ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبیه سازی ربات مسیریاب با دوربین روی webots
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
امروز کرمم گرفت نشستم اینو درست کردم.
البته خیلی ساده است. از ساده ترین روشی که میشد رفتم. این فقط میتونه یه خط رو دنبال کنه فقط. پیچ 130 درجه و تقاطع و اینا خبری نیست.
فایل پروژه رو ضمیمه کردم.
اینم یه فیلم کوچیک از حرکتش
camlinefollower.mkv - 2.0 Mb
سلام
چه جالب
بالاخره فهمیدیم یه نفر به این کار علاقه منده!!!

اولین باره که webots رو دیدم.

یه سوال:

پردازش روی تصویر انجام میشه؟
یعنی همون ربات مسیریاب با پردازش تصویر خودمونه اما مجازی؟
اره. البته بدون دردسر های الکترونیک Biggrin
(۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۰۰:۰۹:۴۳)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]سلام
امروز کرمم گرفت نشستم اینو درست کردم.
البته خیلی ساده است. از ساده ترین روشی که میشد رفتم. این فقط میتونه یه خط رو دنبال کنه فقط. پیچ 130 درجه و تقاطع و اینا خبری نیست.
فایل پروژه رو ضمیمه کردم.
اینم یه فیلم کوچیک از حرکتش
camlinefollower.mkv - 2.0 Mb

میشه خواهش کنم لینک نرم افزارش رو بگزاری!!؟ البت کاملا کرک شده اش رو اگه داری...
آخرین نسخه کرک شده ای که پیدا کردم 6.4.1 هسته که تو همین فروم یه بار بچه ها گداشتن. تو نت هم سرچ برنی میاد
http://www.iranled.com/forum/thread-23512.html
سلام.
باید از چه میکرویی استفاده کردبرای پردازش تصویر؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
برای این نوع پردازش تصویر دوربین خاصی نیازه یا همین دوربین های معمولی جواب می دن قیمت دوربینش چنده
سخت افزارش از میکروکنترلر استفاده می شه یا نه
دوستان منم یه سوال دارم یخوام شبیه سازی روبات رو با کتیا شروع کنم میشه بگین نرم افزاری خوبی یا نه؟؟
دوستم میگه solid بهتره اما به سیستم من نمیخوره میشه نرم افزاری پایین تری از solid معرفی کنید که یکم حرفه ای هم باشه؟؟
(۰۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۵۶:۰۳)elhamkh نوشته است: [ -> ]سلام.
باید از چه میکرویی استفاده کردبرای پردازش تصویر؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

من تو الکترونیک وارد نیستم و با میکروشو ندیدم تا حالا. ساده ترین حالتی که دیدم با ARM بوده رو برد CMUCAM .

(۰۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۴۶:۲۱)hadikh73 نوشته است: [ -> ]برای این نوع پردازش تصویر دوربین خاصی نیازه یا همین دوربین های معمولی جواب می دن قیمت دوربینش چنده
سخت افزارش از میکروکنترلر استفاده می شه یا نه

همونطور که بالا گفتم با میکرو رو نمیدونم. ولی با یه سیستم مثل CMUCAM جواب میده فک کنم

(۰۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۵۲:۳۰)babyy نوشته است: [ -> ]نمیخوایین بزارینش پرتال ؟

کی؟ من؟ چطوری؟ سیستم کاری پرتال نمیدونم چطوریه!؟

(۰۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۲۵:۲۱)akbar8 نوشته است: [ -> ]دوستان منم یه سوال دارم یخوام شبیه سازی روبات رو با کتیا شروع کنم میشه بگین نرم افزاری خوبی یا نه؟؟
دوستم میگه solid بهتره اما به سیستم من نمیخوره میشه نرم افزاری پایین تری از solid معرفی کنید که یکم حرفه ای هم باشه؟؟

تا اونجایی که من میدونم CATIA و solidworks نرم افزارای طراحی هستن نه شبیه ساز!
سلام
منظورم اینه که دوربین خروجی میده برای موتور هاQuestion
(۰۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۳۱:۳۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]سلام
منظورم اینه که دوربین خروجی میده برای موتور هاQuestion

نگرفتم منظورتونو.
صفحه‌ها: 1 2 3