ايران ويج

نسخه‌ی کامل: همکاری برای طراحی یک اپلیکیشن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من دانشجوی مهندسی پزشکی -کارشناسی ارشد هستم در مرحله نهایی انجام پایانامه ام باید سطح فشار رگ رو که با استفاده از یک سنسور استخراج میشود رو با یک رابط گرافیکی روی کامپیوتری نشان بدهم و سپس عین همین رابط گرافیکی رو برای به عنوان یک اپلیکیشن برای موبایل طراحی کنم.

سوال من اینه که از چه طریق میشود به این اطلاعات رو به صورت realtime به موبایل فرستاد.موبایل مورد نظر باید چه درگاهی داشته باشه؟

داده های من با چه فرمتی قابلیت نمایش روی این رابط گرافیکی در موبایل را دارند؟

بهترین زبان برای برنامه نویسی موبایل که رابط گرافیکی مناسبی بتوان با آن طراحی کرد چیست؟

پیشا پیش کمال تشکر رو دارم از همکاری.
درود
از طریق بلوتوث بصورت realtime میشه فرستاد.
از کتابخانه basic4androdid استفاده کنید واسه کار با بلوتوث چندین خطه
یه سرچ کنی توی نت اموزششو دادم :-)
داده هات میتونی بصورت pdf حتی افیس ! یا تصاویر یا هر فرمت تصویری دیگه ارسال کنی
توی اندروید این مشکل ها نیست
اما بصورت realtime میخوای ببینی باید پارمتر ست کنی ,گوشی پارمتر رو بگیره تحلیل کنه و خودش نمایش بده
بهترین راحت ترین basic4andorid هست :-)
البته پروژه یه کم سنگینه اما راحته
بدرود
(۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱:۰۵)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]درود
از طریق بلوتوث بصورت realtime میشه فرستاد.
از کتابخانه basic4androdid استفاده کنید واسه کار با بلوتوث چندین خطه
یه سرچ کنی توی نت اموزششو دادم :-)
داده هات میتونی بصورت pdf حتی افیس ! یا تصاویر یا هر فرمت تصویری دیگه ارسال کنی
توی اندروید این مشکل ها نیست
اما بصورت realtime میخوای ببینی باید پارمتر ست کنی ,گوشی پارمتر رو بگیره تحلیل کنه و خودش نمایش بده
بهترین راحت ترین basic4andorid هست :-)
البته پروژه یه کم سنگینه اما راحته
بدرود

ممنون از راهنمایتون، میخواستم بدونم امکان داره شما با من تو این پروژه همکاری کنید، من تخصصم در پردازش سیگنال و تصویره و آشنایی زیادی با برنامه نویسی برای موبایل ندارم،
درود
بيشتر برنامه نويسى هاى موبايل با همون ++c هست. اما باز هم بستگى داره كه پلت فرم گوشى مورد نظر چى باشه اگه جاواست كه كار خيلى آسونه ما حتى براش نرم افزار جار كرييتور هم داريم.قطعا اگه اندرويد باشه كار سخته و اگه اى او اس و مكتاينش باشه كه واويلا.
ممنون daniall1
هدف ما بیشتر روی آندروید و جاوا متمرکز شده، میتونید چند برنامه برای کد نویسی یک اپلیکیشن برای این پلت فرمها معرفی کنید، یا با ما در این زمینه همکاری کنید؟

با تشکر