ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی ریموت کنترل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مدار این ریموت بسیار ساده است و فکر کنم نیاز به توضیح نباشه؛

فرستنده

[تصویر:  o566lw1uiptzk2wq90p9.jpg]

گیرنده

[تصویر:  53n2rpopi63cn2oxedhn.jpg]

شماتیک به همراه سورس مدار پیوست شد

[attachment=7839]

خوش باشیدHeart
ببخشید یعنی مثله کنترل تلویزیونه! اما چها کانالشه؟!
به چه زبونیه؟
ممنون
(۰۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۳:۴۰:۲۱)binbin85216 نوشته است: [ -> ]ببخشید یعنی مثله کنترل تلویزیونه! اما چها کانالشه؟!

درسته

نقل قول: به چه زبونیه؟

زبانش بیسیک و چند خط بیشتر نیست.

نقل قول: ممنون

خواهش می کنم Cool
بخشید تغذیه مدار گیرنده کجاست؟
دیگه اینکه چرا از مگا۳۲ استفاده شده؟از مگا ۸ یا سری تاینی نمیشد استفاده کنید؟
برنامش به زبون سی نیست؟
ممنون!
سلام اگه قسمت گیرنده بخوایم از سنسور دوپایه استفاده کرد باید چه تغییراتی رو داد؟؟
ممنون
(۰۸-مهر-۱۳۹۱, ۱۸:۲۶:۰۱)meysam_sky نوشته است: [ -> ]سلام اگه قسمت گیرنده بخوایم از سنسور دوپایه استفاده کرد باید چه تغییراتی رو داد؟؟
ممنون

سلام
ببین عزیزم سنسور های دوپایه با قیمت 200 تومان اولا کیفیتشون پایینه و دما با به همراه تقویت کننده ، فیلتر، نویز گیر سری شون کنی و در آخرم کیفیت کار باز پایین است ، پس به جای این کار از آی سی های مادون قرمز مثل مدار بالا SFH 506 اصتفاده کن چون این آی سی ها تمام چیز هایی که گفتم رو با دقت و کیفیت بالا دارند و قیمتشون 600 تومنه یعنی 400 تومن فرقشونه

بای

البته این مدار بردش پایینه و برای افزایش برد باید یک یا چند طبقه آمپلیفایر اضافه کرد مثلا با آی سی lm317 , lm338
امید جان این سنسور رو میگین مثل سنسور کنترل تلویزیونه درسته ؟ یعنی حتماً باید فرستنده گیرنده روبروی هم باشن و اونم فاصله حداکثر 4 یا 5 متر دیگه. اگه درسته که نمیتونم ازش برا اون کار استفاده کنم.
یه سوال. وظیفه اون خازن و مقاومته نویز گیره درسته؟ میخواستم بدونم برای خروجی دادن به بقیه تجهیزات الکترونیکی مثل درایور موتور ها و ... هم میشه از این نویزگیر استفاده کرد؟
ببخشید اگه سوالم یه کم نا مربوط به تاپیکه!
(۲۸-تير-۱۳۹۲, ۰۴:۳۷:۲۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]امید جان این سنسور رو میگین مثل سنسور کنترل تلویزیونه درسته ؟ یعنی حتماً باید فرستنده گیرنده روبروی هم باشن و اونم فاصله حداکثر 4 یا 5 متر دیگه. اگه درسته که نمیتونم ازش برا اون کار استفاده کنم.

بله مثل ریموت تلویزیون سنسور فرستنده گیرنده مادن قرمز هستن
نه مناسب نیست:)

(۲۸-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۲۷:۰۰)erfanrazi نوشته است: [ -> ]یه سوال. وظیفه اون خازن و مقاومته نویز گیره درسته؟ میخواستم بدونم برای خروجی دادن به بقیه تجهیزات الکترونیکی مثل درایور موتور ها و ... هم میشه از این نویزگیر استفاده کرد؟
ببخشید اگه سوالم یه کم نا مربوط به تاپیکه!

سلام
بله بدلیل استفاده از ترانزیستور pnp در ورودی بیس از نویزگیر استفاده شده
اون نویزگیر باید ثابت در مدار باشه<علتشم گفتم>

بخواهید فرضا یه موتور راه اندازی کنید
-یه دیود بصورت معکوس باید در دوسر رله قرار بدید تا از جریان برگشتی به مدار جلوگیری کنه
-یا اینکه با یه اپتوکوپلر تغذیه رله رو جدا کنید تا بدلیل عبور جریان اضافی به مدار هیچ آسیبی نرسه

خوش باشید