سلام
چند وقتی هست که یکی از آشنا ها دنبال یه سیستم هست که بشه روی اون حداقل 2 تا مانیتور وصل کرد.
که این دو تا مانیتور هر کدوم قسمتی از صفحه(مثلا دسکتاپ) رو نمایش میده.
چند تا سوال دارم.
1- الان کارت گرافیک من دو تا خروجی dvi داره. و ati هست.
من می تونم الان 2 تا مانیتور وصل کنم که شرایط بالا رو داشته باشه؟
2- کسی اطلاعی از برنامه ی hydraVision شرکت ati داره؟ به کار من میاد؟
3- برای رسیدن به هدفمون، یه کارت گرافیک گرون قیمت لازم داریم یا با رده متوسط هم میشه؟
4- اگه 2 تا کارت گرافیک رو با هم cross fire کنیم، تعداد مانیتور هایی که میشه وصل کرد به کامپیوتر، دو برابر میشه؟
دوستان کمک لطفا.(چون هر روز قیمت قطعات بالا میره/ تبریز lcd به زور گیرمیاد/قیمت بالای 350 !!! *** led هم به کل منقرض شده :) )
1-من می تونم الان 2 تا مانیتور وصل کنم که شرایط بالا رو داشته باشه؟
ببینید این ملاک نیست که دونوع خروجی داره دوتا مانیتور بتونید وصل کنید باید گرافیک شما این قابلیت رو داشته باشه بیشتر این سوکت ها فقط یه تبدیل هستن
3- برای رسیدن به هدفمون، یه کارت گرافیک گرون قیمت لازم داریم یا با رده متوسط هم میشه؟
نه یه کارت گرافیک معمولی که معمولا این کارت گرافیک ها هر دو سوکت خروجی اون شبیه به هم اند و از یک نوع اند وصل میشه
2- کسی اطلاعی از برنامه ی hydraVision شرکت ati داره؟ به کار من میاد؟
شما برای مولتی مانیتور کردن نیازی به برنامه ای ندارین معمولا به محض وصل شدن مانیتور دوم شناخته و داخل منو ها ظاهر میشه -اگه سی دی درایور گرافیک رو دارین میتونید این قابلیت رو تنظیم کنید - اگه ویندوز 7 xp 8 دارین به بخش رزولیشن که برین تنظیمات چند مانیتوره براتون فعال میشه و میتونید از اونجا تنظیم کنید
4- اگه 2 تا کارت گرافیک رو با هم cross fire کنیم، تعداد مانیتور هایی که میشه وصل کرد به کامپیوتر، دو برابر میشه؟
اگه منظورتون همون SLI خودمونه
آره -ربطی به اون نداره شما هرچی مانیتور وصل کنید میتونید ازش تصویر داشته باشین
اگه به این عکس دقت کنی میبینی که به این دوتا گرافیک با 6 تا سوکت فقط میشه 4 تا نمایشگر نصب کرد و باقی اونها تبدیل ها اند !
http://www.zoomit.ir/images/91/02/PCP319...580-90.jpg
اینم یه عکس از سیستم خودم که بهتر متوجه تنضیمات بشین
1&2 &3-
یعنی مثلا کارت زیر می تونه من رو به هدفم برسونه؟
http://www.rayanehshop.net/public/index/product/437
--------------------------
داشتم تو نت میگشتم، دیدم ati ها، سری 5000 و به بالا اکثرا display port دارن. + eyefinite .
کسی تجربه ای ازش داره؟
(۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۴۱:۲۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]اینم یه عکس از سیستم خودم که بهتر متوجه تنضیمات بشین
یعنی به نوت بوک هم میشه چند تا مانیتور وصل کرد؟
---------
امروز شنیدم قطعات کامپیوتر هم تحریم شد. درسته؟ یا شایعه هست؟
نوت بوک که نمیدونم اما من الان عکسی که گذاشتم به لب تاب وصل کردم
این گرافیکی که گذاشتی آره میتونه بهش 2تا مونیتور وصل بشه
:) فرق لپ تاپ و نوت بوک رو نمی دونستم، ولی الان خوندم. تشکر
یه سوال دیگه.
بعضی کارت گرافیک ها رزولوشن حداکثر دارن مثلا 1920x1080
حالا من نمی تونم دوتا مانیتور وصل کنم و رزولوشن هر دو تاشون 1920x1080 باشه؟ نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه.....
اون ماکسیمم رزولیشن گرافیک رو میرسونه وبه نمایشگر ها زیاد ربطی نداره چون شما میتونید برای هر نمایشگر رزولیشن دلخواه رو انتخاب کنید