ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستور کدویژن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
امید جان اون کدایی رو که نوشتین روی این شبیه سازی اعمال کنید ببیند چرا جواب نمیده . عجیبه ها

[attachment=11437]
سورس رو هم بزار قربونت :*
(۲۲-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۲۲:۲۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]امید جان اون کدایی رو که نوشتین روی این شبیه سازی اعمال کنید ببیند چرا جواب نمیده . عجیبه ها

واسه اینه که فرکانس کاری درست تنظیم نشده
نقل قول: فقط یه نکته این که حتما موقع کار با پروتکل های ارتباطی، فرکانس رو بالا بذار که من 8مگ کردم واگرنه معمولا پیش میاد که رو شبیه ساز جواب نمیده
ضمنا هم تو خود محیط کامپایلر تنظیم کن و هم در محیط پروتئوس با فرکانس تطبیق بده
بفرمائید اینم کلش Biggrin

البته هنوز کامل نشده.
(مجبور شدم همون 7.8 نصب کنم)
[attachment=11439]

فعلاً هدف فقط ارسال یک بیت با اون شبیه سازیه(برا همین کدا رو کامنت کردم)

امید جان خب من که از کد شما برا شبیه سازی بالا استفاده میکردم دیگه کدوم فرکانس رو باید تنظیم میکردم؟!
(۲۳-فروردین-۱۳۹۳, ۰۷:۵۷:۱۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]امید جان خب من که از کد شما برا شبیه سازی بالا استفاده میکردم دیگه کدوم فرکانس رو باید تنظیم میکردم؟!

باید تو پروتئوس هم فرکانس میکرو رو تنظیم کنی
رو میکرو کلیک کن SKSEL FUSES رو بذار رو 8مگ
دوباره اجرا کن نتیجه میده
ببین منظورت این بود ؟
راستی چرا انقدر حجم برنامه تو با کد های بدون کاربرد پر کردی ؟
(۲۳-فروردین-۱۳۹۳, ۱۳:۴۲:۴۹)h.unique نوشته است: [ -> ]ببین منظورت این بود ؟
راستی چرا انقدر حجم برنامه تو با کد های بدون کاربرد پر کردی ؟

حسین جان ممنون با همون کد قبلی درست شد .تونستم روی اون شبیه ساز یک بیت رو ارسال کنم.
+
خب وقتی ویزارد میزارشون منم کاری باهاشون ندارم Biggrin

اما در کل این که گذاشتین جواب نداد.
ویزارد رو که باید اون قسمت ریجستر هارو کپی کنی.
توشبیه ساز که مشکلی نداره ، اگه عملی داری کار میکنی و برنامه جواب ، من یک تغییر تو گیرنده دادم اونم طبق شبیه سازت البته تغییر ایجاد کردم.
ولی تو شبیه سازی جواب داد که !
سلام بازم منم Biggrin

دیشب کلاً بیدار بودم Confused
فرض کنید با یه تایمر داریم یک ثانیه دقیق تولید میکنیم و میریزیم داخل متغییری به اسمه sec حالا می خوام که به ازای هر یک ثانیه یکی از پین های میکرو روشن بشه تا زمانی که 8 تا پین میکرو روشن شدن و ثانیه هم خب 8, شما چطوری کد میزنید ؟
سلام.
مقدار پورت رو 1 بده و تو هر 1 ثانبه شیفتش کن تا به 8 ثانیه برسه و بعد از اول مقدار پورت رو 1 بده Biggrin
واقعاً ممنون Biggrin

رفتم select case گذاشتم البته هنوز تستش نکردم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7