۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۱۴:۲۴
۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۵۷
خب با کلاس messagebox خود دات نت نمیتونی همچین کاری بکنی.
یا باید یکی خودت یسازی. یا از کتابخونه های اماده استفاده کنی. یه سرچ بزن پیدا میکنی
یا باید یکی خودت یسازی. یا از کتابخونه های اماده استفاده کنی. یه سرچ بزن پیدا میکنی
۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۴۷:۳۶
(۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۵۷)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]خب با کلاس messagebox خود دات نت نمیتونی همچین کاری بکنی.
چه عنوانی را searchکنم؟؟؟یا یه راهنمایی کنید که چگونه بسازم؟؟؟
۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۱۷
"messagebox فارسی" یا یه چیزی مثل این سرچ کنید.
برای ساختنش باید یه فرم جدید بردارید و تغییرش بدید. border ش رو عوض کنید. showdialog ش رو override کنید و کارایی که میخواید بکنید و جاش بنویسید. دکمه ها رو تنظیم کنید که dialogresult رو تنظیم کنند. اگه قراره داینامیک باشه ورودی ها رو توی یه تابع یا تو همون showdialog تغییر بدید، دکمه ها رو نسبت به تنظیمات تغییر بدید. و غیره!
برای ساختنش باید یه فرم جدید بردارید و تغییرش بدید. border ش رو عوض کنید. showdialog ش رو override کنید و کارایی که میخواید بکنید و جاش بنویسید. دکمه ها رو تنظیم کنید که dialogresult رو تنظیم کنند. اگه قراره داینامیک باشه ورودی ها رو توی یه تابع یا تو همون showdialog تغییر بدید، دکمه ها رو نسبت به تنظیمات تغییر بدید. و غیره!
۲۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۰۱
۰۱-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۴۶:۳۱
(۲۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۰۱)stringf نوشته است: [ -> ](۱۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۱۴:۴۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]من از این استفاده میکنم
سلام این فایل dllرا باید چه طوری استفاده کنیم ؟؟من که با روشی که بلد بودم انجام نشد !!!
ممنون
(۰۱-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۴۶:۳۱)stringf نوشته است: [ -> ](۲۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۰۱)stringf نوشته است: [ -> ](۱۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۱۴:۴۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]من از این استفاده میکنم
سلام این فایل dllرا باید چه طوری استفاده کنیم ؟؟من که با روشی که بلد بودم انجام نشد !!!
ممنون
سلام
ممنون از توجه شما.بنده این فایل dll ی که برای messagebox.showارسال کرده بودید نتونستم در پروژه ازش استفاده کنم ؟؟؟یه روشی هم که بلد بودم جواب نداد؟؟لطفا یه راهنمایی بفرمایید!!!
واکه ممکنه یه توضیحی در مورد این فایل dll بدهید.
ممنون
۰۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۴۷:۳۳
سلام از منوی Project>>Add referece.. فایل رابه برنامتون اضافه کنید بعد
حالا میتونید از به کمک دستور زیر پیغام فارسی بسازید!
کد:
using FMsgBox;
کد:
FarsiMsgBox.Show("ایا میخواهید از برنامه خارج شوید؟", "", FarsiMsgBoxButtons.YesNo, FarsiMsgBoxIcon.Question);
۰۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۲۷
با عرض پوزش از دوستان. پاکسازی شد.
من الان بازنشستهم!
من الان بازنشستهم!