سلام
ممنون از لطفتون
فقط یه سوال
این کلید push button برای این گذاشته شده توی مدار که وقتی led روشن شد از طریق اون خاموشش کنیم ولی توی پروتئوس که کلید رو میزنیم led خاموش نمیشه مدار رو هم که نگاه میکنم میبینم درست رسم کردم
این یعنی توی مدار واقعی هم کلید تاثیری نداره.برای اینکه تاثیر داشته باشه کلید رو درست کنار led بذارم اشکالی نداره؟
بعد اون شکل اولی tgs که توی پروتئوس ایجاد کردید رو چجوری ایجاد کردید یه توضیح مختصر میدید؟بعد شبیه سازی سه بعدیش کجا کاربرد داره؟
با تشکر
شبیه سازی سه بعدی جاهایی که برد رو طراحی میکنید و قراره شکل برد رو قبل از ساخته شدن عملی بدست بیارین کار برد داره برای دیدن اون باید برد رو طراحی کنید در محیط ARES وبعد از اون از منو out put گزینه 3D visulaization رو انتخاب کنید .
--------------------------------
برای ایجاد کردن قطعه جدید میتونید از هلپ شرکت labcenter electronic استفاده کنید . براتون ضمیمه میکنم.همچنین میتونید آموزش های فارسی اون رو در گوگل بدست بیارین برای همین جست جو کنید (آموزش طراحی قطعه جدید در پروتئوس)
در قسمت ares هم یه فیلم دارم که میتونید برای طراحی بخش دوم قطعه ازش استفاده کنید .
http://r5---fra07s03.c.youtube.com/video...st=lc&ir=1
------------------
سلام
من پل و رگولاتور و خازنی که گفتید رو گرفتم ولی دوتا قطعه زیر رو نمیدونم چجور توی مدار استفاده کنم به دیتاشیتاش هم سر زدم زیاد سردرنیاوردم
یکی از عکسا رگولاتور قابلمه ای هست که گفتید و اون یکی هم پل آماده است چون نمیدونستم چجوریشو باید بگیرم سه تاشو گرفتم
میشه بگید اینا رو توی مدار چجوری ببندم؟
بعد اینکه من آداپتوری که گفتید رو هنوز پیدا نکردم حالا بازم عصر میرم چند جا میپرسم اگه پیدا نشه جایگزینی نداره؟
برای آداپتور هم میتونید از 9 تا 12 ولت هرچی بود بگیرین اما جریانش حداقل باید 1.5 آمپر دائم باشه
دیود پل که کار باهاش ساده است اینجوریه که به اون پایه هایی که علامت ~ دارن باید به خروجی آداپتورac وصل بشه
+ خروجی مثبت داره
_ خروجی منفی
به همین + - باید خازن رو وصل کنید(به قطبین خازن دقت کنید)
این 7805 سه آمپری رو دقیقا یادم نمیاد اما بدنه اون خروجی 5 ولت هست
اون معمولیه هم پایه سمت چپ ورودی پایه وسط منفی پایه سمت راست خروجی هست
اجازه؟
برای 7805 منظورتون ار اینکه بدنه اون خروجی 5 ولت هست چیه؟
ممنون
بدنه اون مثل پایه عمل میکنه و خروجی 5 ولت رو میده
شما به ورودی اون ولتاژتون رو که بیشتر از 7.5 وحداکثر 24ولت ولت هست میدین از بدنه اون 5ولت خارج میشه یه چایه منفی هم داره
یعنی به اون دو قسمت راست و چپ که سوراخ هست باید سیم وصل کنیم و از اون طریق بدنه رو وصل کنیم؟
این دیتا شیتش هست:
[
attachment=7808]
عذر خواهم اشتباه گفتم
بدنه اون منفی هست و پایه های زیر اون ورودی و خروجی
طبق دیتاشیت عمل کنید
سلام برای آداپتور یه آداپتور ac to Dc
9 ولت دو آمپر گرفتم که گفت خودش رگولاتور اینا داره پس با این حساب آداپتور رو مستقیما به مدار وصل کنم و دیگه پل دیودی و رگولاتور اینا نمیخواد درسته؟
من بودم از پاور کامپیوتر یه ۵ ولت کاملن صاف! میگرفتم٬ رو بدنه پاورم هم نوشته ۵ولت تا ۲۰ آمپر٬حالا هر چقدم که چینیه ۲ آمپر رو دیگه میده!
آداپتور های ایرانی بهشون اعتمادی نیست٬بازش کتید ببینید رگلاتور داره یا نه یا اینکه با بار جانبی مثله لامپ و یه ولت متر امتحانش کنید اگه مدارتون خیلی مهمه!