ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اینترنت جی پی آر اس(GPRS)ایرانسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
(۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۴۰:۳۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]اینجوری که معلومه تنها برتری "همراه اول" نسبت به ایرانسل قیمت کمترش هست ولی خوب به قول شما EDGE نداره که باعث میشه سرعتش کم تر از ایرانسل باشه.
دوست گلم هیچ برتری نداره حتی قیمتش هم بیشتره
در کل همراه اول چیزی به جز اعصاب خوردی نداره چون من با سرعت 2kb/s باهاش دانلود می کنم حتی موقع بازکردن صفحه باید 2 ساعت منتظر بشینی تا یه صفحه بارگذاری بشه که آخرش فایرفاکس ارور می گیره037
من با همراه اول 100MB رو تو 24 ساعت نتونستم دانلود کنم030
(۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۴۰:۳۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]به هر حال من گوشیم 2 تا سیم کارت می خوره و می خوام همراه رو هم تست کنم و از سرویس نامحدودش استفاده کنم ، البته قبلش می بایست تستش کنم.

متاسفانه سرعت ایرانسل فقط از تقریبا 1شب تا حدودا 12 ظهر خوبه و هر چی می گذرده سرعت هم میاد پایین ، طوری که از ساعت 6 عصر تا 12 شب انقدر سرعت افتضاح میشه که خیلی وقتا بخصوص پنج و شنبه و جمعه ها دیگه هیچ سایتی باز نمیشه!!
البته جالبه که این روند از اول پاییز خیلی خیلی بهتر شده و تو تابستون که اصلا باید قید gprs رو زد و صد زحمت به دیال آپ!
دیگه داری مغلته می کنیWhistle
gprs سرعتش پایینه قبول ولی نکته اصلی فاصله از دکله من فاصلم دوره و با سرعت 10kb/s دانلود می کنم(البته با adsl قابل مقایسه نیست) در عوض دوستم با سرعت 30kb/s دانلود می کنه چون با دکل فاصله ی زیادی نداره در حدود 100 مترShy
عامل های دیگری هم مثل استفاده از مودم یا گوشی و اگر از گوشی استفاده می کنین نوع گوشیتون خیلی مهمه مثلا htc که آخرشه و بعدش هم نوکیا در آخر هم سونی اریکسون
به نظر من بهترین راه دانلود با استفاده از نرم افزار uc هست که روی گوشی نصب میشه و خیلی هم خوبه فیلتر ش ک ن داره و سرعتش هم از کامپیوتر و IDM و خیلی چیزای دیگه بهترهWink
اگر هم می خواهی همراه اول رو با یه کارت شارژ 1000 تومنی تست کن ،شارژ بیشتر ضرره پشیمون می شی Biggrin
سلام مجدد.

امروز یه اتفاق افتاد که برام جالب بود و اون اینکه:

من 18 مهر که گوشی رو شارژ کرده بودم(طرح یک ماهه) می تونستم تا 18 آبان ازش استفاده کنم ، اما امروز به خاطر اینکه از اون 2 گیگ که ایرانسل میده به طور کامل استفاده کردم ، باعث شد که اینترنتم تموم بشه.یک ساعت پیش رفتم و یه شارژ 10 هزارتومنی خریدم.وقتی شارژش کردم پیغام داد که تا 19 آذر مهلت استفاده دارید ، یعنی 10 روز بیش تر.

اول تعجب کردم ولی بعد دیدم این 10 روز رو هم که مهلت داشتم بهش اضافه کرده!
ترانسپورتر عزیز من هر وقت که حجم دانلود زودتر از مهلت مصرف تموم بشه یک مگ از بسته رو بدون استفاده می گذارم و وقتی شارژ دوم رو خریدم و اضافه کردم به مهلت قبلی اضافش می کنم اینجوری چند روز مهلت مصرف بشتر می شه و به شما هم توصیه می کنم آخر هر بسته یک مگ رو نگدار چون یه روزی به کار یاد
موفق باشیدBiggrin
نقل قول: دیگه داری مغلته می کنی

