ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس تستر پسورد رو فیس بوک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۱۱-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۱۹:۴۰)rook نوشته است: [ -> ]
کد:
Private Sub SendData()
If fUrl = Web.LocationURL Then
Pause 2
SendData
Else
MsgBox "Found Password : " & lstPass.List(mIndex)
End If

این قسمت چک کردن اینه که رمز درسته یا نه؟!
محتویات fUrl چیه اینحا
دوست من این برنامه‌ قبلن برای بلاگ فا نوشته‌ بودم
(۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۳۸:۲۱)rook نوشته است: [ -> ]دوست من این برنامه‌ قبلن برای بلاگ فا نوشته‌ بودم

خب قرار نیست که چون این رو بلاگفا کار میکرد روی تمام سایت ها هم عمل کنه
هه هه
این روش شدنی نیست دادو
اگه اینطوری بود که همه سایتهای مطرح هک میشد
درضمن به این روش شکستن پسورد میگن Dictionary Attack
و خیلی قدیمیه ولی روی سایت های مطرح ایران بخصوص انجمن ها دیوانه وار جواب میدهد (بخصوص پسورد 123456 و 123456789)

برای شکستن پسورد در فیسبوک و سایت های مطرح باید از روش مهندسی اجتماعی (Social Engineering) استفاده کنی
خیلی عالی جواب میده
فقط IQ بالایی میخواد
دادو
دوستان من فقط میخوام پسورد اگه‌ درست بود رد نكنه‌
خب مهندس برو سازو کارشو ببین، وقتی پسورد اشتباه وارد میشه چی میشه اگه اون شرایط پیش نیومد درسته و ........
برنامه را خط به خط برسی کن مقادریرش رابرسی کن ببین مقاری که بدست یماد همان مقدار مورد نظر شماست!
قبل شرط مقدار را Web.LocationURL را برسی کنن ببین درست هست یا نه!
سلام ای بابا من چه کارهای که نمیکنم درسته جناب rook

خوب برادر من مگه خودت ننوشتی خوب ماشالا تا اینجاشو رفتی خوب بقیش که سادست همونطور که بلگفا را انالیز کردی یه انالیز رو فیس بوک بکن و تمام درسته؟
درود
فیس بوک با سرویس بلاگفا مسخره مقایسه میکنید؟
مقایسه بی ام و با دوچرخه
3 بار اشتباه بزنی کد امنیتی میاد جلوت
حالا برو کد امنیتی تبدیل به متن کن !
تازه لاگین هم کنی ای پی شما با ای پی قبلی و مرورگر قبلی که لاگین شده مقایسه میکنه
وقتتو الکی هدر نده
بدرود
سلام.

اینجور که من متوجه شدم شما می خواهین رو فیسبوک حملات بروت فرس بزنید؟؟؟درسته؟؟؟

این عملی نیست روش.
همون جور که دوستمون گفت بعد از چند بار اشتباه یوزر رو بن می کنه.
هر چی فرق نمیکنه کلا نمیشه رو فیس بوک زیاد این کار را کرد بعد هم Mr.pRoGraMmer عزیز وقتی که شما میتونید واسه بلگفا که حالا شما مسخرش میکنید بنویسید دیگه همون رو تغییر بدی به فیس بوک که کاری نداره البته واسه شما ماکه هیچ

حالاMr.pRoGraMmer عزیز بیا و واسه همین بلگفا که شما مسخرش میکنید یه اسپمر در حد 20comment بنویس ببینم !!! ببینیم واقعا مسخرست یا نه!!!
صفحه‌ها: 1 2