با سلام خدمت دوستان
بنده طی یه سری خراب کاری و باز ویسته کردن این گونه ماوس (توپی) متوجه شدم
که از جلوی سنسور این ماوس جسمی از سمت چپ به راست بره کرسر ماوس در مانیتور یه واحد به راست رفته
حالا سوال بنده این که چه طوری میتونم با میکرو یه شمارنده بسازم که در کامپیتور نمایش بده ؟
از اساتید محترم تقاضای کمک دارم
سلام دوست من.
به سادگی!
البته ساده ترین راهش اینه که میکرو رو با آی سی max232 به پورت سریال میکرو وصل کنی و داده هارو به کامپیوتر بفرستی.
البته خیلی راه های دیگه مثل ارتباط با پورت های usb یا با وای فای و.... داره ولی ساده ترینش همینه.
راهی دیگه نیست که فقط با میکرو این کارو کرد!؟؟؟؟ یعنی با میکرو بشماره و ارسال کنه
ممنون میشم کمکم کنید لطفا
نقل قول: راهی دیگه نیست که فقط با میکرو این کارو کرد!؟؟؟؟ یعنی با میکرو بشماره و ارسال کنه
ممنون میشم کمکم کنید لطفا
موقع استفاده از پورت سریال فکر نکنم بشه مستقیما داده ها رو از میکرو ارسال کرد؛
همون طور که h.unique عزیز اشاره کردند؛
باید از max232 برای ایجاد ارتباط بین میکرو و سیستمت ایجاد کنی.
میشه با وای فای مستقیما ارسال کرد ولی کارتو سخت می کنه!
چرا میشه.
میشه میکرو رو مستقیما به یو اس بی متصل کرد.
الآن لینک ندارم بت بدم ولی تشریف ببر انجمن پرتال اونجا یکی از پستاش درباره همین موضوعه.
مهندس می تونی همینجا بزاری؟؟ اگه امکانش هست؟؟
یه سوال دیگه مهندس ، من می تونم یه RPM (دورسنج) با این سنسور بسازم؟؟؟
آیا مقاله ی، مطلب ی درباره این جور سنسور (سنسور ماوس توپی) که در واقع یه فرستنده وگبرنده مادون قرمز هست ؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید
(۰۱-مهر-۱۳۹۱, ۲۳:۱۱:۱۷)farhadLED نوشته است: [ -> ]مهندس می تونی همینجا بزاری؟؟ اگه امکانش هست؟؟
آیا مقاله ی، مطلب ی درباره این جور سنسور (سنسور ماوس توپی) که در واقع یه فرستنده وگبرنده مادون قرمز هست ؟؟؟؟
دوستان خواهش مکنم کمکم کنید ، میشه با این تیپ سنسور دورسنج ساخت؟
لطفا کمکم کنید
کسی نیست به ما کمک کنه
خواهش می کنم کمکم کنید
عزیزان بنده رو راهنمایی کنید ، لطـــــفا
نقل قول: مهندس می تونی همینجا بزاری؟؟ اگه امکانش هست؟؟
دوستان خواهش مکنم کمکم کنید ، میشه با این تیپ سنسور دورسنج ساخت؟
لطفا کمکم کنید
سلام
دوست عزیز لینک طریقه اتصال usb گذاشته شده.
و در مورد سوال شما؛
تا اونجایی که میدونم این سنسور از طریق غلتک ماوس می تونه دورها رو بشماره و به سیستم ارسال کنه تا مثلا یه صفحه ای رو بالا و پایین کنه؛
یعنی دقیقا مثل تاکومتر؛
برای شمارش دور شما باید سنسورتون و مقابل یه چرخ دنده یا حلقه ای که به شفت موتور وصل می کنید، قرار دهید و از طریق کانتر میکرو دور ها رو نسبت به یه بازه خاص بشمارید.