ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اندازه گیر سلف و خازن با میکروکنترلر AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
[attachment=7864]
به نام خدا
سلام دوستان
من نیاز فوری به کمک شما عزیزان دارم من برای پروژم یه فایل تونستم از اینترنت بگیرم ولی هم تو مدارش و هم توی برنامه نویسیش مشکل دارم
اگه کسی برام با جزییات کامل توضیحشون بده خیلی خیلی ممنون میشم .
(۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۵:۳۹:۴۵)baharbahari نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام دوستان
من نیاز فوری به کمک شما عزیزان دارم من برای پروژم یه فایل تونستم از اینترنت بگیرم ولی هم تو مدارش و هم توی برنامه نویسیش مشکل دارم
اگه کسی برام با جزییات کامل توضیحشون بده خیلی خیلی ممنون میشم .

سلام
این مدار کامل است وتوضیح خاصی ندارد فایل هگز وسورس بزبان بسکام هم که دارد
اولین اب امب نوسان مدار تانک ورودی را به سیگنال مربعی تبدیل میکند وبه میکرو
میدهد در میکرو طبق فرمول Lx=1/4*(3.14^2)*F^2*C برای نمایش مقدار سلف ویا
Cx=1/4*(3.14^2)*F^2*L برای نمایش مقدار خازن استفاده می شود
اب امب دوم بافر برای سنجش خازنهای با ضرفیت بالا است میبینید که مدار سه ورودی دارد
ورودی اضافه برای این است
تمام این عملیات اتوماتیک است وروی LCD نمایش داده میشود
ترمینالهای اضافه در مدار برای برنامه ریزی میکرو است واگر میکرو در بیرون مدار
توسط بروگرامر برنامه ریزی می شود لازم نیستند

موفق باشید
باتشکرازپاسخ شما
راستش من تاحالا با نرم افزار بسکام کار نکردم و زبان بیسیک هم قبلا نخوندم به خاطر پروژم یه جزوه زبان بیسیک رو خوندم یه چیزایی روفهمیدم ولی برنامه پروژم رو که میخوام بفهممش چیکار کرده نمیدونم بعضی متغیرانمیدونم واسه چی تعریف کرده شایدجزوه ای روکه خوندم کامل نبوده کلاتوبرنامه نویسی خیلی مشکل دارم اگه بشه بیشتر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم چون استادم ازم توضیح میخواد من باید بگم این برنامه روال کارش چجوریه
بازم بابت جوابتون ممنونم.
(۱۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۰۷:۱۸)baharbahari نوشته است: [ -> ]باتشکرازپاسخ شما
راستش من تاحالا با نرم افزار بسکام کار نکردم و زبان بیسیک هم قبلا نخوندم به خاطر پروژم یه جزوه زبان بیسیک رو خوندم یه چیزایی روفهمیدم ولی برنامه پروژم رو که میخوام بفهممش چیکار کرده نمیدونم بعضی متغیرانمیدونم واسه چی تعریف کرده شایدجزوه ای روکه خوندم کامل نبوده کلاتوبرنامه نویسی خیلی مشکل دارم اگه بشه بیشتر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم چون استادم ازم توضیح میخواد من باید بگم این برنامه روال کارش چجوریه
بازم بابت جوابتون ممنونم.
سلام
روی این برنامه نمیشود بسکام توضیح داد (چند صفحه کد است)
اما اگر به قسمت خاصی اشاره کنید میشود توضیح داد
شما برای تحلیل برنامه بهتر است از متغیر I شروع کنید این متغیر
که با PORTD.7( بایه 13 MEGA8)کنترل میشود با هر افزایش مقدار
یک بخش برنامه را فعال میکند

این که میگویم مورد را اشاره کنید مثلا
در همین متغیر I
در ابتدای برنامه PORTD.7 بصورت ورودی تعریف شده
یعنی DDRD.7=0 (اگر DDRD.7=1 بود انوقت میشد خروجی)واین
بایه توسط کلید متصل به PORTD.7(بایه 13 میکرو)
میتواند 0 شود -در ابتدای برنامه یک حلقه IF است
که بمحض 0 شدن PORTD.7 0(چون ورودی تعریف شده در برنامه بصورت PIND.7 است)
متغیر I را یک واحد افزایش میدهد وافزایش این متغیر باعث اجرای رویه های مختلف
برنامه میشود

