ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه اندازه گیری ولتاژ AC در بازه بین 100 تا 250 ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دنبال ی مدار برای اندازه گیری ولتاژ AC توسط میکرو میگردم که بتونه ولتاژ برق شهری رو تو بازه بین 100 تا 250 ولت رو دقیق و سریع نشون بده!
البته برنامه میکرو چیز خاصی نیست فقط ی اندازه گیری ساده توسط adc هست که مقدار ولتاژ رو اندازه گرفته و روی ال سی دی یا 7سگمنت نشون میده.
برای اندازه گیری ولتاژ DC مشکلی ندارم با ی تقسیم مقاومتی ساده قابل اجراس،اما برای اندازه گیری ولتاژ AC مدارهای مختلفی رو امتحان کردم و نتیجه مطلوب حاصل نشده عیب مدارایی که امتحان کردم اینه:
- ولتاژ اندازه گیری شده تغییرات زیادی داره (در اصطلاح پرش داره)
- حالا اگر ی خازن به عنوان ضربه گیر(یا صافی) به مسیر اضافه کنیم مشکل سرعت تغییرات پیش میاد،که باعث میشه تغییرات ولتاژ اندازه گیری شده به مراتب کمتر ش
چند تا از مدارهایی که امتحان کردم رو ضمیمه کردم ببینید و نظر بدین
(۰۶-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲:۲۰)student-p نوشته است: [ -> ]سلام
دنبال ی مدار برای اندازه گیری ولتاژ AC توسط میکرو میگردم که بتونه ولتاژ برق شهری رو تو بازه بین 100 تا 250 ولت رو دقیق و سریع نشون بده!
البته برنامه میکرو چیز خاصی نیست فقط ی اندازه گیری ساده توسط adc هست که مقدار ولتاژ رو اندازه گرفته و روی ال سی دی یا 7سگمنت نشون میده.
برای اندازه گیری ولتاژ DC مشکلی ندارم با ی تقسیم مقاومتی ساده قابل اجراس،اما برای اندازه گیری ولتاژ AC مدارهای مختلفی رو امتحان کردم و نتیجه مطلوب حاصل نشده عیب مدارایی که امتحان کردم اینه:
- ولتاژ اندازه گیری شده تغییرات زیادی داره (در اصطلاح پرش داره)
- حالا اگر ی خازن به عنوان ضربه گیر(یا صافی) به مسیر اضافه کنیم مشکل سرعت تغییرات پیش میاد،که باعث میشه تغییرات ولتاژ اندازه گیری شده به مراتب کمتر ش
چند تا از مدارهایی که امتحان کردم رو ضمیمه کردم ببینید و نظر بدین
سلام
تغییراتی که شما
دیده اید نه تغییرات بریودیک یا تکرار شونده منحنی سینوسی که تغییرات
معمولی ولتاز است یعنی این درست که میکرو یا هر ولتمتر دیگری با سرعت
مثلا ده برابر بریود نمونه میگیرد اما در نمایش ما معدل یا همان ولتاز موثر
را می توانیم ببینم یعنی RMS(این فقط در دید است)

موفق باشید
فایده ایی نداره هر کاری میکنم باز ریپل داره
فقط ی راهی داره اینکه تا دورقم اعشار رو از متغیر نهایی حذف کنیم اونموقع ی نموره بهتر میشه!
فقط میمونه سرعت،که اونو دیگه نمیدونم چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