ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی فانکشن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان پروژه من طراحی فانکشن باavrوبرنامه نویسیcهستش میخوام که منو کمک کنید اگه پروژه کاملش رو بذارید ممنون میشم.البته کاملی که جواب بده
(۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱:۰۵)roosha نوشته است: [ -> ]سلام دوستان پروژه من طراحی فانکشن باavrوبرنامه نویسیcهستش میخوام که منو کمک کنید اگه پروژه کاملش رو بذارید ممنون میشم.البته کاملی که جواب بده

هدف بچه هایی ک اینجا دور هم جمع شدن اینه که تجربه هاشون رو با هم رد وبدل کنن و به هم کمک کنن ن اینکه لقمه جویده شده به هم بدن!

اولین پیشنهاد من استفاده از ی DAC هشت تا 10 بیتی هست (بسته به دقت خروجی)،و اینکه بشینین برای هر موجی ی جدول lookup بنویسی(مثلا سینوسی،مربعی،دندانه اره ایی و.و..)بعد خروجی رو به مقدار دلخواه تقویت کنی در نهیتم ازش استفاده کنی!
(۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۵۱:۳۲)student-p نوشته است: [ -> ]
(۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱:۰۵)roosha نوشته است: [ -> ]سلام دوستان پروژه من طراحی فانکشن باavrوبرنامه نویسیcهستش میخوام که منو کمک کنید اگه پروژه کاملش رو بذارید ممنون میشم.البته کاملی که جواب بده

هدف بچه هایی ک اینجا دور هم جمع شدن اینه که تجربه هاشون رو با هم رد وبدل کنن و به هم کمک کنن ن اینکه لقمه جویده شده به هم بدن!

سلام

خب اینم لقمه جویده شدهBiggrin

[attachment=7871]