با سلام به تمامی دوستان
من مداری برای کنترل روشنایی لامپ DC طراحی کردم که از طریق یه فتوسل نور محیط رو بر اساس اون تنظیم می کنه حالا می خوام بدونم آیا میشه یک مداری واسط به خروجی PWM میکرو متصل کرده که بشه لامپ AC رو هم کنترل کرد؟؟؟
(۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۳۰:۰۳)arash67 نوشته است: [ -> ]با سلام به تمامی دوستان
من مداری برای کنترل روشنایی لامپ DC طراحی کردم که از طریق یه فتوسل نور محیط رو بر اساس اون تنظیم می کنه حالا می خوام بدونم آیا میشه یک مداری واسط به خروجی PWM میکرو متصل کرده که بشه لامپ AC رو هم کنترل کرد؟؟؟
سلام
بله میشود خود مدار معمولی دیمر هم با برش فاز سنکرون ولتاز را کنترل
میکند منتهی بجز مسایل تفننی ویا کاربردی خاص از میکرو استفاده نمی شود
موفق باشید
آره کار بسیار راحتی است
خروجی pwm رو بده به پایه های کلید زنی یک رله 5v و لامپ ac رو به همراه منبع تغذیه مورد نیاز رو بده به پا یه های ورودی و خروجی رله
موفق دادو
با رله که نمی شه
یدونه moc3043 چیزی می خواد
باید یه نمونه از برق شهر داشته باشی تا گذار از صفر ها رو بدست بیاری و بعد زاویه آتش رو کنترل کنی (شاید شماره ای سی رو اشتباه گفته باشم ولی از همین خوانواده است)
مراحل کار برای کنترل توان در جریان ac
:
1-ابتدا با ی مدار آشکار ساز عبور از صفر لحظه گذر رو مشخص میکنید
2-زاویه دلخواه رو (که در اینجا با ایجاد تخیرات زمانی مناسب ایجاد شده رو)به اپتوکوپلر اعمال کرده
3-ترایاک تون با زاویه مورد نظر سوئیچ شده در نتیجه توان مورد نظر که متناسب هست با زاویه آتش به بار اعمال میشه
بله میتونید از ی اپتوکوپلر MOC3010,MOC3011 یا MOC3031 استفاده کنید(هر 3 تقریبا مشابه هم هستند).