۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۲۳:۱۱
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸:۴۷
سلام دوست عزیز خرجش به دخلش نمی ارزه اگر بخواهی بسازی هزینت زیاد می شه به نظر من لامپ های جدید امدن که 20 led داره و مدارش اماده وجلد هم داره خیلی خوشکل مثل لامپ هالوژن پارسال من گرفتم 1000 تومن ولی تو خرداد به 1900 تومن رسیده بود و حالا نمی دونم ولی ارزش داره
موفق باشی
موفق باشی
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۰۲:۲۲
مدار بالا برام مفت افتاد حالا بماند - قطعات موجود است مشکلی نیست- با 2 برابر کردن led ها مقدار مقاومتها نصف میشود ؟- اصلآ 75 led بدون مقاومت با هم سری شود ردیف؟؟
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۵:۳۲:۱۰
نقل قول: سلام من یک نقشه کاهند برق با 20 led درست کردم - نورش کم است نقشه ای دارین با 100 led باشه که نور بیشتری تولید شود .سلام
با همین مدار شما میشه راه اندازی کرد ، فقط کافیه به جای مقاومت 12 کیلو ، یه ولوم 10 کیلو رو با مقاومت 5 کیلو سری کنید.
واسه کم و زیاد کردن نور led ها هم از همون ولوم 10 کیلو استفاده کنید.
خوش باشید
۲۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۲۶:۴۵
مدار بالا 8.8 وات برق مصرف میکنه نسبت به 20led بودنش زیاد چگونه میتوان کمش کرد؟
۲۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۵:۳۶:۳۳
یه مشکل مهم داری اونم اینه که اگه یکی از LED ها بسوزه تمام LED ها خاموش می شن پس بهترین کار اینه که همین مداری که داری رو 5 تا از روش بسازی و سیم های ورودی220 رو با هم موازی کنی این طوری هم می تونی با هاش رقص نور بسازی و هم اگه یه LED سوخت تمام ریسه خاموش نمیشه
۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۱۹:۲۶
سوختن لامپا کم است - من هر یک را 5 ولت دی سی برق روشن کردم پر نور روشن میشن - 220 تقسیم بر 4 ولت کردم که 55 تا را باهم سری کنی بدون هیچ مداری فکر کنم لامپ خوبی در بیاد ؟ نع؟؟؟؟
۲۴-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۰۹:۱۹
ولتاژ كاري ال اي دي هاي سفيد 3.3 ولت هست و براي جلوگيري از سوختن بايد يك مقاومت محدود كننده جريان با مدارت سري كني