سلام
من یه ریموت کنترل 6 کانال می خوام اگه مدارش باشه که راحت ترم ولی باید حداقل تا 5 کیلومتر جواب بده نظرتون چیه خیلی هزینه داره؟؟
مدارش هست یا باید آماده بخرم؟؟
(راستی قیمتش هم مهم نیست)
آقا اگه کسی اطلاعاتی داره خواهش می کنم بذاره حیاتیه فقط بگه چکار کنم
کمممممممممممممکککککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
باید واسه این کار از قابلیت DTMF استفاده کنید.
روش های زیادی وجود داره؛ مثلا استفاده از ماژول gsm یا توسط gprs
ولی فکر نکنم بتونید همچین مداری رو راه اندازی کنید، باید واسش مجوز بگیرید که کلی بدبختی داره
من برای فضای باز می خوام مثل زمین کشاورزی که نه توش اینترنت جواب میده و میشه خط تلفن کشید.
اگه اینجوری نمیشه راه دیگش فرستنده تصویره این چی امکان داره؟؟؟؟
(۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۳:۰۰:۵۳)hadikh73 نوشته است: [ -> ]من برای فضای باز می خوام مثل زمین کشاورزی که نه توش اینترنت جواب میده و میشه خط تلفن کشید.
واسه ارسال تصویر بهترین روش استفاده از wireless؛
ولی اینکه اون فضا دسترسی به اینترنت نداره کمی کارتون سخت تره، چون بصورت سیم تقریبا میشه گفت امکان پذیر نیست یا شاید با دردسر؛
اگه بخواهید یه فایلی رو توسط سیم به فاصله 5 کیلومتری بفرستید، تو نصف راه بدلیل افت توان، اتصال قطع میشه!
یه سیستم مدلاسیون ساده FSK راه بنداز.با یه فرستنده FM و آمپلی 15 وات 75 کیلومتر ازش برد بگیر.
(۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۳:۲۳:۴۵)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۳:۰۰:۵۳)hadikh73 نوشته است: [ -> ]من برای فضای باز می خوام مثل زمین کشاورزی که نه توش اینترنت جواب میده و میشه خط تلفن کشید.
واسه ارسال تصویر بهترین روش استفاده از wireless؛
ولی اینکه اون فضا دسترسی به اینترنت نداره کمی کارتون سخت تره، چون بصورت سیم تقریبا میشه گفت امکان پذیر نیست یا شاید با دردسر؛
اگه بخواهید یه فایلی رو توسط سیم به فاصله 5 کیلومتری بفرستید، تو نصف راه بدلیل افت توان، اتصال قطع میشه!
سلام
منظورش این بود که
نه میشه خط تلفن کشید-
موفق باشید
(۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۰:۵۶:۳۲)apcog نوشته است: [ -> ]یه سیستم مدلاسیون ساده FSK راه بنداز.با یه فرستنده FM و آمپلی 15 وات 75 کیلومتر ازش برد بگیر.
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون
بعدش مجوز نمی خواه.
چقدری هزینه داره
چی رو توضیح بدم؟ کجاش نا مفهوم بود؟
کی میخواد بیاد بهت گیر بده؟؟؟
برای مجوز یا مدارش؟ فک نکنم از ده تومن خرج مداره بزنه بالا.
سیستم مدلاسیون ساده FSKچیه ؟؟؟
یعنی واقعا با ده هزار تومن
ببین دادا دوستمون منظورش اینه که شما مدار طراحی کنی ولی شما که بلد نیستی
پس
از مدارهای آماده استفاده میکنی
پس
در گوگل مینویسی: فروشگاه فرستنده الکترونیک برد 5 کیلومتر
و وارد سایت هایی شو که گوگل میاره در اونجا مدل های مختلف بید
مجوزم نمیخواد