من نمي گم اند لينوكسم ولي عاشق لينوكسم مي خوام بپرسم
چرا لينوكس نهچرا اينقدر كم طرفدار مثلا خود تاكسيك اند لينوكسه و لينوكسو
اون به من نشون داد حالا يه برنامه ي ارسالي لينوكسم نداره لطفا جواب بديد من خودم چون
تو لينوكس فونت فارسي ندارم كمتر با لينوكس ايران ويج مي ام حالا در كل چرا لينوكس نه
يمين جان به نظر من علتش اينه كه لينوكس يا يونيكس خيلي پيچيده تر از ويندوزه و حتي اينترفيس ويندوز رو هم نداره .. ثانيا بيشتر مال محيط شبكه هستند و چون افراد معمولي كاري با مسايل شبكه بندي و پيچيدگي هاي اون ندارن از اون استفاده نمي كنن .
من خودم فقط چند تا از دستورات لينوكس رو بلدم و توي محيط لينوكس يا يونكس كار نكردم چون تا بحال روي شبكه كار نكردم !!!
من فقط يه دفعه رو شبكه ي مدرسمون باهاش كار كردم كه هيچي سرم نشد!!
با سلام .
مطالبي كه مي بينيد نظر شخصي بنده بوده و هيچ گروه يا شركت خاصي در نظر گرفته نشده است . اگر هم كسي ناراحت شد مي تواند انتقاد كرده و نظر خود را بگويد .
در مورد اينكه چرا ما از سيستم عامل لينوكس ( در حد گسترده ) استفاده نمي كنيم مي توان به موارد زير اشاره كرد .
1. متاسفانه در ادارات و سازمانهاي دولتي و شركتهاي دولتي و خصوصي مفهوم متخصص كامپيوتر معنايي ندارد . براي مثال مسئول شبكة يكي از ادارات شهر ما كارشناسي زيست شناسي خوانده و حتي بلد نيست كه لينوكس چطور نوشته مي شود .
2. مردم عادي ما هم از كامپيوتر به صورت بسيار محدود ( وسايل صوتي و تصويري ) استفاده مي كنند و ويندوز اولين و بهترين انتخاب آنهاست
3. رايگان بودن سيستم عامل ويندوز باعث شده كه هيچ فرقي بين اين دو از لحاظ قيمت نباشد . البته بايد بگويم كه چون كلاس لينوكس كمي بالاتر رفته و دو يا سه cd هست در بعضي مواقع قيمت آن كمي گرانتر از ويندوز نيز مي باشد كه بايد گفت وا مصيبتا
4. در مدارس و دانشگاههاي ما به لينوكس توجهي نمي شود و يا اگر هم توجهي كردند نظر شخصي يك استاد يا معلم مي باشد و در كليات چيزي به نام لينوكس تعريف نشده است .
5 . اين يكي ديگر واقعاً اعصاب مرا خرد كرده . متآسفانه تكنسين هاي كامپيوتر ما و نيز دست اندركاران صنعت انفورماتيك كشور ايران اصلاً حال و حوصلة مطالعه و ياد گيري اين سيستم عامل را ندارند و بدليل تأمين بودن از لحاظ مادي ديگر نيازي به اين حرفها ندارند .
6. و بالاخره اينكه فرهنگ مردم ما اينچنين مي گويد وقتي چيزي ياد گرفتي اگر به ديگران هم ياد بدهي براي خودت رقيب ايجاد كرده اي .
