ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل روشنایی محیط به صورت وایرلس با ماژول HMR-HMT
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من این مدار ی که براتون گذاشتم طراحی کردم مشکل من اینه در سمت گرینده به چه صورتی باید اطلاعات در قفه پورت سریال خوند؟

و دیگه اینکه چرا در زمان استفاده از دستور Print در حلقه اصلی و چه در وقفه تایمر در برنامه سمت فرستنده سرعت پردازش به شدت کاهش می یابد؟
با تشکر از شما
[attachment=7867]
سلام
باید توجه داشت که شما از یک ارتباط سریال آسنکرون و یک طرفه استفاده میکنید پس انتظار همچین حالتی هست،فکر نکنم مشکل خاصی در نوشتن برنامه باشه.
فقط برای بهتر شدن سرعت چند پیشنهاد دارم؛
-سعی کنید برنامه تون یا لااقل کد هایی که برای ارسال و دریافت مینویسید متمرکز باشند
-از دستورات تاخیری و توابعی ک خودشون باعث ایجاد تاخیر در برنامه میشن کمتر استفاده کنید
-برای خوندن دیتا میتونی تو خود حلقه مرتبا دیتات رو آپ کنی
-میتونی تایمر رو حذف کنی و مقدار ADC رو مثلا 10 بار بخونی میانگیرش رو بگیری تا تاخیر زمانی کمتر ش
---------------------------
-(تجربه بنده) اینکه کلا تاخیرات چ در گیرنده و چ در فرستنده بین 75 تا 100 میلی ثانیه باشه تا بهتر با هم ست شن!
-باید به این نکته هم توجه داشت ک در عمل فاصله فرستنده گیرنده هم در فواصل دور تاثیرات خودش رو نشون خواهد داد
ممنونم مهندس
اما هنوز برای من یک مشکلی هست و اونم اینکه زمانی که data را از فرستنده به رشته تبدیل می کنم و میفرستمش به سمت گیرنده اما در وقتی که دریافتش می کنم یک علامت سوال یه اول متغییرم اضافه میشه نمیدونم چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/پ
چند دلیل است ؟
1- وجود نویز زیاد ( با ید نویزو کم کنی تو اینترنت هست)
2- ناموغوب بودن خازن ها
3- تنظیم نبودن المنتهای ای سی max232
فکر نکنمExclamation

چند باری با همین مشکل برخورد کردم ولی با دستور MID میتونی قسمت اول(همیون کاراکتر مزاحم رو حذف کنی)At
ممنون