ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل؟!! VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت همه!
از دوستان و اساتیدی که در زمینه ویژوال بیسیک فعالیت میکنن و صاحب نظرن تقاضا میشه چند دقیقه ای وقتشونو به این مشکل اختصاص بدهند.
یه برنامه طراحی کردم که هنوز نیمه پایانه و معلق مونده، وقتی اجرا میشه سیستم به کلی کند میشه و درصد cpu میره بالای 50 یا 60 ولی وقتی end Process میشه سیستم به حالت اولیه برمیگرده.(وقتی ویندوز عوض کردم درست شد ولی بعد چندبار اجرا دوباره همون اش و همون . . 3
این برنامه بیشتر راجع به فعالیت هایی ست که با ویندوز انجام میشه و کلی امکانات دیگه و هدف اصلی از اینکه اونو طراحی کردم این بوده که دستیار سیستمم باشه و هرکاری که بخوام انجام بدم بدون اتلاف وقت (بصورت میانبر) انجام بده.
[با vb6 نوشته شده]
خواهشا کمکم کنید.
(ممنونم از همتون)
خب چه راهنمایی بکنبم ؟
اگه مشکل از خود برنامه نیست ( که میگی بعد از نصب ویندوز خوب کار کرد‌ ) احتمالا ویروسی شده سیستمت !
+
احتمال دیگه اینه که خب برنامه نویسیت مشکل داره ؛ مثلا برنامه توی حلقه گیر نمیکنه ؟ یا اطلاعات زیادی رو پردازش نمیکنه ؟ و ...
اول از همه اینکه واقعا ممنون بخاطر جوابت!!
بعد اینکه تو این 4روز ،3بار ویندوز عوض کردم و فقط ام رو این برنامه حساس شده سیستمم , از نظر ویروس بعید میدونم داشته باشه چون هم بصورت دستی ، هم با انتی ویروس سیستمم و هم با انتی ویروس انلاین از خود شرکت نود امتحان کردم چیزی پیدا نشد.
از بابت مشکل برنامه نویسی بگم که : یه بار بخاطر یه حلقه اینطوری شد ولی اون مشکلو برطرف کردم بازم همونطور مونده یه بار دیگه ام بی دلیل اینطوری شد.
خوب گل پسر برنامه ات رو تريس كن ببين كجا گير مي كنه ديگه !!!
اتفاقا یه راه حل بهتری به ذهنم رسید : کل برنامه رو تو یه پروژه دیگه پیاده کردم با تمام جزئیاتش و جواب هم داد.
لطف کردی دوست عزیز