سلام بر همه خوبین؟
راستش من دیدم بچه های الکترونیک برای ساخت مدار چاپی نقشه اش رو پرینت میگیرند و بقیه مراحل رو انجام میدند
من میخوام مدار زیر رو مدار چاپی اش رو بسازم
http://sedayejavedan.persiangig.com/Untitled.jpg
میشه بگید چجوری باید نقشه اش رو از کامپیوتر بگیرم
با این فرصت کمی که دارم کسی میتونه خروجی اش رو به من بده؟
مرسی
(۰۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۳۷:۰۵)secret_f نوشته است: [ -> ]سلام بر همه خوبین؟
راستش من دیدم بچه های الکترونیک برای ساخت مدار چاپی نقشه اش رو پرینت میگیرند و بقیه مراحل رو انجام میدند
من میخوام مدار زیر رو مدار چاپی اش رو بسازم
http://sedayejavedan.persiangig.com/Untitled.jpg
میشه بگید چجوری باید نقشه اش رو از کامپیوتر بگیرم
با این فرصت کمی که دارم کسی میتونه خروجی اش رو به من بده؟
مرسی
سلام دوست عزیز
شما اگه گشتی تو انجمن ها بکنید کاملا طریقه طراحی pcb و نحوه ساخت مدارچاپی توضیح داده شده.
باید با استفاده از یکی نرم افزارهای altium designer ، altium dxp و یا یه نرم افزار ساده تر protell 99 se ؛ pcb مدارتونو طراحی کنید و بعد رو یه کاغذ فوتو یا گلاسه نازک پرینت بگیرید و ...
منظورتون از خروجی pcb مدارتونه؟
بله فکر کنم
همونی که پرینتشو باید بگیریم
راستش من با این نرم افزارایی که گفتید آشنایی ندارم و باید تا فردا مدار چاپیش رو بسازم
شما میتونین همونی که باید پرینتشو بگیرم رو به من بدید؟
نقل قول: راستش من با این نرم افزارایی که گفتید آشنایی ندارم و باید تا فردا مدار چاپیش رو بسازم
شما میتونین همونی که باید پرینتشو بگیرم رو به من بدید؟
شرمنده عزیزم، من دارم رو پروژه هام کار میکنم، فکر نمی کنم وقت کنم
شاید از بچه ها کمکت کردند؛
ولی در کل اگه فایل pcb همه طراحی کنی باید کلی رو طریقه چاپ مدار کار کنی
اولا باید با اون نرم افزار ها کار کنی به دردت می خوره
دوما تا قطعات نباشه که نمی شه یعضی از این قطعات پایه های خاصی دارن که بایداندازه دقیقشون باشه و یک روزه هم نیست باید پیرنت بگیر تست کنی و ..
سوما اینقدر دردسر داره چاپ دستی که ارزشش رو نداره گرون تر هم در می یاد تا بخوای اسید بخری و اتو کنی و از این حرف ها بعد از طراحی بده بیرون برات چاپ کنن
چهارما این مداری نیست که چاپ کنی کار کنه
[
attachment=7845]سلام دوست عزيز شما با نرم افزار پروتل به راحتي مي تونيد طراحي فيبر مدار چاپي رو انجام بدي.يك فايل اموزش اين نرم افزار رو برات ميذارم اميدوارم كارت راه بيفته