با سلام و درود
عرض ادب و احترام به دوستان و اساتید انجمن
راستش رو بخواهید، بنده دارم 1 کاری انجام میدم با VB6 که نیاز به راهنمایی دارم
به این صورت که میخوام با برنامه ای که با VB6 مینویسم، فایلهای Exe رو از داخل برنامه اصلی صدا بزنم (فراخوانی کنم)
ولی نمیخوام که کسی به این فایل ها دسترسی داشته باشه یا اینکه برای خودش کپی کنه یا برای دیگران به اشتراک بگذاره.. میخوام فایلها پسوندش عوض بشه یا اینکه داخل 1 فایل جدا باشه که از توی اون فایل فراخوانی بشه و اون فایل بدون برنامه به هیچ وجه اجرا نشه..
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر ..
میتونین از پکر هایی مثل molebox استفاده کنید
(۰۹-مهر-۱۳۹۱, ۰۰:۰۷:۳۵)Rain_Saeid نوشته است: [ -> ]با سلام و درود
به این صورت که میخوام با برنامه ای که با VB6 مینویسم، فایلهای Exe رو از داخل برنامه اصلی صدا بزنم (فراخوانی کنم)
ولی نمیخوام که کسی به این فایل ها دسترسی داشته باشه یا اینکه برای خودش کپی کنه یا برای دیگران به اشتراک بگذاره.. میخوام فایلها پسوندش عوض بشه یا اینکه داخل 1 فایل جدا باشه که از توی اون فایل فراخوانی بشه و اون فایل بدون برنامه به هیچ وجه اجرا نشه..
با تشکر ..
سلام
یک فرم اماده کنید وتوسط 3+myfolder.attributes=myfolder.attributes(دوبار) با load فرم این folder را مخفی کنید این همان بوشه ایست که فایلهایتان را در ان میگذارید
در روی فرم دو کلید وتکست باکس قرار دهیدوبرای رویداد کلیک کلید1
کد بنویسید برای بسورد
یعنی با کلیک کلید1 مقدار ورودی تکست که توسط کاربر وارد شده با یک
مقدار از بیش تععین شده مقایسه شود (در حلقه if )
و وقتی مقایسه برابر باشد
با myfolder.attributes=normal(یک بار) بوشه را دوباره ظاهر میسازید
بعد از ان میتوانید با shell فایل exe مورد نظر را اجرا کنید
اگر مقایسه برابر نباشد که خودتان میدانید برنامه بدون اجرا باید تمام
شود
در رویداد کلیک کلید دوم کدی که در load فرم برای hide کردن
folder نوشته بودید تکرار میکنید تا دوباره folder بنهان شود
موفق باشید
..... میتونین از پکر هایی مثل molebox استفاده کنید .....
میشه بیشتر توضیح بدین.. ممنون میشم
راستش رو بخواهید هم تازه کار هستم و هم این برنامه ای که گفتین رو کار نکردم
با تشکر
(۰۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۴۹:۴۸)vigraz نوشته است: [ -> ] (۰۹-مهر-۱۳۹۱, ۰۰:۰۷:۳۵)Rain_Saeid نوشته است: [ -> ]با سلام و درود
با تشکر ..
سلام
یک فرم اماده کنید وتوسط 3+myfolder.attributes=myfolder.attributes(دوبار) با load فرم این folder را مخفی کنید این همان بوشه ایست که فایلهایتان را در ان میگذارید
در روی فرم دو کلید وتکست باکس قرار دهیدوبرای رویداد کلیک کلید1
کد بنویسید برای بسورد
یعنی با کلیک کلید1 مقدار ورودی تکست که توسط کاربر وارد شده با یک
مقدار از بیش تععین شده مقایسه شود (در حلقه if )
و وقتی مقایسه برابر باشد
با myfolder.attributes=normal(یک بار) بوشه را دوباره ظاهر میسازید
بعد از ان میتوانید با shell فایل exe مورد نظر را اجرا کنید
اگر مقایسه برابر نباشد که خودتان میدانید برنامه بدون اجرا باید تمام
شود
در رویداد کلیک کلید دوم کدی که در load فرم برای hide کردن
folder نوشته بودید تکرار میکنید تا دوباره folder بنهان شود
موفق باشید
این روش خیلی مبتدیانه و ناشی یانه است
من همین کاری که شما میخواهید انجام دهید رو برای طراحی روبات های جاسوسی انجام دادم
بهترین کار استفاده از Resource هست ، یعنی فایل های exe رو داخل برنامه اصلی جاسازی میکنید وبعد فراخانی میکنید ، همون کاری که برنامه های Portable انجام میدهند
با تشکر از شما دوست عزیز Sez..
(من همین کاری که شما میخواهید انجام دهید رو برای طراحی روبات های جاسوسی انجام دادم
بهترین کار استفاده از Resource هست ، یعنی فایل های exe رو داخل برنامه اصلی جاسازی میکنید وبعد فراخانی میکنید ، همون کاری که برنامه های Portable انجام میدهند)
میشه همین روشی که فرمودین رو برام بیشتر توضیح بدین ، و دستور و روش کاریش رو کامل توضیح بدین ..
ممنون میشم..
سلام.
از ریسورس چرا استفاده نمیکنی؟
با سلام ودرود
راستش تاحالا از ریسورس استفاده نکردم.. و دستورالعملش رو نمیدونم چطوریه..
اگه لطف کنیدو این آموزش رو در اختیار بنده بگذارید، منت به گردن بنده گذاشته اید..
با تشکر از شما اساتید گرانقدر..
با سلام مجدد
بنده از لینک هایی که دوست عزیزمون Sez داده بودن استفاده کردم و تقریبا با کارایی های ریسورس آشنا شدم
و همچین دستور العملی رو اجرا کردم که نتیجه اش این بود که برنامه exe رو در خودش جاسازی میکنه و با اجرای برنامه فایل exeای که داخل برنامه بود رو کپی میکنه به شاخه روت :
Private Sub Form_Load()
Dim filebyte() As Byte
Dim filename As String
filename = "ml.exe"
filebyte = LoadResData(101, "CUSTOM")
'Write byte in file
Open filename For Binary As 1
Put #1, , filebyte
Close #1
'end
End Sub
بنده میخوام همچین دستوری بنویسم که داخل همون برنامه اصلی که با VB میسازم بمونه ، و با زدن مثلا CommandBottun این برنامه اجرا بشه و دیگه بیرون از برنامه درز نشه تا کسی اون برنامه رو کپی برداری کنه..
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
دوستان عزیز اگه ممکن هست راهنمایی بفرمایند
و اگر این درخواست من غیر ممکن هست، به من بگین که دیگه پی این دستور نگردم..
با تشکر