ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه اسمبلی در بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام میخوام یه خط از برنامه اسمبلی رو در بیسیک جای بدم.حالا از دوستان میخوام اگه امکان داره این برنامه رو به زبان اسمبلی تبدیل کنند
If Pind.2 = 1 Then
Waitus 10
.
.
.
End If
(۲۸-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۰۰:۴۷)parsegade نوشته است: [ -> ]سلام میخوام یه خط از برنامه اسمبلی رو در بیسیک جای بدم.حالا از دوستان میخوام اگه امکان داره این برنامه رو به زبان اسمبلی تبدیل کنند
If Pind.2 = 1 Then
Waitus 10
.
.
.
End If
بالاخره می خوای چی کار کنی تو بیسیک اسمبلی بنویسی یا اینو که دادی تو اسمبلی؟!
این دستور به زبان بیسیک رو که خودم نوشتم.میخوام بدونم معادل اسمبلی اون چیه که تو بیسیک بنویسم
(۲۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۵۲:۱۵)parsegade نوشته است: [ -> ]این دستور به زبان بیسیک رو که خودم نوشتم.میخوام بدونم معادل اسمبلی اون چیه که تو بیسیک بنویسم

خوب همینو تو بیسیک بنویسید چه دلیلی داره به اسمبلی بنویسید؟!!!!
دوست عزیز من ازتون کمک خواستم.میتونید کمک کنید یا نه؟میخوام بدونم ازنظر سرعت انجام دستور کدوم سریعتره.اگه میتونید دستور رو بدید.
کسی از دوستان نمیتونه در این مورد کمک کنه؟
این برنامه به اسمبلی نوشته بشه هیچ فرقی نمیکنه. مگر این که رو دستورات داخلی شرط کار بشه.
یکی از خوبی های اسمبلی اینه که میدونید هر خط چقدر زمان برای اجرا شدن میبره. برای مثالی که دادید به جای استفاده از دستور waitus 10 که در این زمان میکرو در یک حلقه میچرخه بجاش میتونه یک کار مفید به اندازه 10us انجام بده.
یا اینکه قرار یک حلقه تکرار مثل for ایجاد کنید متغیر i رو بجای این که در ram نگه داری کنید در registr ها ذخیره کنید. با این کار سرعت دسترسی به i زیاد میشه و در یک سیکل میشود اون رو افزایش بدید یا شرط پایان حلقه را بررسی کنید. و ...
این همه خوبی داره اما خیلی سخت تر از زبان هایی مثل c , Basic هست. سختیش فقط حفظ کردن دستورات نیست. برای جلوگیری از تداخل اجرای دستورات برنامه باید بیشتر فکر کنید و وقت بیشتری صرف کنید.
خیلی ممنون از راهنماییتون.پس اگه امکان داره یه رفرنس خوب برای اموزش زبان c معرفی کنید.(اگه pdf باشه بهتر)مثل اموزش بیسک اقای 1nafar