نقل قول: دوستان این سایتی که گذاشتم یک مداری در مورد فکر کنم پیدا کردن سیگنال تلفن گذاشته
درسته مدار برای پیدا کردن سیگنالهای ارسالی خطوط تلفن ساخته شده
نقل قول: من دقیقا نفهمیدم این مدار چه عملی رو انجام میده ولی یه فکرهایی کردم که اگه بشه خوب میشه
طرز کار این مدار به این طریقه که می تونه سیگنالهایی با پهنای باند 900 مگاهرتز رو که تو gsm (سیستم جهانی برای ارتباطات تلفن همراه) استفاده میشن و تشخیص بده.
و از اونجایی که سیگنالها رمز شدن، فقط میتونه فعالیت سیگنالها رو مشخص کنه و نمی تونه محتویات پیام رو تشخیص بده
همین...
آخه خوب چطور تشخیص میده ؟
منظور من این هست که وقتی تشخیص داد چیکار میکنه ؟
یک مثال میتونید بزنید ؟
مثلا گیرم که تلفن من زنگ زد ! خوب این مدار چیکار میکنه ؟
درضمن مدار موقع زنگ خوردم موبایل کار میکنه ؟ یا تلفن ثابت ؟
راستی ؟ مدار باید دقیقا کنار تلفن باشه ؟ یا فاصله مساله نیست ؟
خیلی ممنون
سوال دوم هم اینکه این فیش خروجی هدفون برای چیه ؟ از توش چه صدایی میاد ؟
......
اولا لایک دادن یادت نره؛ کار سختی نیست فقط کافیه گزینه تشکر رو بزنی
ثانیا مدار و من طراحی نکرم که این همه سیم جین می کنی
ولی باز یه توضیحی میدم؛
طبق ترجمه ای که من کردم، مدار از دوتا آشکار ساز جداگانه ساخته شده؛
هر واحد آشکار ساز متشکل از یک آنتن دوقطبی و یک چوک و دیود:
آنتن سیگنالهای ارسالی از gsm رو دریافت می کنه و یه بخشی از سیگنال تو چوک القا میشه.
دیود سیگنالها رو تفکیک می کنه و شما می تونی سیگنال رو بشنوی:
دیودها باید از نوع شاتکی تک قطبی باشند و از آنجا که ولتاژ رو به جلو از جنس سلسیوم است، نتیجه کافی را در مدار نمی دهد.
lm358 کار تقویت سیگنال دریافتی را انجام میدهد...خب این از ترجمه کلیه سایت
حالا برای جا افتادن مطلب:
ببین فکر کن شما تو کوچه هستی و اون دستگاه تو دست شماست؛ خونه شما گوشیت زنگ میخوره؛ اون موقع led مدار روشن میشه و شما می فهمی داره یه سیگنالی واسه گوشیت ارسال میشه...
همچنین این مدار می تونه سیگنال ارسالی به گوشیت رو چند ثانیه زودتر از گوشیت دریافت کنه و یه led یا بازری رو فعال کنه تا شما متوجه بشید.
دیگه واضح تر از این
نقل قول: این دیود ها تو بازار ما یافته میشن ؟ یا در ایران آرزویی بیش نیستند ؟
نه پیدا میشن، فوق فوقش میشه طراحی کرد
نقل قول: اینو کاملا متوجه شدم و همینو میخواستم اما سوال اصلیم !!!!
آخه تو کوچه به جز گوشی من 999 نفر دیگه هم گوشی دارن ! گوشی مردم هم زنگ بزنه بازم ال ای دی روشن میشه ؟
درسته؛ ولی فکر کنم دیودهای شاتکی واسه همین تو مدار استفاده شدن تا باند خاصی رو برش بدن!
من تا مدار و راه نندازم نمی تونم تشخیص بدم؛ ولی حتما یه راهی برای اتصال به گوشی شما وجود داره
ولی به نظر من کاربرد اصلی این مدار گزینه دومیه که گفتم؛
نقل قول: همچنین این مدار می تونه سیگنال ارسالی به گوشیت رو چند ثانیه زودتر از گوشیت دریافت کنه و یه led یا بازری رو فعال کنه تا شما متوجه بشید.
(۰۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۲۸:۰۱)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام
دوستان این سایتی که گذاشتم یک مداری در مورد فکر کنم پیدا کردن سیگنال تلفن گذاشته
من دقیقا نفهمیدم این مدار چه عملی رو انجام میده ولی یه فکرهایی کردم که اگه بشه خوب میشه
از دوستان خوبم خواهش میکنم یه لحظه به این صفحه که لینکش رو گذاشتم نگاه کنند و بفرمایید که این مدار کلا کارش چیه و به چه دردی میخوره
http://www.eeweb.com/project/circuit_pro...e-detector
خیلی ممنون میشم
این مدار صرفا میتونه فعال بودن سیگنال تلفن در محدوده نزدیک را تشخیص بده. یعنی در نزدیکی آن تلفنی روشن هست یا نه. نمیتونه audio یا text را آشکار بسازه. برای مواردی مثل جلسه یا کلاس درس که میگن "تلفنا خاموش" به درد میخوره. ضمنا در فرکانس ۹۰۰ MHz آمریکا کار میکنه. اگر برای ایران میخوای باید آنتن و مدار RF را دوباره محاسبه کنی.
(۰۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۲۸:۰۱)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام
دوستان این سایتی که گذاشتم یک مداری در مورد فکر کنم پیدا کردن سیگنال تلفن گذاشته
من دقیقا نفهمیدم این مدار چه عملی رو انجام میده ولی یه فکرهایی کردم که اگه بشه خوب میشه
از دوستان خوبم خواهش میکنم یه لحظه به این صفحه که لینکش رو گذاشتم نگاه کنند و بفرمایید که این مدار کلا کارش چیه و به چه دردی میخوره
http://www.eeweb.com/project/circuit_pro...e-detector
خیلی ممنون میشم
سلام
این مدار وجود سیگنال منتشر شده از یک موبایل را در محدوده چند متری نشان میدهد البته با سیگنال صوتی
مدار بصورتی است که میشود تقریبا جهت ارسال سیگنال را مشخص کرد (خیلی تقریبی)
واین تنها مزیت مدار است
دیود مورد استفاده دیود خاصی نیست فقط باید جر مانیوم باشد بعلت
بایین بودن ولتاز بیشرو (forward voltage)در این دیودها.
دیود شاتکی هم از همین دسته دیودهاست وبیشتر در کلید زنی مدارات RF بکار میرود
دیود جرمانیوم در رادیو ترانزیستوریهای قدیمی گیر میاید
علت استفاده نکردن از دیود سیلیسیوم بالا بودن ولتاز بیشرو در این دیودها
نسبت به دیودهای جرمانیوم است در سیلیسیوم افت ولتاز دو سر دیود 0.7 ولت
ودر جرمانیو0.3 ولت است
مدارارتباط خاصی با موبایل کاربر ندارد ولی برای تست میتوان موبایل را روشن وخاموش کرد
در ضمن GSM 900 جهانی است وبجز تفاوتی اندک در همه مناطق جهان از یک
باند استفاده میکند ایران هم از GSM900 استفاده میکند
موفق باشید