ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اینترنت جی پی آر اس(GPRS)ایرانسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام خدمت دوستان.
من برای استفاده روزمره از اینترنت از جی پی آر اس ایرانسل استفاده می کنم و در این مورد یک سوال داشتم و اون اینکه ایرانسل طرح های دانلود نامحدود برای جی پی آر اس داره یا نه؟اگه داره شرایطش چه جوریه؟(من ت سایت ایرانسل رفتم ولی از چیزی سر در نیوردم.)

خیلی ممنون.
نه رفیق هیچگونه طرح نامحدودی نداره، فقط بسته داره اونم مقداری محدود با مدت زمانی محدود
از جوابتون ممنون ، اما من این صفحه رو در سایت خود ایرانسل دیدم ، بی زحمت بگید منظورش چیه؟

بسته افزایشی نامحدود ایرانسل

http://irancell.ir/Webfiles/Files/image/...fa_big.jpg
(۰۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵:۱۱)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]از جوابتون ممنون ، اما من این صفحه رو در سایت خود ایرانسل دیدم ، بی زحمت بگید منظورش چیه؟

بسته افزایشی نامحدود ایرانسل

http://irancell.ir/Webfiles/Files/image/...fa_big.jpg
دوست عزیز کاملا سرکاریه 005 می گی نه یکی از اون کد ها رو وارد کن من که زدم(اعتباری) گفت کد اشتباه وارد شده 018018
اون اوایل میگفت نامحدود!!! من 15 روزه تموم کردم. بعدش زنگ زدم 700 گفتم : حاجی چی وضعشه مردم رو اسگل کردین!؟!؟ خوی مسلمون بگو محدوده و چقدر حجمشه؟ طرف میگه : ماگفتیم برای کاربا گوشی نامحدوده؟!؟ شما با لپ تاپ استفاده کردی!!! نیدونم مصرف اینترنت حالا گوشی چه تفاوتی داره با لپ تاپ!!

وبعدش دوست عزیز چرا GPRS ؟ شما از Edge استفاده کن، البته الان اکثر گوشی ها خودشون EDGE دارند. وقتی وصل اینترنت میشین برای GPRS علامت G میاد و هنگامی که از Edge استفاده میکنید علامت E نشون داده میشه. سرعت Edge بالاتر از Gprs است (بحث تفاوت و کلاس بندی Edge رو خودتون برین دنبالش یکم یاد بگیرید Biggrin ). مثلا من تا 30تا دانلود داشتم. خوبه بعدنیست.
یه طرح جدید ایرانسل اورده (از اول فروردین اجرا شده) که باید رمز شارژ رو با #رمز*145* وارد کنید اینجوری مقداری بیشتر تعرفه میده و تاریخ مصرف هم بیشتره میشهWink
موفق باشید
نقل قول: اون اوایل میگفت نامحدود!!! من 15 روزه تموم کردم. بعدش زنگ زدم 700 گفتم : حاجی چی وضعشه مردم رو اسگل کردین!؟!؟ خوی مسلمون بگو محدوده و چقدر حجمشه؟ طرف میگه : ماگفتیم برای کاربا گوشی نامحدوده؟!؟ شما با لپ تاپ استفاده کردی!!! نیدونم مصرف اینترنت حالا گوشی چه تفاوتی داره با لپ تاپ!!

این صحبت رو توی سایت های دیگه هم خونده بودم ، خوب طرف می خواسته یه جوابی داده باشه دیگه.

نقل قول: وبعدش دوست عزیز چرا GPRS ؟ شما از Edge استفاده کن، البته الان اکثر گوشی ها خودشون EDGE دارند. وقتی وصل اینترنت میشین برای GPRS علامت G میاد و هنگامی که از Edge استفاده میکنید علامت E نشون داده میشه.

خوب من الان وقتی وصل می شم علامت E می یاد!یعنی دارم از EDGE استفاده می کنم؟

نقل قول: یه طرح جدید ایرانسل اورده (از اول فروردین اجرا شده) که باید رمز شارژ رو با #رمز*145* وارد کنید اینجوری مقداری بیشتر تعرفه میده و تاریخ مصرف هم بیشتره میشهWink

خوب من الان دقیقا از همین طرح استفاده می کنم ، ولی مشکل کار اینجاست که این 2 گیگ که می ده برا من کمه و بدرد دانلود نمی خوره.
(۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۵۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]خوب من الان دقیقا از همین طرح استفاده می کنم ، ولی مشکل کار اینجاست که این 2 گیگ که می ده برا من کمه و بدرد دانلود نمی خوره.
خوب هم دردیم اگر می خواهی ایرانسل وایمکس نامحدود داره ولی ماهی 100 هزار تومن با سرعت خدا
(۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۸:۵۳:۰۷)hadikh73 نوشته است: [ -> ]
(۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۵۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]خوب من الان دقیقا از همین طرح استفاده می کنم ، ولی مشکل کار اینجاست که این 2 گیگ که می ده برا من کمه و بدرد دانلود نمی خوره.
خوب هم دردیم اگر می خواهی ایرانسل وایمکس نامحدود داره ولی ماهی 100 هزار تومن با سرعت خدا

خوب مشکل کار اینجاست که من این رو هم تست کردم و متاسفانه تو این منطقه ما آنتن نمیده ، و همچنین مبین نت رو!
نکته ی جالب توجه اینه که سرویس adsl مخابرات و همچنین سرویس شاتل هم به منطقه ما سرویس نمی دند که هر که ندونه فکر می کنه ما تو بیابون زندگی میکنیم!!Biggrin

راستی دوستان یک سوال و اون اینکه همراه اول هم EDGE داره؟ و سرعت همراه اول بهتره یا ایرانسل؟
همراه اول نامحدود داره ولی اصلا خوب نیست ایرانسل ار لحاظ سرعت خیلی بهترهTongue
همراه اول edge ندارهWhistle
در کل ایرانسل به صرفه تره البته به نظر منBiggrin
اینجوری که معلومه تنها برتری "همراه اول" نسبت به ایرانسل قیمت کمترش هست ولی خوب به قول شما EDGE نداره که باعث میشه سرعتش کم تر از ایرانسل باشه.به هر حال من گوشیم 2 تا سیم کارت می خوره و می خوام همراه رو هم تست کنم و از سرویس نامحدودش استفاده کنم ، البته قبلش می بایست تستش کنم.

متاسفانه سرعت ایرانسل فقط از تقریبا 1شب تا حدودا 12 ظهر خوبه و هر چی می گذرده سرعت هم میاد پایین ، طوری که از ساعت 6 عصر تا 12 شب انقدر سرعت افتضاح میشه که خیلی وقتا بخصوص پنج و شنبه و جمعه ها دیگه هیچ سایتی باز نمیشه!!
البته جالبه که این روند از اول پاییز خیلی خیلی بهتر شده و تو تابستون که اصلا باید قید gprs رو زد و صد زحمت به دیال آپ!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6