ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لامپ led
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من یک نقشه کاهند برق با 20 led درست کردم - نورش کم است نقشه ای دارین با 100 led باشه که نور بیشتری تولید شود .HappyClap
سلام دوست عزیز خرجش به دخلش نمی ارزه اگر بخواهی بسازی هزینت زیاد می شه به نظر من لامپ های جدید امدن که 20 led داره و مدارش اماده وجلد هم داره خیلی خوشکل مثل لامپ هالوژن پارسال من گرفتم 1000 تومن ولی تو خرداد به 1900 تومن رسیده بود و حالا نمی دونم ولی ارزش دارهAtWink
موفق باشی
مدار بالا برام مفت افتاد حالا بماند - قطعات موجود است مشکلی نیست- با 2 برابر کردن led ها مقدار مقاومتها نصف میشود ؟- اصلآ 75 led بدون مقاومت با هم سری شود ردیف؟؟
نقل قول: سلام من یک نقشه کاهند برق با 20 led درست کردم - نورش کم است نقشه ای دارین با 100 led باشه که نور بیشتری تولید شود .
سلام

با همین مدار شما میشه راه اندازی کرد ، فقط کافیه به جای مقاومت 12 کیلو ، یه ولوم 10 کیلو رو با مقاومت 5 کیلو سری کنید.
واسه کم و زیاد کردن نور led ها هم از همون ولوم 10 کیلو استفاده کنید.

خوش باشید
مدار بالا 8.8 وات برق مصرف میکنه نسبت به 20led بودنش زیاد چگونه میتوان کمش کرد؟
یه مشکل مهم داری اونم اینه که اگه یکی از LED ها بسوزه تمام LED ها خاموش می شن پس بهترین کار اینه که همین مداری که داری رو 5 تا از روش بسازی و سیم های ورودی220 رو با هم موازی کنی این طوری هم می تونی با هاش رقص نور بسازی و هم اگه یه LED سوخت تمام ریسه خاموش نمیشهWinkWink
سوختن لامپا کم است - من هر یک را 5 ولت دی سی برق روشن کردم پر نور روشن میشن - 220 تقسیم بر 4 ولت کردم که 55 تا را باهم سری کنی بدون هیچ مداری فکر کنم لامپ خوبی در بیاد ؟ نع؟؟؟؟
ولتاژ كاري ال اي دي هاي سفيد 3.3 ولت هست و براي جلوگيري از سوختن بايد يك مقاومت محدود كننده جريان با مدارت سري كني