موفق باشید
سلام
خیلی ممنون از پاسخ شما
بخشیدشما می تونید تیکه تیکه برنامه رو بهم توضیح بدید مثلا مثل همین که گفتید باافزایش متغیر I در هر مرحله یه قسمتی کنترل می شود .
مثلا تایمرهابرای چی تعریف شدن و چرا از چند تایمر و کانتر استفاده کرده وبعد از سرریز شدن تایمرها،تایمرهابه زیربرنامه ها میرن که چه کاری انجام بدن .یه جورایی تو برنامه گیج شدم ولی دارم سعی میکنم بفهممش بیشترم به خاطر اینه که با زبان بیسیک کار نکردم . چون میدونم شما تو این زمینه مهارت دارین خواستم تو تحلیلی که میکنم مطمئن بشم .
منظورم از تیکه تیکه اینه که مثلا توهمون IF اول ، pind.7 چک میشه اگه صفر بود 40میلی ثانیه منتظر میمونه بعد میره سراغ IF بعدی خب چراچک میکنه این پایه صفر هست یانه ؟ و40 میلی ثانیه منتظر میمونه وهمین طور الی آخر
خیلی ممنون میشم ازتون خیلی به کمک احتیاج دارم ممنون .
بازم خیلی ممنون از پاسخ شما
(۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷:۴۴)baharbahari نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی ممنون از پاسخ شما
بخشیدشما می تونید تیکه تیکه برنامه رو بهم توضیح بدید مثلا مثل همین که گفتید باافزایش متغیر I در هر مرحله یه قسمتی کنترل می شود .
مثلا تایمرهابرای چی تعریف شدن و چرا از چند تایمر و کانتر استفاده کرده وبعد از سرریز شدن تایمرها،تایمرهابه زیربرنامه ها میرن که چه کاری انجام بدن .یه جورایی تو برنامه گیج شدم ولی دارم سعی میکنم بفهممش بیشترم به خاطر اینه که با زبان بیسیک کار نکردم . چون میدونم شما تو این زمینه مهارت دارین خواستم تو تحلیلی که میکنم مطمئن بشم .
منظورم از تیکه تیکه اینه که مثلا توهمون IF اول ، pind.7 چک میشه اگه صفر بود 40میلی ثانیه منتظر میمونه بعد میره سراغ IF بعدی خب چراچک میکنه این پایه صفر هست یانه ؟ و40 میلی ثانیه منتظر میمونه وهمین طور الی آخر
خیلی ممنون میشم ازتون خیلی به کمک احتیاج دارم ممنون .
بازم خیلی ممنون از پاسخ شما

سلام
40 میلی ثانیه برای حذف لرزش ویا نویز قطع و وصل کلیدهای مکانیکی است Bitwait PIND.7 ,SET بعدی هم برای همین است
با دستورCONFIG تایمرها وLCD بیکر بندی شده اند مثلا در C برای LCD
به این ترتیب است
asm#
eqe__lcd_port=0x18;PORTD.
endasm#
در بسکام تایمر با تایمر خوانده می شود مثلا myt=TIMER0 ودر C
با TCNT مثلا myt=TCNT0 (البته در بسکام از هر دو دستور میتوان استفاده
کرد)
DIM در بسکام همان int در C است یعنی تعریف متغیر

تایمر1 با ورودی INT1(بایه 5 میکرو)بالسهای ورودی را میشمارد در
CONFIG این تایمر به صورت counter تعریف شده با Edge=falling
یعنی با لبه بایین رونده بالس ورودی میشمارد این تایمر تا 65536
میتواند بشمارد و بعد از ان سر ریز میشود در سر ریز (interrupt)
این تایمر (رویه Tim1_isr) یک متغیر بنام Tc1 یک واحد افزایش میابد
یعنی Incr Tc1(در بسکام Incr یعنی یک واحد افزایش) ---
در نهایت تعداد کل بالسها توسط ضرب Tc1 در عدد 65535 بدست میاید البته
در یک دوره زمانی مشخص تا Tc1 دوباره صفر شود این دوره زمانی را تایمر2
بعهده دارد
در CONFIG این تایمر بصورت تایمر با prescale=64 است یعنی بالس ساعت اصلی که در اینجا 8Mhz است بر 64 تقسیم میشود وچون مقدار اولیه این تایمر
برابر با 131 است(TCNT2=&H83) وخود تایمر تا 256 میشمارد وسر ریز میشود نتیجه میشود
125=256-131 که 125 مقدار سرریز است نتیجه interrupt این تایمر میشود
(T2interrupt=8000000/(125*64 که میشود یکهزارم ثانیه
در رویه سر ریز این تایمر (Tim2_isr) متغیر Tc یک واحد افزایش میابد
تا 250 وبعد ازان LCD مقدار را نمایش میدهد وتایمرها ریست میشوند
بس کل زمان اندازه گیری مساوی است با Tk=250*.001 که میشود یک چهارم ثانیه
تایمر 0 (TIMER0) برای مد سنجش خازنهای با ظرفیت بالا است ودر این مد بجای
شمارش بالسها بالسهای ورودی به تایمر0 بر 8 تقسیم وبعنوان زمان اندازه گیری استفاده میشود
درباره رویه های دیگر برنامه مشخص است و کنترل ان با متغیر I است

