۲۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۲۰:۲۹
۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۱۹:۴۸
(۲۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۲۰:۲۹)babyy نوشته است: [ -> ]پروژه تست شده و کار میکنه!
البته بدون قسمت اون دیتابیس اضافه که تست نکردم
اما در حالت کلی پروژهی دوستمون کار میکنه
منم نميگم كار نميكنه اما تا همون مرحله قبل پيدا كرد خود پلاك درسته اما مهمترين قسمتش پيدا كردن خود پلاك هست كه خطا ميده اگه ميتونيد راه نمايي كنيد ممنون
۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۱۴:۱۸:۵۸
(۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۱۹:۴۸)mahdi3831 نوشته است: [ -> ]منم نميگم كار نميكنه اما تا همون مرحله قبل پيدا كرد خود پلاك درسته اما مهمترين قسمتش پيدا كردن خود پلاك هست كه خطا ميده اگه ميتونيد راه نمايي كنيد ممنون
واسه یک پلاک دیگه امنتحان کردین؟
این برنامه واسه همین پلاک و عکسش بهینه شده! با همین عکس glx کاملا بدرستی کار میکنه
اما من عکس رو چند درجه چرخونده بودم؛ بازم پلاک رو تونست پیدا کنه اما فقط حرفاشو تشخیص نداده بود
اگه دارین از عکس دیگهای استفاده میکنین مه نمیتونم کمک کنم!اما اگه از همین glx استفاده میکنین بدون مشکل کار میکنه
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۰۶:۰۲
دوستان عزيز من يه برنامه نوشتم كه محل پلاك رو تشخيص ميده و پلاك رو از تصوير اصلي برش ميزنه ولي براي تشخيص ارقام اون ميخوام از شبكه هاي عصبي استفاده كنم،از دوستان كسي هست كه بتونه راهنمايي كنه؟
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۵۰:۰۹
این برنامه یک دموی خیلی ساده برای انجام پروژه پلاک خودره برای تصاویر ساده و بدون نویز از پلاک خودرو خوب جواب میده.
لطفا از تصاویر با دید مستقیم استفاده کنید
لطفا از تصاویر با دید مستقیم استفاده کنید
۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۸:۰۹
دوستان زیادی ایمیل زده بودند و در مورد تشخیص و خوانش پلاک خودرو درخواست مقاله کرده بودند، در لینک زیر یک تعداد مقاله فارسی و انگلیسی در همین رابطه آپلود کردم:
IEEE و فارسی
برای دانلود کلیک کنید
حجم در حدود 10MB
موفق باشید
-----
لینک کمکی
http://bayanbox.ir/id/394633542086400267?info
IEEE و فارسی
برای دانلود کلیک کنید
حجم در حدود 10MB
موفق باشید
-----
لینک کمکی
http://bayanbox.ir/id/394633542086400267?info
۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۵۱:۱۹
با سلام و تشکر از سایت خوبتون
اگر این پروژه را بخواهیم برای پلاک ماشین خارجی انجام بدیم به چه نحوی کدها تغییرمی کند؟
با تشکر
اگر این پروژه را بخواهیم برای پلاک ماشین خارجی انجام بدیم به چه نحوی کدها تغییرمی کند؟
با تشکر
۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۱۹:۳۵
این هم یک نرم افزار برای تشخیص و خوانش پلاک خودرو:
دانلود نرم افزار تشخیص پلاک خودرو
فقط کافیه دیتا بیس رو تغییر بدید.
دانلود نرم افزار تشخیص پلاک خودرو
(۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۵۱:۱۹)jafari263 نوشته است: [ -> ]با سلام و تشکر از سایت خوبتون
با تشکر
فقط کافیه دیتا بیس رو تغییر بدید.
۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۱۱:۲۳
سلام ، آقا این database رو کجا باید کپی کنیم ، یعنی آدرسشو کجا باید بدیم . ممنون می شم راهنمایی کنی، تو برنامه فقط یه آدرس دادی که اونم آدرس عکس ماشینه.
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۲۵:۲۲
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در اجرای برنامه با این مشکل مواجه میشم میشه راهنمایی کنید لطفا
![[تصویر: 5N8LWOit?tsid=20130819-085414-79841dd0]](http://dc232.4shared.com/download/5N8LWOit?tsid=20130819-085414-79841dd0)
من در اجرای برنامه با این مشکل مواجه میشم میشه راهنمایی کنید لطفا
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۲۹:۱۳
سلام
به فروم خوش اومدی
برنامهی پست اول رو دانلود کردی؟
من متلبم ترکیده الان نمیتونم تست کنم؛ ولی برنامهرو تست کرده بودم و درست کار میکرد؛
یه توضیح کامل بده برنامه رو چطوری اجرا میکنی
به فروم خوش اومدی
برنامهی پست اول رو دانلود کردی؟
من متلبم ترکیده الان نمیتونم تست کنم؛ ولی برنامهرو تست کرده بودم و درست کار میکرد؛
یه توضیح کامل بده برنامه رو چطوری اجرا میکنی