
سلام
خوب هستيد
براي نمايش ديالوگ باكس run از دكمه هاي تركيبي دكمه ويندوز + R استفاده كنيد
برنامه hijackthis رو سرچ و دانلود كنيد سپس اين برنامه رو اجرا كنيد و بروي دكمه do system scan and save logfile كليك كنيد لوگ بدست امده رو پست كنيد تا بهتر بشه راهتمايتون كرد
به اميد ديدار
خوب هستيد
براي نمايش ديالوگ باكس run از دكمه هاي تركيبي دكمه ويندوز + R استفاده كنيد
برنامه hijackthis رو سرچ و دانلود كنيد سپس اين برنامه رو اجرا كنيد و بروي دكمه do system scan and save logfile كليك كنيد لوگ بدست امده رو پست كنيد تا بهتر بشه راهتمايتون كرد
به اميد ديدار
۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۴۵:۵۰
(۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷:۵۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]سلام
تو سیستم ویروس funny.exe رو دارم
میاد داخل فلش ها خودش رو کپی میکنه
یه تایمر داره که هر چند لحظه تو فلش کپی میشه
یه جاهایی خودش رو میره پخش میکنه و تغییر نام میده تا ساده پیدا نشه
توی پروسسس ها نیست
آنتی هم نمیشناسش
اما جاهای دیگه هم میره - کسی میتونه روش حذفش رو بگه؟