این الگوریتم رو با نرمافزار MATLAB 2011 نوشته شده است برای تصویر پلاک خودروهای که بدون نویز و خرابی هستند خوب جواب میدهد...البته دیتا بیس کاراکترها رو خودتون به راحتی میتوانید بیشتر کنید تا پاسخ دهی قویتر شود ...فعلا فقط یک تصویر به عنوان آزمایش جهت تست برنامه میزارم...و همچنین به علت زیق وقت در تحویل پروژه قسمت شناسای کاراکترها و تبدیل آنها به عدد و حروف فارسی رو قوی نکردم...شما میتونید این قسمت را برای جوابدهی بهتر دستکاری کنید... در ضمن اگر خواستین از نحوه فرمولبندی و کارکرد برنامه سر دربیارید حدود 20 صفحه هم گزارش تهیه کردم براش ، فایل پاور پوینتی که برای ارائه آماده کرده بودم هم آپلود کردم براتون....
فقط قبل از اجرای برنامه این مراحل رو طی کنید:
1- مسیر عکس خودرو(glx.jpg) رو وارد کنید
2-دیتا بیس (فایل زیپ) رو دانلود کنید
3-مسیر دیتا-بیس کاراکترها رو درست وارد کنید.
4-برنامه رو اجرا کنید-نتایج رو صفحه کامند matlab نکمایش داذده میشود.
5-هر جا خواستید از پشت دستور imshow و figure علامت % رو حذف کنید تا کارهای که روی تصویر انجام میشود رو مرحله به مرحله ببینید.
6-برنامه را اجرا کنید و نتایج را در صفحه متلب ببیند.
موفق باشید
*فایلهای پیوست رو فراموش نکنید.
-------
از هم اکنون نرم افزار تشخیص پلاک خودرو به صورت اتوماتیک، قابل استفاده در کلیه ارگان ها و ادارات دولتی،مجتمع های مسکونی و تجاری، بانک ها، شرکت ها و سایر مراکز نیارمند، موجود می باشد. جهت اخذ مشاوره علمی برای تهیه این نوع نرم افزار از طریق آدرس زیر تماس بگیرید:
aban_palan_dalan_delon@yahoo.com
با تشکر
Taher B
MSc of Biomedical engineering
Experts in:
signal processing
video and image processing
programming languages
سلام
ممنون از طار عزیز ...
بزودی میره به بخش پرتال سایت
لطفا کمی بیشتر توضیح بدین ... یعنی برای اجراش نیاز به نصب matlab داریم ؟
(۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۱۷:۱۸:۱۸)رسول نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از طار عزیز ...
بزودی میره به بخش پرتال سایت
لطفا کمی بیشتر توضیح بدین ... یعنی برای اجراش نیاز به نصب matlab داریم ؟
خواهش.
بله این برنامه در m-file نوشته شده، و برای اجرای اون باید MATLAB رو نصب کرده باشید.سپس در محیط matlab یک m-file جدید باز کرده برنامه رو copy/paste کرده مراحل نوشته شده رو طی کرده و سپس کلید ctrl+enter را فشار داده تا نتایج رو مشاهده کنید.
ممكنه در مورد الگوريتم شناسايي پلاك ها و شرايط و محدوديت هاي اون هم توضيح بديد.
در ضمن پست شما رو هم ويرايش كردم تا كدها راحت تر خوانده بشن.
سلام.
آقای didi درست میگن..
میشه در مورد الگوریتمشون توضیح بدید.
من خودم می خوام این برنامه رو با دلفی بنویسم.
با متلب هم کار کردم.
حال می خوام این کدها رو تو دلفی بکار ببرم و برنامه براش بنویسم چیکار باید کنم؟؟؟
(۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳:۳۳)megatron نوشته است: [ -> ]سلام.
آقای didi درست میگن..
میشه در مورد الگوریتمشون توضیح بدید.
من خودم می خوام این برنامه رو با دلفی بنویسم.
با متلب هم کار کردم.
حال می خوام این کدها رو تو دلفی بکار ببرم و برنامه براش بنویسم چیکار باید کنم؟؟؟
خوب به نظرم متلب همیشه بهترین برنامه برای کارهای مشابه شناسای و خوانش پلاک خودرو نیست،من خودم خیلی با دلفی آشنا نیستم و تخصصم تو پردازش سیگنالِ تصویر و صوتِ، اما از اونجای که دلفی و C بیشتر به خاطر راحتی در ارتباط با سخت افزار در توسعه کارهای تجاری خیلی کارآمدتر است.
اما اینکه چطور میخوای این اسکریپت رو از متلب به دلفی ببری تنها راه ممکن باز نویسی اون با دلفیه.
اما چطور:
شما خودتون فرمودید که به متلب آشنایی دارید،و این خیلی خوبه،من در نوشتن این برنامه به خاطر فرصت کمی که داشتم خیلی درگیر ابتکار و ایده جدید برای برنامه نویسی نبودم بلکه سعی کردم رو کارهای جدیدی که انجام شده تمرکز کنم،به همین قصد از سایت ieee چند مقاله ی 2012 و 2011 گرفتم و اطلاعاتم رو در این مورد که چه کار باید کرد و روند کار چیه بدست آوردم و یک تمپلت کلی برای خودم ساختم.
یکی از خوبی های متلب اینه که خیلی از کارهای که به چند صد خط برنامه نویسی نیاز داره رو در یک فانکشن خلاصه کرده و با اجرای دستور اون به هدفت میرسی.شما برای تبدیل این دستورات به دلفی کافی به سورس اون دستوری که من استفاده کردم تو متلب برید و فانکشنش رو بکشید بیرون و بخونید که نحوه کار اون دستور چیه و مشابه اش رو تو دلفی یا پیدا کنید یا خودتون بنویسید.در ضمن help متلب خیلی قویه و میتونید اطلاعات زیادی از نحوه کار دستورات استفاده شده رو پیدا کنید.
