سلام بر همه
خوبین؟
من میخوام مدار زیر رو در proteus رسم کنم (مدار هشدار نشت گاز)
اما این مدار یه سنسور داره(سمت چپ مدار)که سنسور گاز tgs 813 هستش ولی من نمیدونم این سنسور رو چجوری باید توی پروتئوس رسم کنم آخه این سنسور رو پروتئوس نداره
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
http://sedayejavedan.persiangig.com/Untitled.jpg
بعضی از قطعات رو جدای از کتاب خانه پرتئوس ساختن و داخل اینترنت هستش
اگه که VHDL بلدین می تونین برنامه شبیه سازی شو بنویسین
(۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۳۷:۲۷)helma نوشته است: [ -> ]بعضی از قطعات رو جدای از کتاب خانه پرتئوس ساختن و داخل اینترنت هستش
شبیه سازی کدومه بنده خدا میخواد مدارشو بکشه
برای رسم مدار از توی دیتاشیت شکلش رو بکشید و به کتاب خونه اضافه کنید و در رسم برد استفاده کنید
(۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۳۷:۲۷)helma نوشته است: [ -> ]بعضی از قطعات رو جدای از کتاب خانه پرتئوس ساختن و داخل اینترنت هستش
آفرین هلما تو مردی
میتونید همین طور که دوستان گفتند قطعه رو طراحی کنید
من براتون شماتیکشو طراحی کردم
الان براتون پی سی بی رو هم به شماتیک وصل میکنم فعلا با این کار کنید تا کارتون راه لوفته تا اون قسمت دیگه رو هم طراحی کنم
به زودی فایل lib رو هم میزارم
اینم شماتیک و مدل پی سی بی
پوشه لایبرری رو باز کنید و همه فایل های داخل اون رو به پوشه لایبرری نرم افزار منتقل کنید
C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\LIBRARY
دقت کنید ممکنه اندازه ها یه کم مشکل داشته باشه اگه تونستین خودتون تغییرش بدین با بگین که من یا یکی دیگه تغیرش بدیم.
قابلیت شبیه سازی 3بعدی رو هم براش گذاشتم
مرسی از راهنمایی هاتون
من یه مشکلی دارم روی سیستم من proteus 6 نصبه
یعنی بارها سعی کردم ورژن 7 رو نصب کنم ولی نشده.وقتی نصب میکنم پیغام موفقیت میده licence رو هم پیغام موفقیت میده
کرک رو هم به خوبی انجام میده و آپدیت میکنه ولی وقتی میخوام برنامه رو باز کنم باز هم همون ارور لایسنس رو میده واسه همین مجبور شدم ورژن 6 رو نصب کنم که برنامه ای که شما لطف کردید و ایجاد نمودید رو با ورژن 6 باز نمیکنه:(((
لایبرری اون مهمه که با همه ورژن ها باز میشه
وقتی میخوام لایبرری رو کپی کنم میگه یه سری فایل با همین نام وجود داره
اونا رو replace کنم مشکلی نداره؟
بعد برای باز کردنش در محیط برنامه و خوندن از روی لایبرری توی کدوم category ها قرار میگیره
نه مشکلی نداره
برای باز کردنش هم توی عکس واضح بود
باید برین نرم افزار اگه بازه ببندین و دوباره باز کنید به قسمت انتخاب قطعه برین و نام سنسور رو جست و جو کنید
(۲۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۳۸:۵۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]نه مشکلی نداره
برای باز کردنش هم توی عکس واضح بود
باید برین نرم افزار اگه بازه ببندین و دوباره باز کنید به قسمت انتخاب قطعه برین و نام سنسور رو جست و جو کنید
این کار رو انجام دادم
پیغام زیر رو میده و پیداش نمیکنه:(