ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ریست کردن GT s5233A
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید دوستان بنده گوشی GT s5233A دارم که صفحه لمسیش خراب شده روشن میشه ولی صفحه لمسی فقط کار نمیکنه که باید بدم درست کنن میخواستم بدونم ایا راه حلی هسته بدون استفاده از کامپیوتر بتونم عکس های موجود در گوشی و همینطور کل شماره تلفن هارو پاک کنم؟
(۲۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۳۸:۱۳)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید دوستان بنده گوشی GT s5233A دارم که صفحه لمسیش خراب شده روشن میشه ولی صفحه لمسی فقط کار نمیکنه که باید بدم درست کنن میخواستم بدونم ایا راه حلی هسته بدون استفاده از کامپیوتر بتونم عکس های موجود در گوشی و همینطور کل شماره تلفن هارو پاک کنم؟

با سلام

شما درصورتی میتونید این گوشی رو ریست کنید که تاچ شما کار کنه و کد ریست این گوشی را بزنید تا همه چی از گوشی حذف بشه

راه دوم اینکه :

شما با برنامه Multiloader 5.67 میتونید این گوشی را فلش کنید تا اطلاعات این گوشی را حذف نمایید
البته قلق هایی دارد که در صورت درخواست شما، در ادامه همین تاپیک ارائه خواهم کرد

پیروز و موفق باشید
فک کنم گوشی شما یه مدل از گلکسی باشه
بله میشه گوشی رو خاموش کنید چند لحظه صبر کنید
کلید منو+کلید صدای کم+کلید روشن
کلید منو + صدای زیاد +کلید روشن
کلید منو+کلید روشن
تمام این کلید ها منو های مخفی هستند یکی از این حالت ها هست که داخل اون گزینه restore factory داره که که داخل اون گزینه format intetrnal mem هست و گزینه های دیگه میتونه برای شما مفید باشه
(۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲:۴۱)abbasalifix نوشته است: [ -> ]فک کنم گوشی شما یه مدل از گلکسی باشه
بله میشه گوشی رو خاموش کنید چند لحظه صبر کنید
کلید منو+کلید صدای کم+کلید روشن
کلید منو + صدای زیاد +کلید روشن
کلید منو+کلید روشن
تمام این کلید ها منو های مخفی هستند یکی از این حالت ها هست که داخل اون گزینه restore factory داره که که داخل اون گزینه format intetrnal mem هست و گزینه های دیگه میتونه برای شما مفید باشه

با تشکر از اشاره شما ، ولی این چیزی که شما میگین رو بهش میگن منوی Recovery
و مخصوص گوشیهای اندروید میباشد و در گوشیهای اندروید با کلیدهای خاصی به این منو میشود رفت..
ولی این گوشی به سامسونگ Star معروف هست و تنها راه برای باز کردن قفل آن یا باز کردن قفل آن با باکس میباشد ، ویا با Multiloader مخصوص خود گوشی که در صورت تمایل میتوانم آموزش آن را شرح دهم

با تشکر
پیروز و موفق باشید