۲۶-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۲۱:۳۴
۲۶-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۳۶:۴۲
سلام
به خاطره اینکه فرکانس تصویر رو درست انتخاب نکردی؟!؟
اگه مانیتور قدیمی (CRT) داری این فرکانس حداقل باید 85 باشه و اگه LCD داری باید حداقل 60 باشه تا تصویر پرش نداشته باشه
Right Click on Desktop --> Properties -->Setting --> Advanced -- > Monitor --> Screen Refresh Rate
اگه مانیتور قدیمی (CRT) داری این فرکانس حداقل باید 85 باشه و اگه LCD داری باید حداقل 60 باشه تا تصویر پرش نداشته باشه
Right Click on Desktop --> Properties -->Setting --> Advanced -- > Monitor --> Screen Refresh Rate
۲۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۴۸:۳۳
(۲۶-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۳۶:۴۲)Majid_Ebru نوشته است: [ -> ]سلامسلام
اینو خودم می دونم
مانیتور من قدیمی تنظیمات فرکانسش هم 85 ولی بازهم تصویر پرش داره کسی می دونه دلیلش چیه؟
عددی بالاتر از 85 هم نیست که من بخوام انتخاب کنم
۲۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۱۴:۳۳
سلام.
ببین دوسته من منم این مشکل رو داشتم.
مانیتور من Lg بود با رزلوشن 720*1024 که وقتی اون فرکانس رو رو 75هرتز میزاشتم مشکلش حل میشد.(این مورد خیلی واسم اتفاق افتاده بود).
بعضی وقتها ایراد از درایور گرافیکم بود.(شاید چندبار بیشتر این اتفاق واسم نیوفتاده بود).
یکبار هم مشکلش با نصب درایور خود مانیتور حل شد.(این مورد فقط یک بار واسم اتفاق افتاده بود).
موفق باشی....
مانیتور من Lg بود با رزلوشن 720*1024 که وقتی اون فرکانس رو رو 75هرتز میزاشتم مشکلش حل میشد.(این مورد خیلی واسم اتفاق افتاده بود).
بعضی وقتها ایراد از درایور گرافیکم بود.(شاید چندبار بیشتر این اتفاق واسم نیوفتاده بود).
یکبار هم مشکلش با نصب درایور خود مانیتور حل شد.(این مورد فقط یک بار واسم اتفاق افتاده بود).
موفق باشی....
۲۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۲:۵۹
(۲۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۱۴:۳۳)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.با سلام
موفق باشی....
با 75 هرتز بدتر میشه
به نظر شما من اول درایور مانیتور رو نصب کنم اگر درست نشد
درایور گرافیکم رو نصب کنم
من تا حالا این ها رو نصب نکردم
اگر نصب کنم مشکلی برای سیستمم به وجود نمی یاد
تنظیمات خاصی نداره که من بخوام انجام بدم؟
با تشکر
۲۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸:۲۰
نه بابا چه مشکلی پیش بیاد؟
۰۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۷:۱۶:۲۹
(۲۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸:۲۰)h.unique نوشته است: [ -> ]نه بابا چه مشکلی پیش بیاد؟سلام
من درایور مانیتور و درایور گرافیک هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
۰۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۵:۱۷:۵۹
حل نشد؟
چیز کن کیستو با یه ماتنیتور دیگه تست کن.
چیز کن کیستو با یه ماتنیتور دیگه تست کن.