سلام . بچه ها من چندوقت پیش یه نرم افزار ای پی چنجر(تغییر ای پی )رو دانلود کردم ولی پاکش کردم
حالا بااین که اون نرم افزار رو پاک کردم توایمیلم که میرم تو قسمت اکانت اینفوای پی منو به عنوان ای پی کشورهلندمیشناسه!!!!
نمیدونم کمکم کنین ازشرش خلاص شم ایاهک شدم؟
یاای پی خودمه؟
کمکم کنین هرچی هست ازشرش خلاص شم
پسورد ایمیلتو عوض کن خب !!!
ویندوزتم یه اسکن کن ؛ نهایتا هم عوض کن ؛
شما برو اینجا
ip2location.com
ببین ip رو چی می ده
اون جا که می ری شاید خیلی معتبر نباشه به هک شدن هم ربطی نداره
به اون سایتی که گفتید رفتم اما تویاهوم توی اکانت اینفو که میرم ای پی منو میزنه ولی جلوش مینوسه جمهوری هلند
بنابراین باید چی کار کنم؟
اسکن هم کردم ولی جواب نمیده
اسکن هم کردم ولی جواب نمیده
پسورایمیلم رو هم عوض میکنم اما هکری فکر کنم درکار نیست اخه من عدد به عدد ای پی که توی ایمیلم نمایش میده و اونو به عنوان هلند میشناسه رو با ای پی خودم مقایسه کردم هردوشون یکی بود
توهرسایتی هم که میرم منو به عنوان شهروند ایران میشناسه اما ایمیلم نه!
پسورایمیلم رو هم عوض میکنم اما هکری فکر کنم درکار نیست اخه من عدد به عدد ای پی که توی ایمیلم نمایش میده و اونو به عنوان هلند میشناسه رو با ای پی خودم مقایسه کردم هردوشون یکی بود
توهرسایتی هم که میرم منو به عنوان شهروند ایران میشناسه اما ایمیلم نه!
اینم بگم که حدود دو هفته پیش من هرکاری که میکردم نمیتونستم برم تو ایمیلم یه پیام خطا میداد
(پیام رمز اشتپاه است نه)و یه هفته بعد که الان باشه باهمون پسور تونستم برم تو اکانتم
خواهش میکنم کمکم کنید دارم از اضطراب میمیرم
(۲۷-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۱۲:۲۳)amirhasan.s نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم کمکم کنید دارم از اضطراب میمیرم
مهندس زنده ای هنوز ؟ :)
مهم اینه ip درسته و مال خودته ؛ توی گفته هات چیز قابل نگران کننده ای نیست :)
به نظر من یه فایر فال هم روی سیستمت نصب کنی جلوی ایت چیزا گرفته میشه ؛ zonealarm من قبلا استفاده میکردم خیلی خوب بود ؛
اینجوری هر نرم افزاری بخواد وصل بشه اینترنت ازت اجازه میگیره ؛
یا اگه آنتی ویروسا نسخه های total security رو نصب کنی هم خودشون فایر وال دارن ؛
کلا واسه کسایی که به نت رفت و آمد دارن ؛ فایر وال به اندازه آنتی ویروس واجبه روی سیستم