یعنی چی؟

نقل قول: در کل همراه اول چیزی به جز اعصاب خوردی نداره
حتی از ساعت 11 شب تا 6 صبح؟یعنی اون موقه هم نمیشه دانلود کرد؟
نقل قول: یعنی چی؟
این یه اصطلاحه یعنی خیلی داری شلوغش می کنی
نقل قول: حتی از ساعت 11 شب تا 6 صبح؟یعنی اون موقه هم نمیشه دانلود کرد؟
یه بسته بخره می فهمی دنیا دسته کیBiggrinه(دست اونایی که adsl دارن نه ما)Biggrin
نقل قول: این یه اصطلاحه یعنی خیلی داری شلوغش می کنی

شرمنده ، بازم نفهمیدم منظورتون چیه؟مگه من چی گفتم؟

به هر صورت باید سوخت و ساخت.توی اصفهان یه شرکت هست به نام "اسپادان " اینترنت وایمکس می ده.ظاهرا به منطقه ما هم سرویس می ده ، به نظر شما می تونه جایگزین خوبی برای gprs باشه؟

اینم سایتش:
http://www.mtce.ir/wimax/index.dot
ولش کن بی خیالBiggrin
قیمتش رو بپرسLaugh
ولی به نظر من اگر من شرایطش رو داشتم هیچ وقت ازایرانسل استفاده نمی کردم حالا نظر خودتونهBiggrin
من تا حالا تجربه ی وایمکس نداشتم و نمی دونم
نقل قول: ولش کن بی خیالBiggrin

نه دیگه ، قرار نشد ، بفرمایید برا چی اینو گفتید و کجای حرفم اشتباه بود؟(برای اینکه جای دیگه نگم)

نقل قول: من تا حالا تجربه ی وایمکس نداشتم و نمی دونم

طی یک ارزیابی که انجام دادم ، دیدم که اگه اشتباه نکنم gprs از همه ی روش های اتصال به اینترنت گرون تر هست.
(۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۵:۲۲:۵۴)hadikh73 نوشته است: [ -> ]متاسفانه سرعت ایرانسل فقط از تقریبا 1شب تا حدودا 12 ظهر خوبه و هر چی می گذرده سرعت هم میاد پایین ، طوری که از ساعت 6 عصر تا 12 شب انقدر سرعت افتضاح میشه که خیلی وقتا بخصوص پنج و شنبه و جمعه ها دیگه هیچ سایتی باز نمیشه!!
البته جالبه که این روند از اول پاییز خیلی خیلی بهتر شده و تو تابستون که اصلا باید قید gprs رو زد و صد زحمت به دیال آپ!
به زبان شیرین فارسی میگم هر زمان که فردی از صنعت مبالغه استفاده کند در لهجه کرمانی به فرد می گوییم که داری مغلته می کنی Smile افتاد
دیگه از این بهتر نمی تونم بگمBiggrin
(۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۳۷:۰۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]طی یک ارزیابی که انجام دادم ، دیدم که اگه اشتباه نکنم gprs از همه ی روش های اتصال به اینترنت گرون تر هست.
بله
از لحاظ قیمتی هر دو یکی هستن ولی از لحاظ صرفه اقتصادی gprs اصلا به صرفه نیستAngry
یه خبر جدید(صرفا جهت اطلاع!!!!!)
اینجا سرعت دانلود adsl به 280kb/s رسیده بعضی جاها هم 300kb/s البته ایرانسل هم زیاد شده تازگی ها به 16kb/s رسیدهBiggrin
باید بگم که اگر اشتباه نکنم منظورت اینست که چیزایی که من گفتم هیچ ربطی به افزایش و کاهش سرعت اینترنت نداره ، درسته؟
(۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۱۶:۴۲)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]باید بگم که اگر اشتباه نکنم منظورت اینست که چیزایی که من گفتم هیچ ربطی به افزایش و کاهش سرعت اینترنت نداره ، درسته؟
مثل اینکه زیان فارسی افتادی ها Angry
اگر نیافتادی بگو مبالغه یعنی چی هاBiggrin
نقل قول: متاسفانه سرعت ایرانسل فقط از تقریبا 1شب تا حدودا 12 ظهر خوبه و هر چی می گذرده سرعت هم میاد پایین ، طوری که از ساعت 6 عصر تا 12 شب انقدر سرعت افتضاح میشه که خیلی وقتا بخصوص پنج و شنبه و جمعه ها دیگه هیچ سایتی باز نمیشه!!
نگاه کن اینایی گفتی درستن ولی نه تا این حد که شما گفتین
به این کار(یعنی بیش تر از واقعیت گفتن) میگن مغلته کردن002
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6