خوب حالا كه انتقاد كرديم . چطور مي توان اين مسايل را بر طرف كرد . به نظر من بهترين راه اين است كه از مدارس و نهادهاي آموزشي شروع كرده و كم كم اين سيستم عامل را بين مردم جا دهيم و نيز در ادارات و سازمانهاي دولتي نيز اين سيستم عامل را رواج دهيم . ولي پيش بيني كه من از عملي كردن اين نظريه مي كنم اين است كه ميايند و به يك پير مرد هفتاد و دو ساله كه دو ماه مانده بازنشسته شود لينوكس ياد مي دهند تا يك گروه شغلي بيشتر بگيرد و وقتي بازنشسته شد چند هزار تومان بيشتر حقوق بگيرد . يا اينكه ميايند و يك موسسة آموزش لينوكس داير مي كنند و آنها هم از اين طرف تكنسين لينكوس توليد مي كنند و از آن طرف خروار خروار بودجه دولت را ميچاپند و در آخر هم هيچ اتفاقي جز اينكه بودجه دولت هدر شد نمي افتد. دقيقاً مانند طرح ITكه چند ماه پيش برگزار شد . جالب است بدانيد يكي از آشنايان كه كارمند مي باشد استاندارد ICDL را از يكي از موسسات آموزشي با چند صد هزار تومان هزينه به خرج اداره گرفته و در آخر باور كنيد كه نمي داند كليك راست و چپ چه فرقي دارد .
ولي اگر كمي جدي تر باشيم آموزش بايد از مدارس و هنرستانهاي كامپيوتر و دانشگاههاي شروع شود . اما چه كسي تدريس كند . من چون خود در جريان مستقيم اين كارها هستم مي توانم به جرات بگويم كه نود درصد از معلمان كامپيوتر ما اصلاً نمي دانند كه لينوكس يعني چي ؟
براي همين به نظر من اولاً بايد ابتدا يك دوره آموزش لينوكس براي معلمان و اساتيد كامپيوتر گذاشته شود و بعد از حدود دو سال ، آموزش در مدارس شروع شود كه اميد مي رود بعد از هشت يا ده سال ديگر لينوكس نيز مانند ويندوز همه گير شود . ثانياً قانون كپي رايت نيز حتماً مورد توجه قرار گيرد و قيمت اين سيستم عاملها به وزن آنها ارايه نشود .
اين هم يك شوخي بي مزه : صبح ساعت 11 و نيم . در يك بقالي كامپيوتر ( بانك نرم افزاري)
مشتري : دو كيلو سيب زميني ، نيم كيلو گوجه و يك كيلو ويندوز آنهم از نوع XP . خواهشاً از خوبهاش بدين كه باگ نداشته باشه . :roll:
صاحب مغازه ( يا به اصطلاح امروزي تر مهندس صاحب بانك نرم افزاري ) : ببينيد يكجور لينوكس اومده كه خيلي خيلي خوشمزه هست و البته كمي گرونتره . (ويندوز هفتصد تومان و لينوكس هزار تومان )
:?: مشتري : نه مي گن اگه بخوري دلدرد مي گيري . همون ويندوز روبدين كه ارزونه .
مشتري ديگر براي اينكه بگويد من هم چيزي حاليم هست : بابا لينوكس ايراد داره و درست كار نمي كنه خيلي سخته و خرابه . حيف نيست اين ويندوز . من خودم از سال 95 تا حالا ويندوز XP كار ميكنم و رنگش هنوز عوض نشده .
و بعد صداي خنده و قهقعه ايشان و صداي ساييدن دندانها به همديگر و خرد شدن سلولهاي خاكستري كوچك و نابود شدن اعصاب و انفجار روحي من .
خواهشمندم از گفته هاي من ناراحت نشويد و اين حرفها را اغراق يا مبالغه ندانيد . اين عين واقعيت است كه اگر شما هم كمي در جريان امور باشيد حتماً بد تر از اينها را خواهيد .ديد . اگر هم نظر ديگري داريد حتماً بگوييد . Vahid_mashmoolie@yahoo.com
سلام!
واقعا به لينوكس توجهي نمي شود من هم موافقم !!
ما ميتونيم خودمون دست به كار شيم و از همين حالا شروع كنيم !
من الان خودم يه ماهه لينوكس رد هات 9 رو نصب كردم و خيلي هم محيطش قشنگه و يوزر فرينده و الان تصميم جدي گرفتم كه ياد بگيرم!
در ضمن خيلي هم زود نصب ميشه و من الان در كنار ايكس پي نصب كردم و مشكلي ندارم!
