۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۰۵:۰۳:۴۶
(۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۳۱:۳۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]سلام(۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۸:۰۲:۴۱)r0b0 نوشته است: [ -> ]نقل قول: من این منوی final و fibr ... و پیدا نکردم ! کجاست
ورژنم 7 dxp هستا
file -> fabrication output -> final
والا این عکسش من که ندیدمش
راستی یه مدار دیگه دیدم الان
فکر کنم کامل تره
شما نظرتون چیه ؟
این مدار اصولی تر است واگر توجه کنید ان مقاومتهایی را که گفته بودم
در امیتر ترانزیستورها گذاشته است ودرایورها هم بهتر هستند
اما قدرت این مدار 500 وات نیست نهایتا 300 وات است
هر دوی این مدارها فیدبک ندارند یعنی کنترلی بر ولتاز خروجی ندارند (استاتیک بجای دینامیک)و ای سی با هر نویز ممکن است که ولتاز خروجی را
افزایش دهد ومسائل دیگر (برای همین PCB را اماده نکردم)
در بیوست طرحی گذاشته ام که این مسایل کاملا در ان بیان شده ویک مدار سینوسی ساز هم دارد البته شما انرا بررسی کنید نمیشود الان انرا ساخت
مدار قدر تش شبیه مدار شما است اما مدار نوسان ساز با فیدبک وخیلی گسترده است گسترده نسبت به مدار شما میگویم وگرنه معمولی است ---
بهترین طرح بنا به این شرایط این است که از مدار ترانس فیدبک استفاده کنید همان
12 ترانزیستور را لازم دارد نوسان ساز ندارد وبه جای ان یک ترانس کوچکتر
دارد که بعنوان درایور است وبه ترانس خروجی وصل میشود این ترانس به بیس
ترانزیستورهای قدرت وصل می شودوبایاس انها را بعهده دارد (به ترانزیستور درایور احتیاج نیست)
به این ترتیب خروجی ااگر به هر علتی توان زیادی بکشد بایاس
ترانزیستورهای قدر ت بایین امده و در همان لحضه خروجی بایین میاید
این یعنی فیدبک منفی نویز ورودی هم اثری ندارد چون اصلا نوسان ساز جداگانه ندارد ونوسان مدار در حدود 50hz توسط اثر متقابل دو ترانس
بوجود می اید (خاصیت فروماگنتیک هسته اهن سیلیس دار)
مقاومتهای امیتر را هم میتوانید مستقیم به امیترها وصل کنید
چون مدار بجز همان ترانس کوچکتر ویک کلید قطعه دیگری ندارد به
PCB احتیاجی نیست
تنها مشکل این است که ترانس بیچ این مدار را بیدا کنید اگر اینکاره باشد وشما فقط توان مورد نیاز را بگویید خودش دو ترانس را محاسبه میکند
بهر حال این یک بیشنهاد بود بنا به شرایط درباره مدارقبلی هم که نظرم را گفتم -اگر PCB بقول خودتان مازیکی خواستید بگویید (یکروز زودتر)برایتان
اماده میکنم
http://uplod.ir/h7g7ikle6jeb/UPS_500w_sine___P_.zip.htm
موفق باشید