ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نصب لینوکس بر روی بورد آموزشی-بورد مناسب کدام است؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
درود بر همه دوستان :)

بنده در زمینه سیستم های لینوکسی فعالیت می کنم. برای اهداف آموزشی و به قول خودمون "ور رفتن"، به دنبال یک بورد ARM مناسب می گردم.

قبلاً لینوکس رو روی pc/104 راه اندازی کردم ولی این بار قصد دارم روی یک بورد مختصر تر انجام بدم.

سوال بنده در بارۀ نصب لینوکس و مراحلش نیست. در بارۀ این هست که اگر دوستان بورد مناسبی می شناسن که ویژگی های زیر رو داشته باشه لطف کنید معرفی بفرمایید:

پردازنده ARM
پورت LAN
پورت یو اس بی (ترجیحاً)
سایر پورت هایی که لازم میشه برای پروگرام کردن و ...
حافظۀ CF یا هرجور حافظۀ دیگه که لینوکس و برنامه ها و فایل سیستم روش قرار بگیره و از روی اون بوت بشه.
اگه شکاف حافظه نداره، خودش در حدّ چند مگ حافظه داشته باشه که بشه روش لینوکس رو آورد بالا.

با سپاس
شاد و خوش باشید
بورد های FriendlyArm داره این امکانات رو. یکی از دوستان لینوکس روش نصب کرده بود و برای کنترل ربات ازش استفاده میکرد.
فکر کنم min2440 یا mini6410 می تونه برا شما مناسب باشه.
البته فقط برای کار با سیستم عامل ها بکار میان.
یعنی دیتاشیت میکرو ی این بورد ها، تقریبا قابل استفاده نیست و نمیشه برنامه در سطح رجیستر براشون نوشت.

خلاصه ای از مینی 6410:

مینی 6410 ، نور فلش و دیتا فلش نداره، فقط ناند فلش داره.
البته برای بوت شدن، میشه از SD card استفاده کرد.
ولی تا جایی که من تست کردم، SDHC ها با بورد سازگار نیستن.
السیدی بورد کیفیت زیادی نداره.
و پین هدر ها و باکس هدر ها pitch شون 2 میلیمتر هست.(2.54 میلی نیستند) (من که تا امروز نتونستم پین هدر 2 میلی متر توی بازار پیدا کنم)

موفق باشید.
من یه بوردی می خوام که بتونم با اون ARM9 AT91SAM9260 V رو یاد بگیرم و بشه LINUX,WINCE,(اندروید هم بشه عالی میشه) هستم.
آیا کسی سراغ داره؟
همین ۶۴۱۰ ها خوبند ولی دقیقا شما با سیستم عامل سروکار داری
اگه می خوای خودت برنامه بنویسی من یه برد LPC2478 گرفتن که LCD هم ساپورت می کرد ولی خیلی دردسر داره کار کردن باهاش
انواع بردهای موجود رو میتونی از سایت www.esys.ir پیدا کنی فقط باید دنبال بردی بگردی که درایورهای ماژول های مختلف رو داشته باشه. که بستگی به نیاز شما داره ولی بوردهای tiny6410و ilum2440 دارای پکیج کاملی هستند.
مشخصات ilum2440:
CPU: S3c2440 Samsung @ 400MHz(MAX

RAM: 64MB (SDRAM @100MHz

FLASH: 256MB 8-Bit NAND-Flash + 2MB 16-bit NOR-Flash (BootLoader)

Video: 24-Bit TFT LCD with Resistive Touchscreen
بوت لودر اين برد امکان نصب سيستم عامل هاي WinCE و Linux را با استفاده از يک SDcard حتي بدون نياز به پورت سريال فراهم مي آورد.
واسه این coreboard یه برد توسعه هم داره که پورت های usb و LAN و UART رو داره