ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در خواست ایجاد گزینه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
هیچی می خواستم بگم توی صفحه اصلی اون قسمتی که ارسال های جدید رو نشون میده بجای اینکه متن "اخرین ارسال توسط" به ادرس سایت رجوع کنه نمیشه کاریش کرد به اخرین ارسال رجوع کنه زور داره اخه اول بری توی موضوع بعد به صفحه مربوطه تازه بعدشم صفحه رو بیاری پایین خسش میشه ادم خوبWhistle033
من چرا هفت بار خوندم این متنو ولی نفهمیدم آخرش چی میشه ؟ Biggrin
۲زاری من کجه یا شما هم ۲زاریتون کجه ؟ :)
راس میگه منم نفهمیدم
خسته نباشید!
هیچی سمت چپ صفحه اصلی دیدید که ارسال های جدید رو نوشته!
اولش نوشته موضوع رو
زیرش نوشته "اخرین ارسال توسط بنده خدا"!
درست
حالا جمله "اخرین ارسال توسط" رو اگه کلیک کنید می ره تو صفحه اصلی من میگم بره به اخرین ارسال!
مثل این متن که میره به پست من که الان اخری هست!
یعنی شما میخوای بجای اینکه تمام پست های یک موضوع رو بخونی بجاش با کلیک کردن روی اون گزینه بری و پست آخرشو بخونی؟
(۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۳۳:۰۶)h.unique نوشته است: [ -> ]یعنی شما میخوای بجای اینکه تمام پست های یک موضوع رو بخونی بجاش با کلیک کردن روی اون گزینه بری و پست آخرشو بخونی؟
په نه په میخوام به جای اخرین ارسال همه ی ارسال های قبلی رو بخونمAngry
یا پیغمر اعصاب مصاب نریا...!!!!
منم بازم متوجه نمیشم

نگاه کن

وقتی روی "آخرین ارسال:xxx" کلیلک میکنی شما رو میبره به آخرین پستی که توی همون تاپیک نوشته شده

و هم میتونی با کلیلک کردن روی اون آیکون سبز کوچیکه ؛ به اولین پستی از اون تاپیک بری ؛ که نخوندیش

هر دوتا از این گزینه هایی که گفتم هم کار میکنه ؛ شما میگی اینا مشکل داره یا چیز جدیدتر میخوایی ؟
اینا مال وقتی هست که توی انجمن داری موضوع هارو نگاه میکنی!
من توی صفحه اصلی سایت رو می گم!
واه واه چه tavaghoh هاییBiggrin
امری دیگه نداری؟