ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کپی فایل به طور خودکار (فوری)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چجوری میتونم یه فایلی رو که تو #C نوشتم و اونو کپی کردم تو فلش مموری ، وقتی فلش مموری رو وصل کردم به کامپیوتر و open کردم اون فایل به طور خودکار کپی شه
مثلا من یه فایل توی فلش مموری با فرمت exe دارم به اسم application میخوام وقتی فلش مموری رو وصل کردم به کامپیوتر اون فایل به طور خودکار کپی شه به یه آدرسی مثلا به دسکتاپ
میدونم باید از متد CopyTo استفاده کنم اما نمیدونم چجوری باید بگم به طور خودکار کپی شه
(۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۳:۴۷:۴۳)erfan_urchin نوشته است: [ -> ]چجوری میتونم یه فایلی رو که تو #C نوشتم و اونو کپی کردم تو فلش مموری ، وقتی فلش مموری رو وصل کردم به کامپیوتر و open کردم اون فایل به طور خودکار کپی شه
مثلا من یه فایل توی فلش مموری با فرمت exe دارم به اسم application میخوام وقتی فلش مموری رو وصل کردم به کامپیوتر اون فایل به طور خودکار کپی شه به یه آدرسی مثلا به دسکتاپ
میدونم باید از متد CopyTo استفاده کنم اما نمیدونم چجوری باید بگم به طور خودکار کپی شه

پس میخوای تروجان کپی کنیAmaze

نکن این کارارو ملت گناه دارنLaugh
با استفاده از فایل autorun.inf میتونی اینکارو بکنی. یه سرچ بزن.
(۱۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۳:۴۷:۴۳)erfan_urchin نوشته است: [ -> ]چجوری میتونم یه فایلی رو که تو #C نوشتم و اونو کپی کردم تو فلش مموری ، وقتی فلش مموری رو وصل کردم به کامپیوتر و open کردم اون فایل به طور خودکار کپی شه

سلام یه تایمر بساز که هرچند ثانیه یکبار کپی کنه توی درایو!بعد برای کپی کردن فایل از روی فلش موقع open کردن همانطوری ک جناب ajlajlajl گفتن رفتار کن!
تو فروم سرچ کن مطالب خوبی هست در این زمینه!
worm نساز کار خوبی نیست!WhistleWhistle