موفق باشی.
(۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۳۸:۲۴)Di Di نوشته است: [ -> ]ممكنه در مورد الگوريتم شناسايي پلاك ها و شرايط و محدوديت هاي اون هم توضيح بديد.
در ضمن پست شما رو هم ويرايش كردم تا كدها راحت تر خوانده بشن.
دستت درد نکنه،همراه این کد ها تو ضمیمه یک فایل گزارش اتچ کردم که توضیحات اضافی که نمیشد به صورت کامنت جلو ی کدها نوشت رو ااونجا نوشتم.
در ضمن هرجا لازم بوده من تو کدها کامنت نوشتم تا راحتر خونده بشه.
سلام
وقت همه دوستا ن بخیر
من پروژه ای که الان دارم تشخیص پلاک خودرو از طریق منطق فازی یا شبکه عصبی هست
زبان برنامه نویسی اختیاری هست (فکر کنم متلب راحت تر باشه)...متاسفانه اطلاعات من در این زمینه بسیییییییییار کمه...دنبال روش استارت کار بودم که با تالار گفتمان شما روبرو شدم و کلی ذوق کردم ... لطفا بهم کمک کنید تا بتونم از پس این پروژه بر بیام،بهم بگید چه نرمافزارایی نیاز دارم..من متلب دارم ولی نصب نکردم نوشته win64
لطفا خواهشا مرحله به مرحله توضیح بدید باید چکار کنم ...
سلام با تشکر
من چیز زیادی از پردازش نمیدونم ولی یه سوال دارم: ایا میشه متلب رو روی یک پردازنده بالا بیاریم که یه برد مجزا داشته باشیم که بشه بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر خودش درجا حروف پلاک رو تشخیص بده؟
یعنی فرض کنید یه موبایل داریم که به صورت فیزیکی وقتی جلوی پلاک میگیری اعداد و حروف رو روی صفحه خودش نشون بده.
(۰۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۵۲)mroo نوشته است: [ -> ]سلام
وقت همه دوستا ن بخیر
زبان برنامه نویسی اختیاری هست (فکر کنم متلب راحت تر باشه)...متاسفانه اطلاعات من در این زمینه بسیییییییییار کمه...دنبال روش استارت کار بودم که با تالار گفتمان شما روبرو شدم و کلی ذوق کردم ... لطفا بهم کمک کنید تا بتونم از پس این پروژه بر بیام،بهم بگید چه نرمافزارایی نیاز دارم..من متلب دارم ولی نصب نکردم نوشته win64
یک دانه متلب نصب کن دیگه !
اگه سیستمت ۳۲ بیت هست نسخه ۳۲ بیتی میخوایی خب !
شما یک دونه نصب کن فعلا یا موفقیت نحوه اجراشم آسونه ! فقط copy , past لازمه !
اگه مدت زمان پروژت کمه متلب توصیه نمیشه ؛
مدت زمانی که واسه یادگیری متلب باید بزاری و تازه ببینی میتونی پروژه رو انجام بدی باهاش یا نه رو اگه بزاری روی زبانی که بلدی و تسلط داری به نظر من موفق تر میشی !
متلب راحته اما اگه بلد باشی ازش استفاده کنی
(۰۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹:۴۹)arya_sad88 نوشته است: [ -> ]سلام با تشکر
من چیز زیادی از پردازش نمیدونم ولی یه سوال دارم: ایا میشه متلب رو روی یک پردازنده بالا بیاریم که یه برد مجزا داشته باشیم که بشه بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر خودش درجا حروف پلاک رو تشخیص بده؟
یعنی فرض کنید یه موبایل داریم که به صورت فیزیکی وقتی جلوی پلاک میگیری اعداد و حروف رو روی صفحه خودش نشون بده.
اجراش روی سیستم ها خونگی هم بزور انجام میشه
حالا میخوایین روی یدوه برد بالا بیارینش ؟
من ندیدم متلی نسخه arm یا چیزی شبیه اینا داشته باشه !
اما جون قابلیت ارتباط با پورت کامپیوتری رو داره از این روش استفاه میکنند
یه سوال دیگه اینکه بجز نرم افزار نتلب به نرم دیگه ای نیاز هست یا خیر ؟
یه مقاله خوندم از برنامه demo ستفاده کرده بود و اینکه نظر شما راجع به فلوچارت ضمیمه شده چیه ؟
(۰۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۵۲)mroo نوشته است: [ -> ]سلام
وقت همه دوستا ن بخیر
سلام دوست عزیز
اگه بخواهید بوسیله متلب کار تشخیص و شناسایی پلاک خودرو رو انجام بدید چند روش هست که شما با توجه به اطلاعاتتون میتونید یکی از آنها رو انتخاب کنید:
- پردازش تصویر
- شبکه های عصبی
- فازی
-ااگوریتم های تکاملی
که همه این روشها رو میتونید با متلب پیاده کنید.
تخصص من تو پردازش صوت و تصویر، اگر بخواهید پردازش تصویر رو انتخاب کنید باید ابتدا با مقدمات تصویر آشنا بشید که مطالب زیادی تو اینترنت هست و برای شروع خوب هستند، سپس کافیه از سایتهای علمی مثل IEEE چند مقاله در این مورد دانلود کنید و یکی از اون روشها رو به عنوان تمپلت انتخاب کنید و با اون شروع کنید.