موفق باشید
سلام
اتفاقا منم دارم روی همین موضوع کار میکنم اگه به منم در این رابطه کمک کنید لطف می کنید .
من یه سری سوال از مدار این پروژه دارم .
Headerها در این مدار چه نقشی ایفا می کنند ؟ انصال مدار به وسیله Headerها به چه دلیل می باشد ؟ توی پروتئوس با همین نام Header این قطعه رو سرچ کنیم ؟
آیا توی پروتئوس هم باید مدار را به همین شکلی که در این فایل بسته شده ببندیم ؟
به جای قطعاتی که در پروتئوس نیست از چه قطعاتی می توانیم استفاده کنیم مثلا به جای ترانزیستور 8050 از چه ترانزیستوری می توانیم استفاده کنیم ؟
در قسمت اسیلاتور، M4-5H چه قطعه ای است و به چه نامی باید در پروتئوس سرچ کنیم ؟
در پروتئوس مگه ما ،5 ولت نداریم ؟ پس چرا یک مدار تولید کننده 5ولت هم گذاشته است ؟ در ابتدای مدار 5 ولت ، power گذاشته است؟ توی پروتئوس سرچ کردم به این شکل نبود به چه نامی باید سرچ کنیم ؟
خازن و سلف هایی که به خود ATMEGA8 وصل شده اند برای چه هستند و چه نقشی ایفا می کنند ؟
نقش مقاومت هایی که برای آپ امپ گذاشته چیست و ترانزیستور 8050 چطور ؟
ببخشید این همه سوال پرسیدم .
لطف بزرگی میکنید اگه به سوال های منم پاسخ بدهید با تشکر .
سلام
اتفاقا منم دارم روی همین موضوع کار میکنم اگه به منم در این رابطه کمک کنید لطف می کنید .
Headerها در این مدار چه نقشی ایفا می کنند ؟ انصال مدار به وسیله Headerها به چه دلیل می باشد ؟ توی پروتئوس با همین نام Header این قطعه رو سرچ کنیم ؟
به جای قطعاتی که در پروتئوس نیست از چه قطعاتی می توانیم استفاده کنیم مثلا به جای ترانزیستور 8050 از چه ترانزیستوری می توانیم استفاده کنیم ؟
در پروتئوس مگه ما ،5 ولت نداریم ؟ پس چرا یک مدار تولید کننده 5ولت هم گذاشته است ؟ در ابتدای مدار 5 ولت ، power گذاشته است؟ توی پروتئوس سرچ کردم به این شکل نبود به چه نامی باید سرچ کنیم ؟
خازن و سلف هایی که به خود ATMEGA8 وصل شده اند برای چه هستند و چه نقشی ایفا می کنند ؟
(۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷:۳۷)masoud780 نوشته است: [ -> ]سلام
سلام
دوست من قطعه M4-5H یک رله 5ولت است
طراح این مدار که با بروتئوس قرارداد نداشته که همه مدار را با ان هماهنگ کند اصلا این مدار در بروتئوس شبیه سازی نمیشود چون قطعه اصلی مدار یعنی ای سی کمبراتور LM393 توسط بروتئوس بشتیبانی نمیشود (دلایلش بماند)
بر فرض هم اگر بشتیبانی میشد مدار با ان فرکانس بالا کار نمیکرد وبروتئوس ارور میداد
حالا از این بگذریم شما در هر مدار هیدر(Header) دیدید بجای ان از BUSLINE استفاده کنید(در شبیه سازی)
در ضمن نقش مقاومتهای اب امب ارایش اب امب بصورت تقویت کننده با
اشمیت تریگر است برای اینکه سینوسی را به مربعی تبدیل کند

موفق باشید
شما ابتدا دیتاشیت قطعات رو دنلود کنید بعد اگه نتونستیدخود قطعه رو تهیه کنید با توجه به دیتاشیت مشابه اون رو تهیه کنید.تو پروتئوس هم میتونید مشابه قطعات رو استفاده کنید.اون خازن و سلف هم نقش نویز گیری رو دارن
سلام
پس تو چه محیطی خوبه و میشه این مدار رو شبیه سازی کرد و جواب گرفت ؟
برای برنامش از چه نرم افزاری باید استفاده کرد ؟ باید از bascome avr استفاده کنیم ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4