(با پارتيشن ماجيك!) ولي وقتي رفتم كتاب آموزشيشو بگيرم فقط يه دونه داشتن اونم اموزش نصبش بود و در مورد آموزش خودش هيچي توش پيدا نميشد!(اونم تو بزرگترين كتابفروشي شهرمون!)
دوستاني كه مي خوان لينوكس رو تازه شروع كنن
رد هت سيستم عامل خيلي خوبيه . البته دو نسخة بعد از اون به نام فدورا اومده كه كاملتره
اگر هم تازه كار تازه كار هستين . مي گن كه phat لينوكس نسخة خوبيه .
البته من خودم كار نكردم . دوستان اينجوري مي گن . و صد البته اگر بتونين در بازار ايران پيدا كنين
در ضمن مي تونيم يكسري مقاله آموزشي در مورد لينوكس بنويسيم . هر چي كه بلد هستيم . بعد بزاريم تو قسمت مقاله هاي اين سايت . اين طوري ديگران هم ياد مي گيرين . به شرطي كه قاعدة معروف خودمون رو كنار بزاريم و بجاش اين رو قبول كنيم
اگر چيزي رو كه بلدي به ديگران ياد بدي اونها هم چيزهايي رو كه بلدند به شما ياد مي دن و به نفع شماست
با تشكر ـ مشمولي :wink:
مشمولي جان چرا ناراحت بشيم ، حرف حق رو گفتي ، منم ديدم چطور با اجراي طرح تكفا يه مشت پير پاتال رو فرستادن آموزش(توي ادارها) تا مثلا گروه بهشون بدن ، يارو نميدونه اصلا كامپيوتر رو با چه پ مينويسن حالا واسه خودش مدارك مختلف كامپيوتري داره اونوقت يه جون بايد حسابي بدوه و برنامه واسه سازمانش بنويسه و ... بعد تا خواست ثمره زحمتش رو ببينه (چون قراردادي هست) بهش ميگن خوش آمدي به سلامت.
كشور واقعا داره به قهقرا ميره بخصوص تو زمينه كامپيوتر فقط منو شماها هستيم كه ميتونيم با تغيير تفكرمون و با اجراي واقعي اين قانون سورس باز يا هموني كه 1600 سال پيش بزرگمهر گفت : همه چيز را همگان دانند ، اين وضعيت رو عوض كنيم.(البته اين فقط يكي از هزاران كاره كه بايد انجامش بديم)
كامران جان ببخشيد من جاي شاگرد شما رو دارم ولي پارتيشن مجيك نه ماجيك
من خودم ازلينوكس فدورا استفاده مي كنم اينقدر نصبش راهته كه بيكار مي شم لينوكس
نصب مي كنم
در ضمن كامران جان لينوكس احتياج به آموزش نداره مي شه با كمي سيخ ياد گرفت البته كتاب
هم خوبه ولي سيخ يه چيز ديگس
اقا در كل اگه قراره راه بيفتيم دست رو دست نذاريم بريم ديگه از همين الان براي توسعش كار
كنيم من قول مي دم آموزش اينتر نتش رو با نصبش تو سايت بذارم
راستي ويندوز كه رايگان نيست من خودم 30 تومن بابتش پول دادم ديدم ضرره فروختمش
راستي باز وضع لينوكس خوبه سولارس تو تهرانم پيدا نشد(چند وقت پيش تصميم گرفتم
دان لودش كنم
)
سلام
شاگرد عزيز خوبي؟!
:arrow: اينطوري خوبه؟
پارتيشن ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااجيك!
دوستان سلام
پارتيشن مجيك درسته نه ماجيك ! ( مجيك به انگليسي يعني جادو )
سولاريس رو هم بايد از دبي يا تركيه پيدا كني تو ايران اگه اسمش رو ببري همه شاخ در ميارن كه خوردنيه يا ماليدنيه !
:wink:
اقا تا وقتي ژياني مثل داس و پرايدي مثل ويندوز باشه كسي سراغ بنزي به اسم لينوكس
نمي ره